Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Žijeme s vlčákem... (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=119)
-   -   vzpomímám na svého vlčíčka-Ariela dar přírody (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=3081)

JANA-ARIEL 28-12-2005 12:52

vzpomímám na svého vlčíčka-Ariela dar přírody

:roll: Zdravím všechny vlčáky....jsem tu nově a prohlížím si stránky,vzpomínám na svého hafulu-Ariela dar přírody, prohlížím si jeho fotografie,vložila jsem i jeho galerii-ale nevím,jestli se ty fotky uveřejní. Nemohu dohledat jeho nynějšího majitele, jestli ještě žije, jak a u koho.Prosím,pokud někdo víte, kde a jak žije ARIEL DAR PŘÍRODY-nar.15.12.92,,prosím,prosím,dejte mi vědět..tel: 721445125

rocco 28-12-2005 15:20

Zdravíme.
Majitelem Ariela je Karel Hladík z Prahy. Pes stále žije a je mu čerstvých 13 let. Nežije však tak, jak bylo ANONYMNĚ KÝMSI SDĚLENO NA MOBIL PŮVODNÍ MAJITELCE.
Opět se potvrdilo, že pomluvy se stále šíří od těch "nejsprávnějších a nejmorálnějších",ovšem jejich zdroj informací by potřeboval upgrade.
Modří vědí o čem je řeč.
Všem normálně uvažujícím lidem a přátelům ČSV hodně úspěchů a pevné nervy do nového roku.
Eva Špreňarová a Karel Hladík

Hanka 28-12-2005 17:25

Ahoj, dalas ho pryč? proč?

Pavel 28-12-2005 20:10

Quote:

Originally Posted by rocco
Nežije však tak, jak bylo ANONYMNĚ KÝMSI SDĚLENO NA MOBIL PŮVODNÍ MAJITELCE.
Opět se potvrdilo, že pomluvy se stále šíří od těch "nejsprávnějších a nejmorálnějších",ovšem jejich zdroj informací by potřeboval upgrade.
Modří vědí o čem je řeč.

Vážená Evo, právě tu Ty šíříš jakési pomluvy. Prosím vysvětli. Jestliže někdo poslal anonymně nějakou SMS původní majitelce, jak Ty víš, kdo to udělal ? Mohla jsi to být i třeba Ty sama, ne ? Dlouho ses na našich stránkách neprojevila a zase přicházíš jen s pomluvami a útoky. Možná bude lepší, když se zase odmlčíš.
Ariela Dar přírody jsem já osobně viděl naposledy asi před 5 lety a to žil v kotci za areálem Zemědělské univerzity v Praze 6. Karel Hladík s ním moc mezi lidi nechodil, protože pes byl hodně "ostrý". Jak žije dnes nevím, protože s Karlem Hladíkem jsme se už poměrně dlouho neviděli.

rocco 28-12-2005 23:53

to Pavel - potrefená husa nejvíc kejhá, že ?

JANA-ARIEL 30-12-2005 11:58

JANA-ARIEL-odpověd

:roll: Vidím, že jsem tu rozpoutala svým hledáním hafuly nějaké hádky...lidišky, nehádejte se.!!! S panem Karlem Hladíkem jsem již ve spojení, čekám na aktuální fotečky a doufám, že Agi své stáří dožije v pohodě ...kdybych měla možnost se dostat do Prahy, navštívila bych je, bohužel to není v mé moci a tak se spokojím s obrázkama..Jinak přeji všem páníkům a hafulům hodně zdraví, pevné nervy a vše nej,nej v r.2006
JANA

JANA-ARIEL 30-12-2005 12:08

POZDRAV JANA-ARIEL

Quote:

Originally Posted by Hanka
Ahoj, dalas ho pryč? proč?

Ahoj, dala jsem ho pryč před lety, z rodinných důvodů, měla jsem ještě dobrmana a na oba jsem neměla sílu, a nechtěla jsem, aby papírový pes byl nevyužitý v kotci...věřím, že svůj život si Ariel prožil naplno a že dožije i klidné stáří... díky za zprávu, zdravím-JANA :roll:

RadeKKK 02-01-2006 15:02

Ariel jezdí i na letní tábory. Doufáme , že ho zase v létě přivítáme v Jetřichovicích Nekvasilovi

JANA-ARIEL 02-01-2006 16:45

jana-ariel

:roll: :wink: Díky moc za zprávu....jsem vděčná za vše....nemůžu se vynadívat na fotky, které mám nyní od pana Karla.Agimu je 13 let, vypadá krásně....hodně zdraví v novém r. 2006 všem páníkům i pejsulákům....pa. JANA

All times are GMT +2. The time now is 07:54.