![]() |
Zawody obedience w Ryczywole 04.06.2005
Czy Ela sie wybiera? :)
Związek Kynologiczny w Polsce o. w Poznaniu zaprasza 04.06.2005 r. na Krajowe Zawody Obedience W miejscowości Ryczywół koło Rogoźna (Wielkopolska) Sędzia: Tadeusz Roszkiewicz Miejsce: Stadion w Ryczywole, ul. Czarnkowska Przy wyjeździe z Rynku w Ryczywole w kierunku na Czarnków znajduje się drogowskaz kierujący na stadion. Zgłoszenia prosimy nadsyłać pocztą lub faksem na adres ZKwP o. w Poznaniu. 60-967 Poznań, ul. Św. Marcin 27 (skr. poczt. 219) tel. (0-61) 852-27-84, fax (0-61) 855-74-14 Godziny pracy biura: wtorek, piątek 10.00 - 19.00, środa, czwartek 10.00 - 14.00 Konto bankowe: BZ WBK SA III O/Poznań 49 1090 1359 0000 0000 3501 8426 Termin przyjmowania zgłoszeń: 23.05.2005 Opłaty za zgłoszenia: klasa 0.....25,00 zł klasa 1.....35,00 zł klasa 2.....35,00 zł Istnieje możliwość dokonania opłaty na miejscu. Przy uzyskaniu oceny doskonałej w klasie ''0'' będzie możliwość startu w klasie ''1''. Osoby, które w trakcie zawodów wywalczą sobie prawo do startu w klasie 2. będą miały możność rownież na miejscu zgłosić się do tej klasy. Do druku zgłoszenia prosimy dołączyć kserokopię kart ocen uprawniających do startu w klasach "1" i "2" !!! Formularz zgłoszeniowy na zawody Obedience do pobrania na stronie http://www.poznan.zkwp.pl/poznan/index_pl.htm Rozpoczęcie zawodów: godz 10.00 Zapraszamy wszystkich bardzo serdecznie! http://www.hernia-clinic.home.pl/images/plan.gif |
Re: Zawody obedience w Ryczywole 04.06.2005
Quote:
|
Bede 3mac kciuki! :D
|
E to tylko proba, Jedynka to juz nie tak latwo
ale w ostatniej chwili Amberowaty zajarzyl o co chodzi z aportem wechowym, najgorzej idzie nam wysylanie do kwadratu :? ale wiadomo, na zawodach pies wszystko robi gorzej :wink: |
E tam!
Bedzie dobrze i zdacie! :D A co z tym kwadratem? Czego nie chce? |
On chce wszystko ale zalezy za co :wink: :mrgreen:
a na zawodach nie ma nic na nagrode :| |
Re: Zawody obedience w Ryczywole 04.06.2005
Quote:
Pewnie jak wroci do domu to sie sama jeszcze pochwali i opowie jak bylo.... :) |
Super, brawo, Elka, jesteś genialna, wilczak na drugim miejscu!! będę się starać doprowadzić mojego Varga do podobnego poziomu :twisted: :wink: No, ale gratulacje.... 94 pkt. .... wspaniale :D Bierzemy z Was przykład :sooo_hapy
|
Troche skolowani ale jestesmy juz w domu - z pucharem, puszka karmy :mrgreen: i... szampanskimi humorami :cheesy:
Faktycznie Amber zaszalal - wyprzedzil ONy, OBki i inne psiaki i wyladowal na podium na 2 miejscu :cheesy: http://www.jantarowa.wataha.wolfdog....Ryczawol02.JPG Mielismy duzo szczescia - pogoda byla swietna, chmury, kolo 25 stopni, czasami lekki deszcz - miodzio :mrgreen: Konkurencja byla spora ale pan Sedzia ocenial jak na Obedience przystalo - zgodnie z temperamentem i specyfika rasy :) Jednak Amberowaty i tak zrobil prawie wszystkie cwiczenia na max, obcielo mu punkty na chodzeniu przy nodze, wysylaniu do kwadratu i... aporcie :o W tym akurat sama zawalilam bo Amber wykonal aport pieknie i z energia, przyniosl, usiad przed i - koniec 8) nie usiadl juz przy nodze, jakby caly sie spalil przynoszac :wink: Mimo drobnych niedociagniec jestesmy jednak wielce szczesliwi :mrgreen: Amber bo dalam mu spokoj i najedzony spi, ja bo ... wilczak tez potrafi!!! :cheesy: wyniki zawodow wrzuce w nocy na strone Obedience-Poznan |
A będziesz mieć jakieś fotki, jak Amber wykinuje ćwiczenia? fajnie by było podpatrzeć....8)
|
Beda fotki ale najwczesniej w srode, a pewnie dopiero za tydzien, bo musze pozbierac od ludzi :)
na zdjeciach i tak nie widac... co innego filmik :wink: mozemy sie namowic i kiedys pocwiczyc razem np troche w Warszawie |
Oj, Ela, ja bardzo chętnie! chociażby na zjeździe u Wilków z Polskiego Dworu, bo pewnie będzie troche czasu :)
...mam nadzieje, że Varg by pokazał co potrafi :P |
Wiesz nie chodzi o to zeby POKAZAL tylko zebysmy my sie od siebie uczyly...
dla mnie podstawowym elementem jest NARZEDZIE PRACY, to o czym juz pisalam, pies musi (przynajmniej w Obedience) pracowac ZA COS a nie dlatego ze jest karny czy "grzeczny" I to trzeba sobie z psem wypracowac, u nas prawie poltora roku trwalo zanim Amber nakrecil sie na pilke, na szczescie smakolyki kochal od malego, ale tez nigdy nie mial jedzenia zbyt wiele :twisted: wiadomo ze mamy trudniej z wilczakami, i w Obedience jestesmy jak "pionierzy" :wink: wiec tym cenniejsza jest wymiana doswiadczen jesli Ewa sie nie obrazi to sprobujemy pocwiczyc u niej :D |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Ja mam identycznie na zawodach, tez pilka w kat :roll: proponuje cwiczyc Obedience NIE na tym placu, a powinno pojsc lepiej :D |
Kurcze, Ela Jestem taka szczesliwa!
Wiedzialam ze wam dobrze pojdze i wierzylam w to mocno! :sooo_hapy |
Noooo...az usiadlam z wrazenia...moge napisac tylko jedmo:
OGROMNE GRATULACJE |
Quote:
A planujesz startowanie w przyszlorocznych mistrzostwach w Poznaniu na Swiatowce? Bo jak popatrzylem na wymagania, to raczej nie jest latwo sie zakwalifikowac - najpierw 2 oceny doskonale w klasie 1., zeby przejsc do 2. ... a potem 3 oceny doskonale w klasie 2., aby przejsc do klasy miedzynarodowej |
Ela i Amber dadza rade! :D
I beda! :D |
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 01:10. |