![]() |
Ty tu bywasz - animacja
Cześć,
chcę pokazać Wam mój film dyplomowy, nad którym pracowałam przez ostatni rok akademicki. Jest to animacja klasyczna, rysowana na papierze, malowana akwarelą z elementami wideo. Tematem filmu jest nieobecność pozostawiająca silny ślad na teraźniejszości. Mam nadzieję, że film będzie odbierany uniwersalnie - dla mnie jest to oczywiście historia Varga - ale chyba każdy, kto straci czy to bliskie stworzenie, czy osobę, odczuwa to samo poczucie nieobecności. Miłego, mam nadzieję, oglądania :) https://vimeo.com/68946642 |
Aga, to jest piękne! Mam nadzieję, że dostałaś 6 z plusem!
|
Super!!! Klimatyczne:)
|
Agnieszko....
stworzyłaś sercem niesamowicie piękne..... >Westchnienie<..... ... Zdarza się, że ból z tęsknoty chowamy najgłębiej jak się da... ...wielokrotnie nie chcemy się z tym pogodzić... Czasu "morza" trzeba, by sobie wszystko ułożyć... ....By ten ból znalazł ukojenie.... Myślę, że sprawiłaś wielką radość Vargusiowi tworząc ten zapis pamięci... Dziękuję, Agnieszko, za wzruszenie serca... |
Bardzo piękne, bardzo wzruszające. Aga, wielka jesteś.
|
Brak mi słów.... Dokładnie takie są wspomnienia, tylko nie każdy ma talent, żeby je tak pięknie pokazać. Ty potrafisz.
|
szacun!!! muzyka również genialnie dopasowana!
|
Piękne ,wzruszające >bardzo mi się podoba :)
|
Aga, rewelacja.
Gratuluje animacji. Wzruszajace... |
Bardzo mi sie podoba, przepiekna animacja :)
|
Dziękuję za oglądanie i dobre słowo!
Quote:
Quote:
|
Cudownie zrobione :)
|
Piękne... aż się łezka w oku zakręciła...
|
REWELKA!!!!!
Łezka w oku sie zakręciła i spłynęła po policzku..... |
Wspaniałe.
|
Agnieszko, zapada w serce. Chociaz tego rodzaju rysunku nie czuje, to podoba mi sie klimat i dynamika calosci, uroda scen filmowanych kamerą (taka psia perspektywa, jak sądzę), no i ta muzyka...
Calosc bardzo wzruszająca dzięki, ze sie z nami podzieliłaś :) |
Quote:
Tym większa to "rzecz". |
Dziękuję raz jeszcze za oglądanie:)
|
Agnieszka, spłakałam się jak głupia... Tylko i aż tyle...
|
Agnieszko gratulacje! Za całokształt! Jestem pod ogromnym wrażeniem!
|
All times are GMT +2. The time now is 07:30. |