Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Różne (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Dalsze losy Camio...? (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=3179)

Agnieszka 17-01-2006 23:33

Margo to ile Wy w sumie obecnie macie u siebie CzW i jak to tam jest z Camio? też współwłaścicielstwo?

Rona 18-01-2006 00:37

Quote:

Originally Posted by Agnieszka
Margo to ile Wy w sumie obecnie macie u siebie CzW ?

DUŻO :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I wszystkie kochane i piękne, a przy tym każdy inny i uroczy na swój własny sposób... Zgadza się, Margo? :D

Gaga 18-01-2006 09:25

O Camio prosze sie zanadto nie dopytywac! Jakby co to on jest a mnie na wymiane ( od dluzszego czasu prowadze negocjacje, na razie z takim samym skutkiem jak PO z PiSem) :mrgreen: ...poki pozostanie incognito, poty bede miala pewnosc , ze jak juz podmienie to i tak nikt sie nie zorientuje (no moze poza Ciemnym Zlem o ile jest zdolna do stalych sympatii) :wink:

Joanna 18-01-2006 15:25

Quote:

Originally Posted by Gaga
O Camio prosze sie zanadto nie dopytywac! Jakby co to on jest a mnie na wymiane ( od dluzszego czasu prowadze negocjacje, na razie z takim samym skutkiem jak PO z PiSem) :mrgreen: ...poki pozostanie incognito, poty bede miala pewnosc , ze jak juz podmienie to i tak nikt sie nie zorientuje (no moze poza Ciemnym Zlem o ile jest zdolna do stalych sympatii) :wink:

Ciemne Zlo Ciemnym Zlem-na nia zbytnio bym nie liczyla, ale ja zorientuje sie na pewno po sile i determinacji w dazeniu do spenetrowania prawej kieszeni mojej kurtki :mrgreen:

z Peronówki 31-01-2006 18:49

Quote:

Originally Posted by Joanna
Margo to ile Wy w sumie obecnie macie u siebie CzW

Tzn tak:
* glowa rodu i pies kanapowy, czyli Bolton
* psy Przemka: Balrog i Merry Bell
* psy moje: Alistair i Jolly
* goscinnie: Camio
=> 6 :)

Quote:

i jak to tam jest z Camio? też współwłaścicielstwo?

Zgadza sie, choc najpierw chcemy go przebadac. Mial isc do Gagi, ale ona twierdzi, ze finansowo nie wyrobi - nawet pracujac na nocki z Romanem nie byliby w stanie zarobic na karme dla dwoch psow z miotu 'C', wiec cos kombinuje z wymiana... ;) [z tego powodu robimy szlaban na informacje na temat szkod zrobionych przez Camio - niech kobieta mysli, ze przy wymianie dostanie spokojniejsza wersje ;)]

Quote:

Originally Posted by Rona
I wszystkie kochane i piękne, a przy tym każdy inny i uroczy na swój własny sposób... Zgadza się, Margo?

Oczywiscie.... ;) Choc prawde mowiac ja tez kiedys zastanawialam sie, jak mozna rozroznic wiecej niz dwa psy.... ;) Ale rzeczywiscie kazdy z psow jest unikalny, kazdy mainnych charakterek i z zadnym nie mozna sie nudzic... ;)

Quote:

Ciemne Zlo Ciemnym Zlem-na nia zbytnio bym nie liczyla

Ja tez nie - Camio godzinami bawi sie z Merry Bell. Wiec bedzie wiedzial jak postepowac z Ciemnym Zlem, by sie nie polapalo... ;)

Quote:

ale ja zorientuje sie na pewno po sile i determinacji w dazeniu do spenetrowania prawej kieszeni mojej kurtki

Oj, na to bym zbytnio nie liczyla. Camio i Cheitan to jednak bracia - a na dodatek blizniaki... :)

Gaga 31-01-2006 21:19

Quote:

Originally Posted by Margo
Zgadza sie, choc najpierw chcemy go przebadac. Mial isc do Gagi, ale ona twierdzi, ze finansowo nie wyrobi - nawet pracujac na nocki z Romanem nie byliby w stanie zarobic na karme dla dwoch psow z miotu 'C', wiec cos kombinuje z wymiana... ;) [z tego powodu robimy szlaban na informacje na temat szkod zrobionych przez Camio - niech kobieta mysli, ze przy wymianie dostanie spokojniejsza wersje ;)]

Ja tez nie - Camio godzinami bawi sie z Merry Bell. Wiec bedzie wiedzial jak postepowac z Ciemnym Zlem, by sie nie polapalo... ;)

Oj, na to bym zbytnio nie liczyla. Camio i Cheitan to jednak bracia - a na dodatek blizniaki... :)

No i mamy klopot :agrr , bo ja zawsze mialam upodobanie do Camio, ale Chey mi wyrosl na naprawde wymarzonego wilczaka i teraz nie wiem....liczylam, ze Camio jest softowa wersja Chaitana ale okazuje sie ze niekoniecznie..i co ja teraz biedna mam zrobic :confused2 , bo dwoch nie wykramimy- to pewne. To znaczy moze udaloby sie w warunkach normalnych ale przy ich zdolnosciach do kradziezy i naukach pobieranych przez Camio od Belki ( ze niby tylko sie bawia...hi hiiiii) to chyba wymiekamy :twisted: . Za sprytne sa..zdecydowanie....

ALe tak sobie pomyslalam, ze gdyby miec w domu takiego przytulaka, super kontaktowego miska, bardzo wesolego kompana na spacery i do rozrabiania w domu x 2, to achhh...rozmarzylam sie 8)

z Peronówki 16-02-2006 19:08

Quote:

ALe tak sobie pomyslalam, ze gdyby miec w domu takiego przytulaka, super kontaktowego miska, bardzo wesolego kompana na spacery i do rozrabiania w domu x 2, to achhh...rozmarzylam sie 8)

Hmmmm... weszlo wlasnie nowe ptasie mleczko.... kokosowe 8) :mrgreen: Wiec stawiam, ze po max. tygodniu mialabys juz dosc takich 2x kontaktowych miskow... :mrgreen: Mozliwe, ze juz po pierwszy karmieniu..... :mrgreen:

Gaga 16-02-2006 22:37

Quote:

Originally Posted by Margo
Hmmmm... weszlo wlasnie nowe ptasie mleczko.... kokosowe 8) :mrgreen: Wiec stawiam, ze po max. tygodniu mialabys juz dosc takich 2x kontaktowych miskow... :mrgreen: Mozliwe, ze juz po pierwszy karmieniu..... :mrgreen:

Pewnei masz racje, po tygodniu jedzenia ptasiego mlaczka z pewnoscia by mnie zemdlilo a biorac pod uwage widom trzech a nie dwoch sliniacych sie psow to moze nawet wczesniej? :wink: :twisted:

z Peronówki 22-02-2006 23:35

Quote:

Pewnei masz racje, po tygodniu jedzenia ptasiego mlaczka z pewnoscia by mnie zemdlilo a biorac pod uwage widom trzech a nie dwoch sliniacych sie psow to moze nawet wczesniej? :wink: :twisted:

Camio slodycze lubi - jestem pewna, ze chetnie pomoglby oprozniac pudelka... :D

All times are GMT +2. The time now is 12:26.