![]() |
Wystawa w Częstochowie
Wiem wiem robi się to nudne.Pinki z braku konkurecji dostała zw.młodzieży najleprzeszego juniora i zw.rasy.Odbiła sobie to na grupie zdobywajac 1-miejsce (wybierane były tylko 2 :) ) no a na bisie juz nic (wybierany był tylko 1-piesek)
|
Re: Wystawa w Częstochowie
Quote:
"przyjechalismy na wystawe, wygralismy sobie BOGa, ale nie BISa i pojechalismy do domu. No, a poza tym to nic sie nie dzialo...." :cool3 Ja na pierwszego BOGa czekalam trzy lata! :cheesy: A i suka miala 'troche' wiecej niz te 11 miesiecy.... :wink: List wiec powinien wygladac mniej wiecej tak: :all_coholic :sooo_hapy :ghost_2 :daysmile :beerchug2 :cake A wtedy odpowiedzielibysmy: :thumbs :beer |
Quote:
:all_coholic :sooo_hapy :ghost_2 :daysmile :beerchug2 :cake Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Piszac kródko. Wiele osób było zadowolonych z tego że BOga wygrał wilczak no i czerwony kubraczek dostał tylko (czytaj aż) 2 miejsce na Bogu.
Jak mogł bym sie rozdwoić albo i potroić to i tak by mnie brakło do udzielania informacji (Ci ktorzy macie mieć niedługo szczeniaczki najlepiej na noc wyłaczcie telefony :) ) na temat kiedy,gdzie beda szczeniaczki |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Mam lepszy pomysl
Po prostu rozdzielimy pijakow Daniel niech pije z wlascicielka kamienicy u Kamy a ja sprobuje spic Margo u siebie I obedzie sie bez awantury |
Quote:
|
nie wiem skad bierzecie wszystkir emotikony, u mnie je wsysya na offline, tak samo mozliwosc cytowania... wiec nie zacytuje...
kamieniczniki musialyby wytrzymac, bo ich dziecak tez daje czadu nocami, a imprezy tez sie zdazaja :twisted: a na bruku to by sie sporo "kolegow" z dzielnicy znalazlo, a jakie dyskusje o rasach,wychowaniu psow etc. sami spece... fakt ze od nas latwiej dojsc na chwiejnych nogach na targi :mrgreen: bo nie wiem czy da sie prowadzic auto ... chyba ze psy popracuja :twisted: pozdr Kama |
Zrobmy balange od razu na terenie targow :evil_lol
Przynajmniej nie bedzie problemow kto ma jakie nogi a jaka kto glowe A chlopakow z Wildy wezmiemy do kibicowania :cheesy: |
Wielkie gratulacje dla Pinki!!! Chylimy czoła i pyska.
Cieszymy sie Daniel wraz z Tobą (i zazdrościmy, że aż nam się ogon jeży :wink: ) Czy dobrze widzę, że umawiacie jakąś "konsumpcję" w Poznaniu? To i my się piszemy, bo u nas w rodzinie w tym czasie mały jubileusz :cake , więc i kolejna okazja, i towarzystwo przednie, będziemy zatem świętować!! Joanna i trzódka |
Quote:
|
Nie ma obawy :D
Mozna nawet tancowac, az do urwania strychu :sooo_hapy A wiec popijawa w sobote popoludniu (trzeba skonczyc przed niedziela 10 rano). Organizatorzy prosza o zabranie alkoholi! :all_coholic |
All times are GMT +2. The time now is 03:45. |