![]() |
Kalisz 2006
W tym roku samotnie biegalismy po zalanym sloncem kaliskim stadionie 8)
Nerwow nie bylo, tylko plaza... Nasza trojka Amber, Amon, Beti wysmeczona po poprzednim dniu w Zaniemyslu padla w cieniu i nie chciala wstac nawet na ocene :wink: A czekalismy dlugo, bo ktos nas dal na W, czyli na koniec stawki dnia. Juz wiem ze wiecej nie zglosze Wilczakow Cz... tylko Cesko...Vl.. itd. :? lepiej jednak byc na C. Wystawa sympatyczna, sporo zwiedzajacych, duzo zainteresowanych rasa :D Wyniki znacie , zreszta nietrudno zgadnac, kazdy dotal co mogl w swojej grupie wiekowej. Pan sedzia tez pewnie wykonczone jednak obejrzal psiaki dokladnie. Wyraznie spodobal mu sie Amon, a to opis: "Typowy przedstawiciel rasy, w dobrych proporcjach, glowa z dobrym wyrazem, prawidlowe ust. konczyn, plynny ruch" dodal tez - co milo bylo uslyszec - ze synek moze byc lepszy od taty, bo lepiej katowany i roslejszy a przy tym dlugonogi :mrgreen: U Amberka wszystko cacy, dodane ze "bardzo elegancki pies", faktycznie Amber juz sam sie wystawia, ja nie mam tam nic do dodania Betinka to suczka "w BARDZO dobrych proporcjach, elegancka (takze :) ) , przyjazna, plynny ruch. Betinka wlasciwie na ringu juz spala, a na BISach polozyla sie zupelnie :shock: , biedaczka... Amonek to pies guma - jego ustawic to jeszcze duze zadanie, jednak po raz kolejny zwraca uwage sedziego wyrazista glowa. Na BISach tylko Amber nie spal :wink: ale... nie tym razem kilka zdjec w galerii http://www.jantarowa.wataha.wolfdog....ria/v/WYSTAWY/ |
Brawo!
:mrgreen: Kurcze, gdybym szybicej wiedziala, ze bedziesz w Kaliszu, to moglabys wpasc, Kalisz dosc blisko od nas... |
Re: Kalisz 2006
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
nie zwrocil uwagi na przydlugie uszy Amonka :lol: |
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 06:03. |