![]() |
Pomysly Cheitana i Gigi na karnawał
W blogu opisalam i pokazalam co moje madre pieski wymyslily na zblizajacy sie karnawal.....
Zajawka: http://cheitan.zperonowki.com/blog/u...ie-nalozyc.jpg A tu pelna wersja :POMYSLY NA ZBLIZAJACY SIE KARNAWAL |
No nie :? Przemek tak wytrwale stukal Cheya po glowce w nadzieji, ze wyrosnie z niego super-dog, albo chociaz doskonaly pies uzytkowy...a tu: mamy projektanta mody. :shock: Tylko gdzie popelnilismy blad? Za duzo sciskania i glaskania w wieku szczeniecym? :ehmmm
|
Co za szyk, co za styl! :smile-l :smile-l :sweetCyberM
|
Prawda jaki zdolny i kreatywny? Arkadius przy nim wysiada :smileyb
Musze pomyslec czy daloby sie na tym zarobic :ehmmm ? I tak sobie mysle ze bez tego pukania w glowke nie zostalyby pobudzone te "artystyczne" rejony mozgu :wink: |
po prostu był pukany nie w te miejsca co trzeba :wink: trzeba było w płat czołowy.
Chociaż nie wiem o co chodzi psów użytkowych i "wybitnych" jest dużo ,a projektantów mody hę? 8) |
Quote:
A wiesz ze to jest mysl? Sprobuje zlozyc reklamacje ( wszystkie poprzednie zostaly odrzucone :wink: ) Quote:
Ide opracowac metke " Made by Cheitan" ( z podpisem "very limited edition" ) :mrgreen: |
Quote:
|
OJ Margo, musisz zdradzac od razu wszystkie tajemnice?? :roll: To miala byc nazwa specjalnej kolekcji......
WLasnei uwalilas mi akcje promocyjna :twisted: |
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 17:08. |