Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Vlci a vlčáci (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=120)
-   -   U vlků v ZOO (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=2307)

Ghost 01-06-2005 22:28

U vlků v ZOO

Protože se venku ukazuje už celkem pravidelně sluníčko, nastal ten pravý čas vzít psa a jít se s ním podívat do ZOO. Tohle jsem si řekl já a chystám se to uskutečnit. A jako druhou větu jsem se zeptal, jestli tam musím jít s Odinem sám.

Na podzim proběhla na fóru krátká diskuze o hromadném přechodu čévéček přes Václavák a to mě inspirovalo. Takže zkrátka a jednoduše.

26.6.2005 se chystám s Odinem do pražské ZOO a možná by se někdo chtěl přidat. Nejedná se o žádnou super organizovanou akci s programem. Prostě, kdo má chuť, čas a náladu jít se podívat se psem do ZOO, ať klidně přijde, v ZOO si každý může dělat co chce (tedy v rámci možností – viz. článek ZOO pro návštěvníky se psy http://www.zoopraha.cz/clanky_o_zoo.php?idsk=125 ).

Sraz je 26.6.2005 v 10,00 hodin před hlavním vstupem do pražské ZOO. Psy sebou.

Netuším, jestli někdo půjde, ale představa, že se najednou před bránou sejde třeba 10 vlčáků, kteří se pak rozprchnou po ZOO, se mi zamlouvá. A konec konců by to mohla být i zajímavá reklama pro naše plemeno.

Zdeněk „Ghost“ Havlík
PS: stejný článek je i na klubových stránkách

artus 03-06-2005 11:12

dobré, tak v deset - Dan a Alf, snad nejsem poslední ne?

Jirda 03-06-2005 12:49

Kdyby byl sraz u brněnské ZOO, to by byla jiná. Šel bych taky. Praha je dost z ruky.

artus 03-06-2005 13:38

alespoň vypilujete tu jízdu autem, takže v deset
dan

Pavel 03-06-2005 14:09

Potvrzuji na 99% svou účast. Byli jsme v ZOO naposled hromadně 1.1.2005 a moc se nám to líbilo.

Ghost 03-06-2005 14:34

Teď mě tak napadlo, jak se asi budou tvářit lidi čekající frontu na indonézskou džungli, až kolem nich projde smečka čeveček. Možná si budou myslet, že ZOO rozdává vlky lidem :P

Ghost

Chucky 05-06-2005 00:40

Tak to Ti muzu rict rovnou, jak se budou tvarit - pred casem jsem s kamosem v ZOO pracoval pro jednu externi firmu a brali jsme si obcas priserky s sebou: lidi se nestacili divit, hlavne cizinci - chodili se ptat, jak casto se takovej vlk bere na prochazku a jak to, ze si nechaj dat obojek, a ze je videt, ze jsou plachy...

Pozdejc se zacali stavovat i chovatele nejruznejsich selem a vsichni nas posilali nahoru za chovatelema vlku, ze si prej urcite budem mit co povidat... Nechapu - takova atrakce jsme prece bejt nemohli, protoze urcite jeden zamestnanec ZOO ma CV taky.

No ale nejzabavnejsi bylo, kdyz jsme je meli dole u Secuanu. Porad jsme premejsleli, proc ty potvory tak strasne knikaj... az o par dni pozdejc (kdyz to tam o neco ztichlo - delnici prestali blbnout s tezkou stavebni technikou) nam doslo, ze reagujou na ty urvany vodni ptaky, co jsou o kus dal.

Bria 07-06-2005 17:40

Jéé..tak ráda bych se přidala, ale Brii štěňátka budou ještě příliš malinkatá, než abych s maminou odjela na celý den..

Ghost 14-06-2005 16:18

Quote:

Originally Posted by Bria
Jéé..tak ráda bych se přidala, ale Brii štěňátka budou ještě příliš malinkatá, než abych s maminou odjela na celý den..

