![]() |
Podziękowania dla Margo i Przemka
Serdecznie dziękujemy za stworzenie galerii dla Eurypidesa. :D Syn nas właśnie o tym poinformował i bardzo dobrze, bo żylibyśmy dalej w nieświadomości. Idealny prezent na "połowinkowe" urodziny. Teraz tylko musimy nabyć "magiczną" wiedzę jak umieszczać tam zdjęcia. Liczymy jednak na pomoc Konrada, za którą będziemy mu dozgonnie wdzięczni. :wink:
|
No i mamy kolejny link do wrzucenia do "ulubionych" :sooo_hapy
|
OK, to my już po "dodaniu". I oczywiście, zwiedzeniu :D
|
Ja widze na zdjeciach, ze w Radomiu byl podwony debiut! Wystawowy to raz i wszyscy juz wiemy...a o wywiadzie radiowym to nic nie wspomnieliscie??? Coz za skromnosc ;)
|
Quote:
Do istniejacych albumow zdjecia dodaje sie za pomoca linka "Dodaj pozycje" - wtedy otwiera sie formularz z mozliwoscia dodania nawet 4 fotek z dysku jednoczesnie.... |
Quote:
Ale my mamy starą, NIEDOSKONAŁĄ wersję galerii :mrgreen: |
Ha! I przy tej NIEDOSKONALEJ pozostaniemy ! Zwlaszcza, ze mamy mozliwosc komentarzy a nowa, DOSKONALSZA nie :twisted:
|
Quote:
|
he ??? :roll:
|
Quote:
|
Czy takie galerie moga miec tylko Peronówkowcy? :mrgreen:
|
Quote:
|
Aaaha... no to ja bym bardzo chciała, tylko że jestem zupełnie zielona w tworzeniu stron www :) i z tą galerią, to jest to po prostu tak, że się ma jakiś gotowy schemat, czy coś? Bo jakby mi nie wyszło, to nie chce marnować takiej stronki... ;P A jeśli to jest łatwe i nawet dla takich komputerowych półgłówków jak ja, to pewnie ;).
|
Aga, dostajesz takie cos ze tylko naciskasz "dolacz" , wybierasz fotki, ktore masz na twardym, potwierdzasz i gotowe;)
Nie boj nic ;) |
To takie to to proste??? Omatko, no to super :mrgreen:.
Ok... Dzięki Gaga :). |
Quote:
|
No pewnie :D. Tylko żeby ludzie nie zaczeli wrzucać bezsensownych fotek...;)
|
Quote:
|
Aga, widze ze juz pracujesz nad galeria.. jakowys banerek zrob w podpisie;)
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 18:28. |