Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Off topic (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Swieta, swieta, zyczenia.... (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=3057)

leśniczyna 17-12-2004 15:41

Idą święta...

...a ja w poniedziałek jużjadę do Kłodzka. Do nowego roku brak netu i... Was. Więc już teraz składam życzenia wszystkiego najlepszego. Przede wszsytkich zdrowia, bo bez tego nic nie ma... I szczęścia, bo dla każdego to oznacza coś innego. I nie ma co życzyć sużych pieniędzy czy kariery, bo może to nie nasze szczęście?..

Miłości i spokoju.. i możliwości patrzenia na piękną przyrodę.

Radości!!!
:cheesy:
leśniczyna

konek 17-12-2004 17:25

Dołanczamy sie do życzeń wraz ze wszystkimi zwierzętami naszego mikroskopijnego świata tj. Maxem, Rauko, Felkiem, Grubą i Czarnym javascript:emoticon(':cheesy:')

Z pięknej lubelszczyzny Bożenka, Mariusz i Konrad

konek 17-12-2004 17:26

Dołanczamy sie do życzeń wraz ze wszystkimi zwierzętami naszego mikroskopijnego świata tj. Maxem, Rauko, Felkiem, Grubą i Czarnym
(':cheesy:')

Z pięknej lubelszczyzny Bożenka, Mariusz i Konrad

Klara_i_Luna 17-12-2004 22:28

Leśniczyno jak znajdziesz czas i chęć serdecznie zapraszam w odwiedziny do naszej Luny i do nas przy okazji :D Kłodzko to rzut beretem (przy dobrych wiatrach niecała godzinka samochodem) ode mnie :cheesy:

Agnieszka 17-12-2004 23:19

leśniczyna, ja Ci również życzę bardzo miłych, serdecznych i ciepłych Świąt (ciepłych nie pod względem pogodowym, tylko wiadomo jakim) i super-wystrzałowego Sylwestra, no i dobrego rozpoczęcia Nowego Roku :-) I wracaj tu szybko do nas :mrgreen:
Pozdrawiam :)

leśniczyna 18-12-2004 23:34

ach... widzę, że mało osób jest w świątecznym nastroju... szkoda
hmmmm
:)

Ori 18-12-2004 23:42

Hej to tylko brak czasu :oops:

ja dopiero zaczynam "czuc klimat" wiec jeszcze nie zycze ale skoro znikasz juz niebawem Lesniczyno to
Wszystkiego Najlepszego
pieknego wlasnego wilczaka
wspanialego wyjazdu
odpoczynku i snieznych stokow w Swieta :cheesy:
buziaczki od Jantarowej Watahy, jeszcze do Swiat nie gotowej :oops:

leśniczyna 19-12-2004 00:11

:) spokojnie!:) trzeba tylko wczuć się i myśleć o pięknych rzeczach.. i klimat sam przychodzi! tak jest:) )))

Klara_i_Luna 19-12-2004 00:33

Ok leśniczyno nie narzucam się więcej :| i w takim razie życzę Wesołych Świąt, żeby wszyscy spędzili je w kochanym wilczo-ludzkim gronie i... żeby były białe!!! :D

leśniczyna 19-12-2004 01:32

Klara nie rozumiem:) nic nei mówiłam obraźliwego do Ciebie.. dostałaś wiadomość?

Klara_i_Luna 19-12-2004 01:57

Nie dostałam wiadomości ani nie gniewam się bo przecież nic złego nie zrobiłaś :) , zdaje się że coś nie pozwala nam się dogadać... Nie ufam komputerom :evil:

leśniczyna 19-12-2004 02:10

heh to może tutaj. chodzi mi o to, gdzie mieszkasz? może spotkałybyśmy się w Kłodzku jeśli mozesz? Bo ja nie b. miaął tam samochodu.. iodpisz szybko, bo idę już spać:)

leśniczyna 19-12-2004 02:18

Klarciu prosze odpisz w niedziele do ok. 15, bo później sięjuż nei dogadamy chyba... pa! jesli możesz, to podaj swój tel. moje gg to 2714705 pozdrawiam!:)

Klara_i_Luna 19-12-2004 10:18

Nie będzie mnie do południa w domu więc podaję mój telefon :
506-924-119 Agnieszka :D
Pozdrawiam

z Peronówki 19-12-2004 12:34

Quote:

Originally Posted by leśniczyna
ach... widzę, że mało osób jest w świątecznym nastroju... szkoda

No u nas jeszcze przedswiatecznie. Przypuszczam, ze bedzie spokoj tak kolo Pierwszej Gwiazdki. :twisted: Narazie jeszcze remont, poszukiwanie prezentow - nie dosyc, ze musi byc ich dla Burych 6 to jeszcze kazdy inny, a zarazem podobne, by sie psy nie pobily. Niezla lamigowka. Dodatkowo termin Alistair wypada wlasnie na ten tydzien i robimy zaklady, kiedy to bedzie. Znajac suczyska i ich przewrotny humor, to sie zdycyduje zaraz po tym jak siedziemy do stolu wigilijnego... :twisted: :wink:

Ale co tam :mrgreen:
WESOLYCH SWIAT!!!
http://www.zperonowki.com/Merry_per.jpg

Gaga 19-12-2004 13:43

Quote:

Originally Posted by Margo
Znajac suczyska i ich przewrotny humor, to sie zdycyduje zaraz po tym jak siedziemy do stolu wigilijnego... :twisted: :wink:

Ale co tam :mrgreen:

To zaoszczedzicie na prezentach dla siebie ....dostaniecie wszyscy po szczeniaku od Wiewiorki ....tylko przygotujcie jej czapeczke mikolajowa, zeby ladnie wypadla w swojej roli :santagrin

Narvana 19-12-2004 14:23

To fajne bedziecie miec w Swieta :mrgreen:
Zyczenia
Sniegu po pachy,
smacznej kielbachy.
Prezentow kupe, rozgi na dupe.
Do nieba choinki i wedzonej szynki oraz szczesliwego wyskoku do Nowego Roku! :xmas

z Peronówki 19-12-2004 14:27

Quote:

Originally Posted by Gaga
[To zaoszczedzicie na prezentach dla siebie ....dostaniecie wszyscy po szczeniaku od Wiewiorki ....

Taaaaa - predzej bedzie to znaczylo, ze zamiat 6 prezentow bedziemy musieli przygotowac 16... :twisted: :wink:

leśniczyna 19-12-2004 14:52

Margo, jeśli dostałaś moje wiadomości, to puść sygnał na 601 802 927. jest to dla mnie ważne. pozdrawiam!:)

piękny szczeniak!!:)))

i jadę za godzinkę jużdo Kłodzka:))))

Klara_i_Luna 19-12-2004 18:29

A co kupujecie swoim "dzieciakom" pod choinkę? Ja nie wiem co zadowoli moje maleństwo, może jakiś dzik albo jelonek? :mrgreen:

All times are GMT +2. The time now is 05:24.