Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Spotkania i podróże (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=31)
-   -   Wilczaki w Katowicach (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=2898)

diabelkowa 15-11-2005 17:42

hej ;] to znowu ja ;) a powiedzcie mi co zrobic jesli w moi m miescie ani w okolicach nie ma miejsca gdzie sie szkoli psiaki jak juz to szkolenie obronne gdzie mozna spotkac masowa ilosc owczarkow niemieckich . A z tego wynika ze jak nie pojde szkolic wilczaka to nie bedziemy wspolpracowac ;] bo ja narazie moim psiakiem (niestety nie wilczakiem) sie dogaduje ;] alee nie odstapie od wilczaka :)) juz niedllugo ;) moje mieszkanko i wilczak :)) I jeszcze raz pytam czy wilczak toleruje inne mniejsze psy jako domownikow ? :>

Huan 15-11-2005 18:21

Quote:

a powiedzcie mi co zrobic jesli w moi m miescie ani w okolicach nie ma miejsca
Jesli powiesz, gdzie mieszkasz, to moze cos sie jednak znajdzie... teraz jest juz malo miejsc, gdzie nie ma zadnych szkolen... co innego ich poziom.

Quote:

I jeszcze raz pytam czy wilczak toleruje inne mniejsze psy jako domownikow ? :>
To zalezy jak go wychowasz. Jesli bedzie mial duzo kontaktu z innymi psami, to nie powinno byc wiekszego problemu. Duzo tez zalezy od plci drugiego psa i wilczaka oraz tez charakteru tego mniejszego.

diabelkowa 16-11-2005 12:07

mieszkam w katowicach a moj piesek to kochany pieszczoszek wiec mysle ze sie dogadaja ;]

z Peronówki 16-11-2005 19:56

Quote:

Originally Posted by diabelkowa
mieszkam w katowicach

To troszke cierpliwosci, bo w marcu (26/03/2006) jest w Katowicach wystawa, na ktorej bedzie calkiem ladna stawka CzW... :) i bedzie na co popatrzec... ;)

diabelkowa 17-11-2005 20:07

Margo bedziesz z Jolly ? bo bardzo mi sie podoba ;]] i jasne ze bede na wwystawie nie odpuszcze ;] a co gorsza wytarmosze ci psy ;]]]] jesli oczywiscie pozwolisz no i one tez ;]]

z Peronówki 17-11-2005 20:23

Quote:

Originally Posted by diabelkowa
Margo bedziesz z Jolly ?

Oczywiscie... :mrgreen: Jak zwykle stawimy sie cala banda... :P

diabelkowa 17-11-2005 21:35

Quote:

Originally Posted by Margo

Oczywiscie... :mrgreen: Jak zwykle stawimy sie cala banda... :P

To jak zobaczysz taka dziwna osobke niska i taka fuuj to znak ze ja ;] przygotooj na to pieski ;]]]

leśniczyna 17-11-2005 21:46

:) o Margo bedziecie? na reszcie bedzie okazja sie poznac! co prawda pewnie nie będę znów mieć dużo czasu, bo polecę na wyzły.. a może tego dnia akurat będę odbierać szczeniaka, więc... ale na ocene wilczaków na pewno będę przy ringu! jeśli mi moja piękna w trakcie nie ucieknie :wink:

z Peronówki 17-11-2005 22:06

Quote:

Originally Posted by leśniczyna
ale na ocene wilczaków na pewno będę przy ringu! jeśli mi moja piękna w trakcie nie ucieknie :wink:

Oj, do marca jeszcze masa czasu. Sama sie zdziwisz jak sie mloda zmieni... :wink:

All times are GMT +2. The time now is 18:38.