![]() |
Wilczaki to niezmordowane bestie
Jak to możliwe, że wilczaka lekko zmęczy 2. godzinne bieganie po moczarach, mokradlach, bagnach, łąkach z trawą po pas, kąpaniu się w stawie i przedzieraniu przez krzaki i świerki??? DOpiero druga taka sesja sprawia, że pies zasypia.. i cicho w domu.. nikt niczego nei gryzie, nie niszczy.. SZOK! Ale neistety ok. 18 piesek się budzi i.. CHCE POBIEGAĆ! A jeśli nie, to słychać gruchot jedzonego mopa..
Nie psodziewałam się, że mają tyle siły.. |
wlasnie po to aby byc takie zostaly "stworzone" :mrgreen:
Lesniczko :wink: a co z wyzlem? bedzie, niebedzie... co Twoj lesniczy na Demolke w domu? pozdrawiam ela |
Demolka jest tylko.. wypozyczona :wink: bo z Lublina bylo blisko. Oczywiście zniszczyła tyle rzeczy, że nawet nie napisze tutaj...od pianki od paneli poczynając, przez pompę wyciągniętą ze stawu i rozwaloną, ściany pobrudzone unużanym w błocie nosem przy polowaniu na komary po nadgryzione lusterka i tapicerke (Bogu dzienki nie w moim samochodzie... :oops: ) i.. moje buty, skórzane ulubione i na obcasie ospowiednim do wzrostu, a mala nie jestem, ZJEDZONE. Ale mozna sie przyzwyczaic.. Kochany psiak! 8)
A wyżeł? hmm... wybrany przeze mnie miot urodzil sie martwy.. teraz czekam na efekt planowanego skojarzenia.. ale moze to potrwac do roku. zobaczymy! |
Quote:
|
:D To, że się nie spodziewałam, nie znaczy, żę oddałabym od razu komuś bijąc pokłony :wink: podziwiam zwierzaki, bo wytrzymałość mają niesamowitą! Przyda sięna rowerek i narty , będę sięz nęcać hehehe :twisted:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Hoho! Co ja widze??? Dziewczynie strzela adrenalina i rosnie entuzjazm wraz z przyrostem wagi szczeniakow :cheesy:
A pocwicz Ty kolezanko cierpliwosc i poczekaj...to wcale nie tak dlugo....kraty w oknach zainstalowane? Zaluzje zlikwidowane? Kable wpuszczone w sciany? Ksiazki wyprowadzone na wysokosc min, 2m nad ziemia? Lampki na przewody przerobione na takie wlaczane jak swiatlo gorne? Mopy wchlaniajace wode ( hmm....siku) kupione ? Hurtownia zaopatrzona w papierowe reczniki? Nie? To do roboty!!!! A nie relaks na rowerku :twisted: |
Quote:
Po 2 tyg ze mna chlopak mial by VZ100 w kieszeni... |
Joanna to może ja Ci Vargusia podrzucę, co? akurat już jutro by mógł nawet do Ciebie pojechać, bo będzie okazja... :mrgreen:
|
Quote:
|
Aj, ja żartowałam ;). Chodziło mi o tę VZ 100km, ze kurcze ja bym nie dała rady :oops: :wink: .
|
Quote:
|
Eeee no nie dałabym ;)
|
Alez 100 km to naprawde nie duzo... 8)
|
Noo... ze zmianą właściciela to może i nie jest ;p
|
All times are GMT +2. The time now is 21:49. |