![]() |
MWPR Poznań, 21.10.2012
Cześć,
kto planuje przyjechać? Zgłosiłam Loko na tę wystawę do szczeniaków, to będzie nasza pierwsza. Chcę sprawdzić, jak mi się młody w ringu spisze... :-) PS W sobotę pewnie przyjdziemy jako goście, a w niedzielę sami pójdziemy na ring. |
My sie z Pamirem planujemy wybrać także do szczeniaczków :)
|
My chcielismy z Lolkiem na wystawe, a z Urciem towarzysko, ale spoznilismy sie sie ze zgloszeniem bo przeciez do 2.09 byly, chyba zadne inne miasto nie jest takie skrupulatne, ze wystawa pod koniec pazdziernika a zgloszenia do poczatku wrzesnia ;) takze jedziemy do Lodzi :p
|
O to my też w takim razie nie zalapiemy na Poznań Wrrrrrr :(
|
Formularz zgłoszeniowy wciąż działa, więc jest szansa, że jeszcze przyjmą zgłoszenie:
http://www.poznan.zkwp.pl/zgloszenie...rz_wystawy.php |
Kilka dni temu było info, że zgłoszenia przedłużone do 14-go! Nam pozostaje tylko zazdrościć bo w tym roku z okazji planów matrymonialnych panienki Luni nas nie będzie:( a to taaaaaaaaaaaaaka fajna wystawa! Duże ringi, mnóstwo miejsca, fajna organizacja, noclegi do zarezerwowania pod nosem, nawet w ostatniej chwili... Bawcie się dobrze!:)
|
Quote:
|
Zgłoszenia jeszcze działają. Sama młodego też po terminie zgłosiłam, bo jak zwykle za późno się z tym obudziłam.
|
Quote:
|
Mandżur startuje w młodzieży :)
cieszymy się na spotkanie,do zobaczenia! |
Quote:
|
Quote:
|
Stawka wilczaków na obu wystawach:
Sobota 20.10.2012 (godz. 10:40): PSY: kl. młodzieży: 1 kl. pośrednia: 1 kl. otwarta: 2 SUKI: kl. baby: 1 kl. młodzieży: 3 kl. pośrednia: 1 kl. otwarta: 1 Niedziela 21.10.2012 (godz. 10:30): PSY: kl. szczeniąt: 1 kl. młodzieży: 1 kl. pośrednia: 3 kl. otwarta: 2 SUKI: kl. baby: 1 kl. młodzieży: 3 kl. pośrednia: 2 kl. otwarta: 2 |
cos malo wilczakow jak na taka wystawe... albo moze ona za droga?
|
No pustki straszne... ani jednego championa, ani w psach ani w sukach... A to taka fajna wystawa.
Bardzo żałuję, że nas nie będzie...:(:(Tak fajnie było w ubiegłym roku... |
Quote:
|
Kto w tym roku sędziuje?
|
Quote:
( BTW: ja juz wiecej nie pojade do p. Tyburczyka, poniewaz tenże nie lubi kontrastowo umaszczonych wilczakow - uwaza je za nieprawidowo umaszczone ;) |
Quote:
|
Pana nie kojarzę kompletnie, a pani nas raz oceniała. Było potwornie zimno i lało jak cholera,więc dosyć szybko i generalnie ocenowo tak neutralnie,ok. Bez emocji w żadną stronę.
Swoją drogą, kurcze, szkoda ogromnie, że się sypnęły w bazie dane sędziów w 'starych' wystawach... zawsze można było sobie zerknąć na wcześniejsze wyniki...tak przynajmniej orientacyjnie. |
All times are GMT +2. The time now is 13:03. |