![]() |
Hmmm, ja coś przegapiłam, ale kim jest Juzio? I to pisany tak, hmmm, niecodziennie?
|
Quote:
|
Quote:
|
Ja wiem! Ja ! I powiem! :D
W Wieliej Brytanii wyszedł niedawno przepis zabraniający nadawania psom ludzkich imion....bo to niby nie brzmi i uraża :mrgreen: A Wolfdog internacjonalny jest, więc się dostosował... Poza tym Imie determinuje osobowość ( nie dotyczy demonicznych imion z Peronówki bo tu mamy jeszcze odczyniające czary Naczelnej Czarodziejki Margo :wink: ), wiec Balrog nie moze byc Zdzisiem ani Joziem bo nie zachowuje sie jak Zdzisio ani Jozio...tylko ..wlasnie jak Juzio... :D OSWIADCZENIE: Poskramiajc swoje wredne poczucie humoru staralam sie odpowiedziec najlepiej jak potrafilam, w dobrej wierze ...i tej wersji bede sie trzymac :mrgreen: |
Dziękuję za wyjaśnienie. To już psa Inka nie można nazwać, buuuu.
Quote:
I nieśmiało zapytuję, cóż złośliwego i humorzastego miałaś zamiar wpleść w to wyjaśnienie? |
Quote:
|
Quote:
|
No tak! Albo nieuprzejma albo złośliwa albo ograniczająca swobody obywatelskie...czy ktos mnie weźmie w obronę??? Ratunkuuuu ...przyjdzie mi założyć worek i powędrować na piechote do Canossy..... :shock:
A ja znowu nic złego nie miałam na myśli.... :mrgreen: |
O, po tym ostatnim poście Gagi już wiemy, kto wymyślił imiennyprzepis :mrgreen:
A tak na marginesie, jeszcze chwila, i przestaniesz dawać wyjaśnienia :cheesy: A szkoda :cry: A jak tam Łobuz? Zdrów już zupełnie i śladu nie ma po niedomaganiu? |
Quote:
Quote:
Poki TY bedziesz odpowiadac na moje posty poty wyjasnieni abeda niezbedne...wiec spokojnie :P Quote:
rozrabianie- w normie`, gryzienie - ciut ponad norme, glupie pomysly - jak zawsze zdecydowanie ponad norme ...czyli standard...a taki byul cichutki i grzeczniutki w weekend...ech..... |
Quote:
Quote:
Quote:
Wasze zdrówko :beerchug2 To jest szansa na wspólny spacerek po Polach! |
All times are GMT +2. The time now is 01:55. |