Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Wystawy (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Wystawa w Częstochowie (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=403)

DanielZ 19-10-2003 19:33

Wystawa w Częstochowie

Wiem wiem robi się to nudne.Pinki z braku konkurecji dostała zw.młodzieży najleprzeszego juniora i zw.rasy.Odbiła sobie to na grupie zdobywajac 1-miejsce (wybierane były tylko 2 :) ) no a na bisie juz nic (wybierany był tylko 1-piesek)

z Peronówki 19-10-2003 20:08

Re: Wystawa w Częstochowie

Quote:

Originally Posted by DanielZ
Pinki z braku konkurecji dostała zw.młodzieży najleprzeszego juniora i zw.rasy.Odbiła sobie to na grupie zdobywajac 1-miejsce (wybierane były tylko 2 :) )

Tak sobie czytam i teraz juz wiem po kim Pinky jest taka wyluzowana... :mrgreen:
"przyjechalismy na wystawe, wygralismy sobie BOGa, ale nie BISa i pojechalismy do domu. No, a poza tym to nic sie nie dzialo...." :cool3

Ja na pierwszego BOGa czekalam trzy lata! :cheesy: A i suka miala 'troche' wiecej niz te 11 miesiecy.... :wink: List wiec powinien wygladac mniej wiecej tak:

:all_coholic :sooo_hapy :ghost_2 :daysmile :beerchug2 :cake

A wtedy odpowiedzielibysmy:
:thumbs :beer

DanielZ 19-10-2003 20:14

Quote:

List wiec powinien wygladac mniej wiecej tak:
Oki Poprawiam się i pisze -
:all_coholic :sooo_hapy :ghost_2 :daysmile :beerchug2 :cake

Quote:

A wtedy odpowiedzielibysmy:
:thumbs :beer
A na odpowiedż czekam przy najblizszej okazji :)

z Peronówki 19-10-2003 20:25

Quote:

A na odpowiedż czekam przy najblizszej okazji

No to jestesmy umowieni na :beerchug2.....Poznan

DanielZ 19-10-2003 20:29

Quote:

No to jestesmy umowieni na :beerchug2.....Poznan
To będą duże bąbelki ;)

DanielZ 19-10-2003 20:41

Piszac kródko. Wiele osób było zadowolonych z tego że BOga wygrał wilczak no i czerwony kubraczek dostał tylko (czytaj aż) 2 miejsce na Bogu.
Jak mogł bym sie rozdwoić albo i potroić to i tak by mnie brakło do udzielania informacji (Ci ktorzy macie mieć niedługo szczeniaczki najlepiej na noc wyłaczcie telefony :) ) na temat kiedy,gdzie beda szczeniaczki

z Peronówki 19-10-2003 20:42

Quote:

To będą duże bąbelki ;)

No, nie tak bardzo. Nie chcemy przeciez zeby Ela nam pijakom kazala spac na ulicy... :cheesy:

DanielZ 19-10-2003 20:46

Quote:

No, nie tak bardzo. Nie chcemy przeciez zeby Ela nam pijakom kazala spac na ulicy... :cheesy:
To najwyrzej przeniesiemy imprezze do Kamili&Bartka :D

z Peronówki 19-10-2003 20:49

Quote:

To najwyrzej przeniesiemy imprezze do Kamili&Bartka :D

Taaa - a nastepnego ranka i oni znajda sie na bruku, bo wlascicielka kamienicy wymowi im umowe... :lol:

Ori 20-10-2003 00:58

Mam lepszy pomysl
Po prostu rozdzielimy pijakow
Daniel niech pije z wlascicielka kamienicy u Kamy
a ja sprobuje spic Margo u siebie
I obedzie sie bez awantury

DanielZ 20-10-2003 16:44

Quote:

Originally Posted by Ori
Mam lepszy pomysl
Po prostu rozdzielimy pijakow
Daniel niech pije z wlascicielka kamienicy u Kamy
a ja sprobuje spic Margo u siebie
I obedzie sie bez awantury

Jedno małe uczczenie zakończenia sezonu wystawowego (przynajmniej w polsce :) na ten rok i to udanego dla wszystkich ) , a już robią z nas pijaków.

suru 20-10-2003 19:59

nie wiem skad bierzecie wszystkir emotikony, u mnie je wsysya na offline, tak samo mozliwosc cytowania... wiec nie zacytuje...
kamieniczniki musialyby wytrzymac, bo ich dziecak tez daje czadu nocami, a imprezy tez sie zdazaja :twisted: a na bruku to by sie sporo "kolegow" z dzielnicy znalazlo, a jakie dyskusje o rasach,wychowaniu psow etc. sami spece...
fakt ze od nas latwiej dojsc na chwiejnych nogach na targi :mrgreen: bo nie wiem czy da sie prowadzic auto ... chyba ze psy popracuja :twisted:
pozdr
Kama

Ori 20-10-2003 20:35

Zrobmy balange od razu na terenie targow :evil_lol
Przynajmniej nie bedzie problemow kto ma jakie nogi a jaka kto glowe
A chlopakow z Wildy wezmiemy do kibicowania :cheesy:

Joanka 20-10-2003 21:38

Wielkie gratulacje dla Pinki!!! Chylimy czoła i pyska.
Cieszymy sie Daniel wraz z Tobą (i zazdrościmy, że aż nam się ogon jeży :wink: )
Czy dobrze widzę, że umawiacie jakąś "konsumpcję" w Poznaniu? To i my się piszemy, bo u nas w rodzinie w tym czasie mały jubileusz :cake , więc i kolejna okazja, i towarzystwo przednie, będziemy zatem świętować!!
Joanna i trzódka

DanielZ 20-10-2003 21:42

Quote:

Originally Posted by Joanka
Czy dobrze widzę, że umawiacie jakąś "konsumpcję" w Poznaniu? To i my się piszemy, bo u nas w rodzinie w tym czasie mały jubileusz :cake , więc i kolejna okazja, i towarzystwo przednie, będziemy zatem świętować!!
Joanna i trzódka

Oki tylko zeby zeczywiscie nas organizatorka na ulice nie wywalila :cheesy:

Ori 22-10-2003 11:04

Nie ma obawy :D
Mozna nawet tancowac, az do urwania strychu :sooo_hapy
A wiec popijawa w sobote popoludniu (trzeba skonczyc przed niedziela 10 rano). Organizatorzy prosza o zabranie alkoholi! :all_coholic

All times are GMT +2. The time now is 03:45.