Konrad:) |
27-07-2006 09:02 |
Quote:
Originally Posted by Gaga
A jak my to robimy to hmm.. skoro Danusia dotad nie zdradzila tej tajemnicy to ja sie nie bede sprzeniewierzac niepisanym kobiecym umowom i tez nie pisne slowka.. w koncu mezczyzni kochaja w nas tajemnice 8)
|
Oj kobiety, kobiety ... Żeby nie to, że wszystko o mnie można powiedzieć, ale nie, że jestem za "nowoczesnością" :wink: , nie chciałbym mieć z Wami w ogóle do "czynienia" :bussi .
Quote:
Originally Posted by Margo
Moze takie sukcesy juz spowszednialy.... :cheesy: Teraz dowiemy sie juz tylko, jak Eury wygra BISa.... 8) :wink:
|
I kto to mówi :roll: - my ludzie skromni, sukcesy odnosimy na poziomie gminy, a nie, jak niektórzy, podbijamy Europę ! A propos, u sąsiadów spotkałem niedawno hodowcę ON-ów i facet mówił, że jakaś pani z Polski ma takiego psa, że zapraszają ją (jego, ich?) na krycie do Afryki Południowej i Ameryk (obu). Margo, kiedy usłyszymy o wilczakach na innych kontynentach ? Może już są ?
Quote:
No to jeszcze my przylaczamy sie do tych gratulacji i oklaskow! :klatsch
|
Dzięki - z takich ust to zaszczyt, a przy okazji: Euryś w ocenie ma wpisane, że jest bardzo zrównoważony. Pocałunek w rączkę Pani sędzi zaprocentował. Dobrze, że sierściuch jest nie tylko przystojny.
Quote:
Quote:
Originally Posted by konek
Widzę jednak znaczne podobieństwo wystawowe Eresh i Eurego
|
Podobienstwo? Przeciez to dwie krople wody! :mrgreen:
|
Faktycznie, Eresh jest śliczna :D . I stosunek do wystaw mają taki sam; nawiasem mówiąc psy muszą się mocno dziwić :shock: , o co ludziom chodzi na tego typu imprezach.
Quote:
Quote:
Originally Posted by Konrad:)
To nie kwestia "gwiazdora", tylko techniki. Danka ma dopiero 18 lat, ale od kilku(dziesięciu) trenuje na mnie (Krzyśku), więc wilka utrzyma trzema palcami, a na wilczaka nawet dwa, to za dużo.
|
W takim wypadku mamy chyba osobe, ktora bedzie nam wystawiala wilczaki na swiatowce w Poznaniu. Prawda, Gaga? :mrgreen:
|
Może jeszcze zaprezentuje, jak mnie potrafi krótko trzymać ? :twisted: Zamiast mi współczuć, myślisz tylko o sukcesach wystawowych.
Quote:
Quote:
Originally Posted by Konrad:)
Dzięki za gratulacje - "mały Euryś" wyrasta z wieku szczenięcego, więc zaczniemy go chyba nazywać Eurypideś, tym bardziej, że berneńczyk sąsiadki ma na imię Horacy.
|
Osobiscie jestem jak najbardziej "za". :mrgreen: Juz w Warszawie bylo widac, ze Eurys to juz nie Eurys. Teraz to juz prawdziwa mlodziez (choc jeszcze niedoceniona przez organizatorow i dlatego zmuszana do startu w klasie szczeniat)
|
Bo on ma taki zrównoważony charakter. :twisted: :mrgreen:
|