![]() |
Quote:
pozdrawiam Gaga niezdecydowana |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Gaga, obiecywałaś rok temu, że w tym roku na pewno będziesz z Cheyem, a teraz co? Kraków to nie Spodek, tu jest fajnie, zaraz obok park, psy mogą się wybiegać, odstresować. W ubiegłym roku było bardzo sympatycznie... A Magda już nawet grilla grzeje!!! |
Ronka, a czy ja + Dewi ukoimy troszkę tęskontę za Gagą i Cheyem? :mrgreen:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
O kurczę. Poważna sprawa. To ja nie wiem, czy Dewulec stanie na wysokości zadania. Bo ostatnio nawet nie raczyła zauważyć naszego znajomego, którego kiedyś uwielbiała :oops:
|
Zdaje się, że tylko Halszka będzie nas reprezentować w tym roku -
życie bywa przewrotne i od wczoraj nie wiem, czy w ogóle zdołam dotrzeć na wystawę :cry: Być może uda mi się załatwić zastępstwo na zajęcia, ale na razie wygląda to dość beznadziejnie. :evil: |
Quote:
|
Kto zapomnial i sie jeszcze nie zglosil ten ma szanse:
Termin przyjmowania zgłoszeń ostateczny 08.06.2006 UWAGA ! Opłaty wnoszone po dniu 08.06.2006 wynoszą 120 zł za każdego psa, bez względu na klasę i ilość zgłoszonych psów. |
Ronka, a czy Tobie wyjaśniło się coś w temacie kalendarza?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mam nadzieję, że Ciemne Zło nie zawiedzie :wink: |
Mam wielką nadzieję że Ronie uda sie przełożyć termin egzaminów.
Ja gorąco chciałabym zaproić wszystkie wilczaki będące w Krakowie wraz z ich opiekunami na małe conieco ogrodowo-grillowe u mnie po wystawie :) Jeśli ktoś chciałby sie zatrzymać to też służę pomocą. :) Czy może ktoś oriętuje się ile to wilczaków będzie w Krakowie?i |
Quote:
Margo (+ Alistair, Balrog & Eligo) Natalia (+ Daimon)? Bozena (+ Max, Eresh) Joanna (+Dewi) Rona (+Tina) Magda (+Dona) Kogo zapomnialam? Kogo dopisac (skreslenia nie sa mozliwe...)? |
Nooooo to już mniej wiecej wiem ile mięska mamy kupić :wink:
|
Madziu, dziękujemy za zaproszenie. Będzie nam bardzo miło się spotkać. Mam nadzieję, że nic na nie wypadnie i nie będziemy musiały znikać po wystawie. :cheesy:
|
All times are GMT +2. The time now is 21:21. |