![]() |
Krajówka w Warszawie
Wszyscy bedziecie sie dobrze bawic na spotkaniu w Peronowce...ja niestety nie :( , ale skoro juz zostaje to we wrzesniu postawie mlodego jeszcze raz na ringu szczeniakow...spojrzalam na nazwiska sedziow i jest ich dwoch w I grupie:
Bożena Kalinowska (PL) Krystyna Opara (PL) Czy ktoras z tych pan juz sedziowala wilczaki? Czy bedzie debiutowac? :wink: pozdrawiam Gaga niespotkaniowa:( |
Bedziemy z Tobą, mam nadzieję, że Bea będzie w tym czasie gruba jak słonica :cheesy: i z nikim jej nie zostawię, dlatego jedno z nas napewno będzie z młodymi na wystawie, a drugie w domku bedzie pilnować czy oby rodzina sie nie powiększy. :shock:
|
Ooo! To Zielona Gora nie zgarnie wszystkich wilczakow...? :D
Super! Bedzie nas wiecej- moze sedzinie bedzielatwiej...bo jakby zoabczyla jednego to nie wiedzialaby jak oceniac :twisted: |
Bez względu na ilość, stawiam na Twojego Młodego :lol: . No może jeszcze wystawię Clfcia - bo on lubi sie pokazywać :wink: a to jego końcówka wystawowa, od 23 grudnia przechodzi do "honorowej". :cry:
|
Quote:
W kadzym razie w swojej klasie bedzie bezkonkurencyjny :mrgreen: Acha! Ewa marketing Ci okulal....co to za adres strony w podpisie?? :shock: :mrgreen: |
Dzieki za uwagę, już jest poprawione, działający adres strony na super dobrym serwerze, polecam współpracę z Przemkiem :P
Do "warszawki" dużo czasu, Młody "odrośnie". A poza tym sierść to stan przejściowy :cheesy: , liczy sie uroda :mrgreen: |
Warszawa, 10.9.2005
Hej!
Kto się wybiera na wystawę do Warszawy? Margo, Ela, Gaga... ? :-) |
Niestety w tym samym czasie jest spotkanie u nas i wystawa w Zielonej, wiec ani nas, ani Eli w Warszawie nie bedzie :(
|
Faktycznie! zapomniałam :|.
Zapomniałam w ogóle o zlocie :madgo. No to trudno, znowu się nie załapię na żadną międzynarodowowilczakową imprezę. Marzena, jedziesz? |
PSY
============= szczeniąt CHEITAN z Peronówki pośrednia APODIS Wilk z Polskiego Dworu otwarta ALKOR Wilk z Polskiego Dworu KIRK KROY Eden severu championów CLIF od Bulizniku SUKI ============= szczeniąt BRENDA z Verne Smecky pośrednia ADHARA Wilk z Polskiego Dworu otwarta IOWA Eden Severu |
W klasach widza, przeszkadzacza i rozpraszacza prosze dopisac:
DEWI z Peronowki :mrgreen: |
Quote:
Jade do Poznej :D |
Na wystawę jesteśmy zgłoszeni, ale niestety nie stawimy się na niej :|.
Rona - strasznie mi szkoda, że się nie poznamy :bigcry2, no i że nie zobaczę słynnego Alkora na żywo. |
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 21:43. |