![]() |
Olsztyn, 3 lipca 2005
Zgłoszenia są do 3 czerwca.
A tu kto się wybiera z Was? Prawdopodobnie będą Wilki z Polskiego Dworu, Daphne Maly Bysterec, my z Vragiem - może. |
fajnie może w końcu zobacze wilczaki na żywo :mrgreen:
|
Mieszkasz gdzieś w okolicach Olsztyna? :)
Koniecznie na wystawe przyjdź, bo jakieś wilczaki będą na pewno. |
a wiadomo gdzie dokładniej odbywa się ta wystawa. Albo gdzie to może pisać?
|
Tutaj są wszytskie informacje. Jak czegoś brakuje to za jakiś czas na pewno aktualizacja: http://www.olsztyn.zkwp.pl/olsztyn/index_pl.htm
O wystawie masz w poddziale o tym tytule. |
większe szanse były by że będę gdybyś usuneła to "może" ze swojego 1 postu :wink:
|
;) Ja bardzo chcę być i bardzo się będę o to starać, ale to, że przyjedziemy na olsztynską wystawe jest bardzo możliwe (znowu to bardzo;p), bo moja Rodzinka szalenie tęskni za tym misatem i chce je odwiedzić... :)
|
Olsztyn - 3/7/2005
Sedzia: Grzegorz Robak (PL)
Suki - klasa szczeniąt DAPHNE Maly Bysterec |
no tak a jeszcze niedawno miałem nadzieje że zobacze co najmniej kilka wilczaków i np to jak sie zachowują w grupie itd :( a tu żadnego z zapowiedzianych. ech dobrze że przynajmniej 1 przyjedzie na tą "prestiżową" wystawe
|
No my faktycznie mielismy jechać, ale jak się pozniej okazalo nie wyszł by nam, a Ewa też zrezygnowała. Daphne uratowała honor wilczaków na wystawie ;-)
|
Quote:
|
Quote:
jak bylismy w Krakowie to bardzo Daphne polubilam! :D Taka radosna, kazdemu chce dac calusa i kazdego kocha zwlaszcza gdy jedzenie jest w poblizu... ;) No i ladna tez jest :D |
All times are GMT +2. The time now is 03:10. |