![]() |
Łódź 6-7.05.2006
Przypominam że można jeszcze zgłaszać psy na wystawe oficjalny termin nadsyłania zgłoszeń to 31.03.2006 :) (ale niema co sie zbyt przejmować ta datą po terminie tez cos sie załatwi)
|
Hej Daniel, nie wiesz, czy Garo jedzie?
|
Tak jedzie :)
|
Zglosilismy sie, otrzymalismy potwierdzenie o przyjeciu do Łodzi. Daniel dzieki za pomoc;)
|
Ostateczny termin zgłoszń to 10.04.2006
|
U nas tez juz zapadla decyzja: jedziemy do Lodzi :D Jutro na poczcie pojda zgloszenia... :D
|
Podobno takiej stawki jeszcze w Lodzi nie bylo i jest liczniejsza niz byla na ostatnich wystawach. Ustawilam sobie wstepna liste, ale na 100% o kims zapomnialam, wiec dodatki/poprawki sa mile widziane :)
PSY szczeniaki BAILIFF Wilk z Polskiego dworu (?) mlodziez CHEITAN z Peronowki posrednia CAMIO z Peronowki uzytkowa BALROG z Peronowki championow DRAGON Eden severu MAX z Litavske kotliny weteranow CLIF od Bulizniku SUKI szczeniaki BELIT Wilk z Polskiego dworu mlodziez DEWI z Peronowki posrednia DAPHNE Maly Bysterec (?) otwarta ALISTAIR WOLF z Peronowki IRRIS Kollarov dvor championow JOLLY z MOLU Es ANDARIEL WOLF z Peronowki |
Witam wszystkich po znowu długiej przerwie ! :P
W tym roku zamierzam stanąć na głowie i przyjechać na Klubówkę (choćbym sama autobusem miała jechać) ! :cheesy: Z rajdu świętokrzyskiego tym razem wracamy prosto do domu 8) Ponieważ nic nie wiem na temat tej wystawy, oświeci mnie ktoś...? :puppy_dog_eyes - jaki jest adres ? - wilczaki są którego dnia ? - szpice są którego dnia ? - o której rano należy najlepiej już być ? Margo, nawet nie wiesz, jaką mi przyjemność sprawiłaś tą listą :mrgreen: Tyle wilczaków stąd poznam lub znowu zobaczę ! :jumpie :sooo_hapy |
To nie jest klubówka, tylko wystawa międzynarodowa:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
1) to nie jest jeszcze kompletna lista, bo zgloszonych psow podobno jest wiecej 2) to lista psow wystawianych, a nie obecnych... 8) |
Taaak. Już sobie ostrzymy ząbki na spotkanie :mrgreen: Tylko znów trzeba zająć miejsca pod drzewami 8) i oczywiście w okolicy budek z napojami :twisted:
|
Rany, jak fajnie.... :cheesy:
A Klubówka (ta we wrześniu jest pewnie) notorycznie mi się myli z wystawą majową... :oops: |
Wlasnie przyszly do nas numerki i potwierdzenia, wiec robie kolejny spis. Zerknijcie na swoje numery i jakby co dajcie znac jesli macie inny.... :)
PSY szczeniaki 70 BAILIFF Wilk z Polskiego dworu (?) mlodziez 71 CHEITAN z Peronowki posrednia 72 CAMIO z Peronowki uzytkowa 73 BALROG z Peronowki championow 74 DRAGON Eden severu 75 MAX z Litavske kotliny weteranow 76 CLIF od Bulizniku SUKI szczeniaki 77 BELIT Wilk z Polskiego dworu mlodziez 78 DEWI z Peronowki 79 BRENDA z Věrné smečky (?) posrednia 80 DAPHNE Maly Bysterec (?) otwarta 81 ALISTAIR WOLF z Peronowki 82 IRRIS Kollarov dvor championow 83 ANDARIEL WOLF z Peronowki 84 JOLLY z MOLU Es |
A ja żadnego numerku jeszcze nie mam. Buuuu
|
Quote:
|
OK. Rozumiem, że następnym razem Ty zgłosisz mi Dewiację? :twisted:
|
Quote:
Margo, ja potwierdzam - 71 , wlasnie przed chwila dostarczyli przystojnym kurierem :P |
Taka fajna wystawa, a nas nie będzie, buuu :(
|
Quote:
|
Kurde. Az sie wybiore pooglądać sobie CzW na żywca :) No bo skoro chce kiedyś stać się posiadaczem tegoż pieska to muszę zobaczyć jak one się prezentują :) A do stadionu startu to chyba zbyt daleko nie mam :)
|
All times are GMT +2. The time now is 23:48. |