![]() |
XXIV Klubowa Wystawa Psów, Wiśniowa Góra k/ Łodzi 23-09-2012
Witam,
kto się wybiera? pozdrawiamy p&s |
Urcio bedzie wylacznie towarzysko by pokibicowac, no i jego jamniol sie wystawia obok na mysliwskich.
|
Ja pewnie tez sie wybiore z Biesiakiem - wylacznie towarzysko :p, moze sie wiec spotkamy
|
Quote:
|
To może piszecie się na spacer po wystawie?
|
Aha mam przekazac ze Vukus czyli Geirrod Braterstwo Wilczakow tez bedzie na wystawie w otwartej :p
Quote:
|
Quote:
kaganiec dla mojego zboczenca w razie czego biorę - na ryja wprawdzie, bo kagańca na jego bezecnego siurka nie posiadam :roll: - ale mam nadzieję, ze i tak dzieci z ewentualnej miłości mesko-męskiej albo męsko-szczenięcej nie będzie, wiec nie ma co sie stresowac... No chyba ze ktos ma problem z wszechstronną orientacją seksualną mojego psa, wtedy mogę wkroczyć do akcji :twisted: |
Lubasowi na szczęście jeszcze nie w głowie awantury, a na swoim terenie może nie dostanie w kość;) Zgadamy się, kto chętny, po wystawie i do lasu :)
|
Quote:
|
..........................
|
Widzieliście może gdzieś informację, o której się zaczyna?
|
Zapewne standardowo, czyli ocena psów od 10 :) Konkurencje hodowlane chyba na początku, przed oceną, 9?, 9:30?
|
właśnie też tak obstawiam, ale nie widzę nigdzie informacji
|
Według PLANU SĘDZIOWANIA jesteście na ringu 6, jako trzecia rasa (przed Wami 3 bergamasco i 14 szwajcarów) czyli zaczniecie pewnie nie szybciej niż ok.11:) Ale konkurencje hodowlane faktycznie mogą być na początku czyli w okolicy 10.
|
jednak nie będziem - arbeit, arbeit... rano psacer, po poludniu arbeit.
Wszystkich nazajutrz obecnych pozdrawiamy - najbardziej mi zal spotkania z Pawłem i Sharnem, Kasią D. oraz żal mi zobaczenia na żywo Urciowego, ale co sie odwlecze, to nie uciecze ;-) |
tak Aniu - mam nadzieję, że nas odwiedzisz / odwiedzicie...
|
Quote:
|
Gratulacje dla Banera, wreszcie jakis sedzia docenil jego urodę :p
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 18:20. |