![]() |
Duszki serduszki z litewskiego lasu - 'W' Girios dvasia :))
No i mamy oczekiwanie na pierwszy (?) miot na Liwtie. Pod wdziecznie brzmiaca nazwa Girios dvasia , jak sie dowiedzialam od Daivy , znaczy to Duch Lasu :)
Daiva i Sebastian trzymali to w strasznej tajemnicy ale chyba bylo warto bo to mila niespodzianka :D Trzymamy zatem kciuki za powodzenie, fajne, zdrowe szczeniaczki i super domki dla nich . pozdrawiamy Gaga i reszta |
Duch Lasu na Litwie czyli Unia polsko-litewska XXI wieku
Quote:
Margo & Jolly (matka pierwszego miotu w Polsce :cheesy: ).... |
Gratulujemy Młodej Parze :) I trzymamy kciuki, żeby wszystko było w jak najlepszym porządku :cheesy:
|
nowinki z Duchu lasu
mami stronke dzienki rodzine Tarusia :cheesy: (tylko jeszcze po poganski-po litewsku ale wkrotce bedzie i po polsku) :cheesy: |
Quote:
Co do strony to nie rozumiem nic poza menu i "HARMONIA" :mrgreen: Ale strona ladna! :) |
:cheesy:
i tak szybko rodzinka Niewoly pracuje. ale wszystko jest juz napisane i po polsku, tylko muszimi to wzoczyc zeby dzialalo :mrgreen: |
Strona bardzo fajna :D
Fajny ten poczatek jak sie wchodzi :D las i wilk... super ;) ps. u Was sa takie piekne lasy? 8) |
no jeszcze mami
:cheesy: i mami jeszcze weksze :cheesy: cala Litwa to jak maly kraj z bajki:)) |
Narobilas mi checi na wizyte w Wasze lasy... :o :)
(ale na faktach, takie fajne jak na focie? takie w mchu?) |
Quote:
|
Gratulujemy strony!! :klatsch Moje ulubione kolory ..duuuzo zieleni :)
Margo! Jak to rozumiesz tylko Menu i Harmonia?? Ja tam jeszcze rozumiem " Czarna strona Cheitana" :mrgreen: ( no i znam chyba jedno slowko po litewsku: Nuorodos "linki" ) :wink: |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Bardzo ładna stronka, podoba mi się pomysł, i szczególnie nazwa. Gratuluję i życze powodzenia pierwszej hodowli na Litwie!
|
:)
poniewasz od wcioraj mialam gosci i zajecie jak tlumac, to tylko dziszaj zobacilam ze JUZ STRONKA DZIALA I PO NASZEMU-po polsku :cheesy: Dzienki ulvirodzino :cheesy: |
Wstęp bardzo mi się podoba, ładna strona.
|
All times are GMT +2. The time now is 07:37. |