![]() |
CACIB Katowice 2013
Kto się wybiera w tym roku? My pozgłaszani, jeszcze nie wiem, czy dotrzemy, ale chcielibyśmy :)
|
My będziemy z 3 dzieciaków :)
Udało mi się wyłapać część stawki, ale nie jestem pewna, czy dobrze dopasowałam psy do klas, więc się nie wyrychlam ;) |
Przyjeżdżajcie, doszły mnie słuchy, że chyba Jacek ostrzy obiektywy. ;) :D
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Nieee, niech przychodzi :) A choćby tylko na pogaduchy!!! Może wreszcie uda mi się przekazać Wam dyplom z DT w Złotym Stoku :twisted:
|
Quote:
|
No to się zdecydujcie, bo nie wiem, co mu przekazać. ;) :D
|
tfu, tfu, tfu, odwołuję! Odwołuję! Żartowałam! :) :) Niech przyjdzie, niech przyjdzie koniecznie :) :) Kto fajne fotki zrobi jak nie Jacek! :)
|
My również będziemy z Baldikiem :-)
|
Jak zwykle będę - tym razem z kamerką8)
|
Tyle udało mi się rozszyfrować ;) Może ktoś wie coś więcej :)
PSY (10) - Klasa baby (1) : BAZYLISZEK Wilk z Baśni Klasa szczeniąt (1) : AKIVARAS AUSTANT Kvepia Pelynais Klasa młodzieży (2) : GRAN ROJO CORAZON Atropa Bella Donna INSPEKTOR KURT z Lasów Preczowskich Klasa pośrednia (4) : BARUCH Wilczy Duch GRAN MILAGRO AZUL Atropa Bella Donna YIPON z Peronówki ZACK Eden Severu Klasa otwarta (2) : BALDUR Braterstwo Wilczaków ELLANDER Wilk z Polskiego Dworu SUKI (9) - Klasa baby (2) : AWARIA Spiderwolf ??? Klasa młodzieży (1) : DIABLICA Galicyjski Wilk Klasa pośrednia (2) : EETEE II od Uhoste GRAN ROSA AMIGA Atropa Bella Donna Klasa otwarta (2) : ENID Wilk z Polskiego Dworu VAPULA z Peronówki Klasa championów (1) : CLAIR DE LUNE Srdcervac Klasa weteranów (1) : ADHARA Wilk z Polskiego Dworu |
Kurcze, fajna wystawa się szykuje, samo doborowe towarzystwo... hmm... MOŻE spróbujemy zjawić się tam towarzysko :)
|
GRAN ROJO CORAZON
INSPEKTOR KURT, obaj klasa młodzieży GRAN MILAGRO AZUL, klasa pośrednia w suczkach DIABLICA w klasie młodzieży EETEE II i GRAN ROSA AMIGA w pośredniej. |
Którego dnia wystawy są wilczaki i mniej więcej o której? Tam gdzie zawsze; na lodowisku?
|
RING 12, Lodowisko, Niedziela 17.03, godzina 11:00 :)
Przed nami dwie rasy, w sumie 15 psów ;-) ps.: Poprawiłam, ale dwa wilczaki wciąż pozostają dla mnie tajemnicą ;) |
Quote:
|
Proszę bardzo Grin :)
A ja mam takie pytanie, czy ktoś coś wie o panu sędzim ? Chyba tylko dwa razy sędziował wilczaki i specjalizuje się raczej w psach typu doberman, gończe itp., więc zastanawiam się jak to będzie ;) |
W szczeniakach psach podobno Akivaras auštant Kvepia pelynais
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 22:15. |