![]() |
Zasłyszane w autobusie ...
Co prawda nie mam wilczaka, tylko belga, ale wilczaki mnie fascynują 8)
Dziś rozbroiły mnie dzieciaki w autobusie komunikacji miejskiej i muszę się z tym z Wami podzielić, bo jak słyszę hasło: belg lub wilczak, to uszka mi stają natychmiast ;) Jechały na wycieczkę 7-latki i zawzięcie dyskutowały. W pewnym momencie padło zapytanie jednego z chłopców: 1: Czy Ty wiesz co to jest wilczak ? 2: No nie wiem ... 1: To taki bardzo dziki pies ! 2: Taaak ... 1: No taki sam jak tygrys i lew :shock: 2: Naprawdę ?.. 1: No pewnie, przecież to też są dzikie psy tylko jeden z grzywą a drugi w paski :mrgreen: |
:cheesy: :cheesy: :cheesy:
|
:roflmao :rofl3 :ylsuper
|
:roflmao :roflmao :roflmao :roflmao :roflmao
|
No witam Cię Monika , jedno z tych dzikich zwierząt znasz chyba osobiście??? :oops: Zgadnij , które??? :mrgreen:
|
:klatsch :evillaugh :roflmao :rofl3 :rofl3 :rofl3
|
Quote:
Inne "firmowy" zestaw to ON i CzW... ;) Quote:
Ale te dzieci maja juz swoje okreslenie: "pokolenie Dog-O-Maniakow.... :lol: |
Quote:
Margo - niech się młody narybek uczy :D Naprawdę niektórzy właściciele wilczaków mają też belgi :shock: To mnie zaciekawiłeś - oj chyba i u Was zapuszczę korzenie, by dotrzeć do tych ludków, bo na forum belgowym nikt z wilczakiem się nie ujawnił http://vik.strefa.pl/emoty/ico/diabelek.gif |
No jak to ??? Przecież ja sie ujawniłem z wilczakiem Taro na belgach oooo czyzby spotkania z Taro nie przekonały Cię że to wilczak??? Monika rozpoczynamy edukację od początku :evil:
|
All times are GMT +2. The time now is 11:09. |