Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Videos & photo stories (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=171)
-   -   Ona przyszła prosto z chmur..... (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=2739)

Gaga 13-10-2005 22:38

Ona przyszła prosto z chmur.....

albo dziewczyna Batmana :wink:
http://cheitan.zperonowki.com/blog/u...eaktywacja.jpg

Canis_lupus_husky 13-10-2005 22:41

Wampir :mrgreen:

Joanna 14-10-2005 08:52

Quote:

Originally Posted by Canis_lupus_husky

Wypraszamy sobie! :wink:
Gaga podstępnie napuściła na moje niewinne słodkie maleństwo swojego łobuza. Dręczył ją kilka godzin, wiec nic dziwnego, ze Dewinek musial walczyc o przetrwanie.
A tu sie okazuje, ze z ukrycia byly robione jakies foty, przerabiane (fotomontaz!) a w efekcie wszyscy sa przekonani, ze moj aniolek to jakies ciemne zlo z piekla rodem!!!!!!!!!!!!

Gaga 14-10-2005 09:17

Quote:

Originally Posted by Joanna

Ekhm...wypraszac to sobie mozecie robaki z jablek... :wink:

Quote:

w efekcie wszyscy sa przekonani, ze moj aniolek to jakies ciemne zlo z piekla rodem!!!!!!!!!!!!

A to ona nie ma pseudo "ciemne zło z Łomianek" ??? :shock:
hmm.....

Joanna 14-10-2005 09:21

Quote:

Originally Posted by Gaga
Quote:

Ekhm...wypraszac to sobie mozecie robaki z jablek... :wink:

Nasze jablka sa zdrowe!

Quote:

Quote:

w efekcie wszyscy sa przekonani, ze moj aniolek to jakies ciemne zlo z piekla rodem!!!!!!!!!!!!

A to ona nie ma pseudo "ciemne zło z Łomianek" ??? :shock:
hmm.....

No wlasnie! I kto jej te rogi dorobil ja sie pytam??? Wszedzie pomowienia, oczernianie i sfabrykowane dowody!

Gaga 14-10-2005 09:52

Quote:

No wlasnie! I kto jej te rogi dorobil ja sie pytam??? Wszedzie pomowienia, oczernianie i sfabrykowane dowody!

No wiec sama sie prosilas...wiec wyprosilas:) Owo ciemne zlo wczoraj kompletnie rozlozylo zajecia Cheitana w szkole. Chodzenie na rownaj- pozal sie Boze!, przywolanie- spuscmy zaslone milosierdzia, zostawanie.....szkoda slow:(
Przywedrowala taka mala bestia i moj pilny uczen mial mnie zupelnie w nosie! Probowal nawet udawac ciezko kulejacego aby nie cwiczyc...ale przy brykaniu z mloda uzywal wszystkich 4 lap :twisted:
I na te dywersyjna dzialalnosc Dewi mam swiadkow! o!
pozdarwiam
Gaga zalamana

Joanna 14-10-2005 09:59

Quote:

Quote:

No wiec sama sie prosilas...wiec wyprosilas:) Owo ciemne zlo wczoraj kompletnie rozlozylo zajecia Cheitana w szkole. Chodzenie na rownaj- pozal sie Boze!, przywolanie- spuscmy zaslone milosierdzia, zostawanie.....szkoda slow:(
Przywedrowala taka mala bestia i moj pilny uczen mial mnie zupelnie w nosie! Probowal nawet udawac ciezko kulejacego aby nie cwiczyc...ale przy brykaniu z mloda uzywal wszystkich 4 lap :twisted:
I na te dywersyjna dzialalnosc Dewi mam swiadkow! o!
pozdarwiam
Gaga zalamana

Poczekaj, co będzie we wtorek!

z Peronówki 14-10-2005 11:52

Quote:

Quote:

Originally Posted by Canis_lupus_husky

Nie chce dolewac oliwy do ognia, ale ja tez sklanialabym sie wlasnie do tematpw Wampirzych. W koncu to jednak Dewi...... :twisted:

Joanna 14-10-2005 12:30

Na znak protestu znikamy z forum.

Nie cieszcie się. Znikamy tylko z emblematu.

I nie umiemy tego naprawić :oops:

z Peronówki 14-10-2005 12:48

Quote:

To napisz na priva co jest nie tak - cos na to poradzimy....

Gaga 14-10-2005 14:10

Quote:

Na znak protestu znikamy z forum.

Nie cieszcie się. Znikamy tylko z emblematu.

Jaki piekny protest :rofl3 :roflmao

Agnieszka 15-10-2005 09:42

Ej no niiieee, gdzie Wy tam wampira widzicie, przecież to wilkołak jest!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

z Peronówki 15-10-2005 11:47

Quote:

Originally Posted by Agnieszka
Ej no niiieee, gdzie Wy tam wampira widzicie, przecież to wilkołak jest!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A ja juz wiem. A ja juz wiem... :mrgreen:
Stworzenie ma skrzydelka wampirka, wyraz wilkolaka. Wiec to pewnie jakas krzyzowka - pewnie jeden z mutancikow, o ktorych planach hodowli Joanna juz wspominala na forum...... :wink:

Canis_lupus_husky 15-10-2005 12:14

Hmmmm.... Wampirołak? 8)

All times are GMT +2. The time now is 06:09.