![]() |
Re: Poznań "Światowa"
Quote:
Quote:
Quote:
Amber mial u niego pecha, ale "nigdy nie mow nigdy"... 8) Choc nie musisz sie obawiac, ze przed Toba stanie pies, ktory rusza sie jak krzyzowka ONa z Chihuahua... ;) |
Quote:
|
Quote:
Skandal z ta europejska! Do Matyasa mam uraz bo zachowal sie po swinsku, a tego nie lubie... zreszta jest TYLU lepszych!!! |
Quote:
Co mam duzo mowic - byl z nami jeden z profesjonalnych handlerow - wygralam u niego szampana, bo....nie wierzyl mi, ze najgorzej (bo nieprawidlowo) poruszajacy sie pies dostanie pierwsze miejsce.... :twisted: Ja autentycznie na koniec sedziowania balam sie, ze kobieta da dobra lokate Jolce, bo to by oznaczalo, ze jakas taka wadliwa z niej suczka.... :mrgreen: Quote:
|
Trudno sie dziwic sedzinie, moze widziala faktycznie tylko wloskie wilczaki - tam wiekszosc populacji ogonek nosi skromnie - na brzuszku :twisted:
wstyd i hanba, ale co poradzisz? Pytanie dlaczego zawsze dupiastych sedziow daja na wazne wystawy??? |
Quote:
|
No ! dotarlam tu choc szukalam opisu w innym watku :oops:
Ja tam sie sedzinie nie dziwie, jak mowilam znajomym o wilczaku , probowalam je opisac to wszystkim kojarzyly sie z jednym - podkulonym ogonem wielokrotnie widzianym na filmach o wilkach. Widocznie to wlasnie wbija sie ludziom w pamiec, w parze zreszta z szarym ubarwieniem... Czyli sedzina z Austrii nie zna wzorca albo zna ale jej podswiadomosc wygladu wilka jest silniejsza :mrgreen: Zrobcie kiedys eksperyment i popytajcie ludzi, ktorzy nie znaja wilczakow jak wg nich taki wyglada...stawiam, ze bedzie szary z ogonem na brzuchu..czyli VIVA ITALIA za najbardziej zblizony do natury wyglad wilczakow :twisted: |
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 12:07. |