Co třeba setkání s ostatními, pak krátká procházka Trojou a hurá zase ke štěňatům. Tedy, pokud to nemáš moc daleko :D

Ghost

Dušan 21-06-2005 10:43

Zajímalo by mě, za co považují vlci čévéčka- za psy nebo polovlky? Nikdy jsem reakci vlka na čévéčko neviděl, ale řekl bych, že spíš za "vyspělejší" psy, vzhledem k poněkud od psů odlišnému - vlkům bližšímu způsobu chování a reakcím. Kdo máte nějaké zkušenosti, můžete se o ně podělit? Díky

Dušan

artus 22-06-2005 10:23

to by mě také zajímalo, na setkání v zoo se zatím moc lidí nehlásí, jak to s vámi je? má cenu tam vůbec jezdit?
dan

Ghost 22-06-2005 13:02

Je pravda, že zatím jen tři lidi (mimo mě) řekli, že s velkou pravděpodobností přijdou, ale vzhledem k tomu, že se jedná opravdu o volnou záležitost, nějak jsem ani neočekával, že se lidi budou závazně přihlašovat.

V každém případě neškodí trochu to provětrat a připomenout.

Takže: :P

Teď v neděli je v plánu setkání našich vlčáků v pražské ZOO (v 10,00 hod před hlavním vstupem). Vítáni jsou všichni (mimochodem klidně i s manželkami, dětmi, kočárky, psi jiných plemen,... :twisted: )

Prostě, kdo má chuť, tak přijde. Já tam jdu.

Ghost

artus 27-06-2005 13:20

Dobrá akce, sice jsem tam byl sám, ale i tak bylo pěkně.
Dan

Ghost 01-07-2005 08:00

Quote:

Originally Posted by artus
Dobrá akce, sice jsem tam byl sám, ale i tak bylo pěkně.
Dan

Já jsem čekal před hlavním vstupem a neviděl jsem tě. To mě mrzí.

Ghost

artus 13-07-2005 11:52

divný, tak to je smůla, před vstupem jsme byli tak mezi 10.05-10.15, tak to někdy zopakujem
dotaz: jak vaši čsv reagují na ostatní zvířata? náš klidně a vyrovnaně, jen některé druhy nemůže pochopit a je z nich jak pominutej,např.lachtany
dan

Tyna 13-07-2005 13:10

Ahojky,

náš drobeček reaguje hodně zvědavě na všechno, co se hýbe. Seznámil by se nejradší k každým koněm krávou nebo ovcí, které potkáme. Většinou to ale dopadne tak, že když se s ním chce seznámi třeba ten kůň, tak nakonec vlkouš couvne, ale s hříbětem shetlanda si chtěl i hrát, jen u toho minikoníka nenašel moc pochopení :)
S ničím exotičtějším jsme se zatím nesetkali, protože v Jihlavě se do ZOO se psem nesmí, v Brně už taky ne. Do Prahy zatím cestu neplánujeme, ale rádi bychom letos vyrazili ještě za vlčí smečkou do plzeňské ZOO. Nevíte někdo, jestli nás tam pustí s hafanama?

Martina

Pavel 14-07-2005 11:23

Quote:

Originally Posted by Tyna
ale rádi bychom letos vyrazili ještě za vlčí smečkou do plzeňské ZOO. Nevíte někdo, jestli nás tam pustí s hafanama?

Jako sponzor vlků v ZOO Plzeň musím s politování sdělit, že plzeňská ZOO zatím návštěvy se psy neumožňuje :cry:

Tyna 14-07-2005 12:23

Děkuju za info. To jsem čekala. Je to stejné jako ve většině ZOO u nás. Snad kromě Prahy a Dvora Králové nevím o žádné, kam by člověk mohl ze psem. :(

Martina

JANA-ARIEL 05-01-2006 22:36

NÁVŠTĚVA ZOO

A co tahle do liberecké zoo, to by nikdo nešel???? ta je pro mě blízko...pa,pa....dobré téma... :roll: :wink: :P

RadeKKK 06-01-2006 09:35

Do liberecké ZOO se nesmí se psy

All times are GMT +2. The time now is 13:28.