Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Różne (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Idealne zastepstwo dla wilczaka.... (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=4116)

Wrath 13-07-2006 19:47

Dobra... Margo, Przemku - juz nie chce wilczaka!
Zmarnowalem tylko kilka lat czekajac na szarego, nieciekawego psa.

Teraz chce:
http://photos1.blogger.com/blogger/7...tawa%20111.jpg

Oto prawdziwy pies dla prawdziwego meszczyzny. Juz widze, jak ramie w ramie biegniemy w deszczu i w blocie przez smagany wichrem las.

A pozniej wypierzemy sie w perwoolu z dodatkiem lenoru i pojedziemy zaszalec do stylisty fryzur :stupido

Gaga 13-07-2006 20:14

Adrian brawo! W koncu przejrzales na oczy :cheesy:
W koncu wilczaki sa takie...banalne ..a Julia z pewnosia bedzie zachwycona :twisted:

Rona 15-07-2006 09:39

Quote:

Originally Posted by Wrath
Oto prawdziwy pies dla prawdziwego meszczyzny. Juz widze, jak ramie w ramie biegniemy w deszczu i w blocie przez smagany wichrem las.

:cheesy: Czemu się dziwisz... W Dalmacji napatrzyłam się na super dorodnych Chorwatów w typie macho z maleńkimi przerasowionymi, ufryzowanymi pieskami które wyprowadzali na baaaaardzo długich linkach :roflmao. Jak rozumiem, te wytworne pieski miały podkreślać siłę i męski wdzięk właścicieli. :wink:
A wilczak - to wręcz konkurencja dla faceta... :huh :)

Wrath 16-07-2006 22:47

HA! To moze kupie takiego szczuropieska jak ma Paris Hilton ?
Jednak ten pudel ze zdjecia, moglby nie wejsc Julii do torebki :)

Rona 17-07-2006 09:48

Quote:

HA! To moze kupie takiego szczuropieska jak ma Paris Hilton ?
Jednak ten pudel ze zdjecia, moglby nie wejsc Julii do torebki :)

Przed chwilą w TV pokazywali powtórke programu "Załóż się" z Cheitanem i Gagą w roli głównej (przynajmniej dla nas :wink: :D ) i tam wypatrzyłam dla Ciebie odpowiedniego pieska: chiński grzywacz nagi! Zmieści się do torebki i świetnie nadaje do biegania po błocie i słocie- w kiesznei właściciela, oczywiście :mrgreen:

z Peronówki 17-07-2006 13:15

Quote:

Originally Posted by Rona
W Dalmacji napatrzyłam się na super dorodnych Chorwatów w typie macho z maleńkimi przerasowionymi, ufryzowanymi pieskami które wyprowadzali na baaaaardzo długich linkach :roflmao. Jak rozumiem, te wytworne pieski miały podkreślać siłę i męski wdzięk właścicieli. :wink:
A wilczak - to wręcz konkurencja dla faceta... :huh :)

:ehmmm To chyba zalezy kogo sie chce przyciagnac..... Inny typ kobiet (i mezczyzn 8) ) da sie zlapac "na wilczaka", a inny "na yorka".... :mrgreen:

Wrath 17-07-2006 14:05

Quote:

Originally Posted by Margo
:ehmmm To chyba zalezy kogo sie chce przyciagnac..... Inny typ kobiet (i mezczyzn 8) ) da sie zlapac "na wilczaka", a inny "na yorka".... :mrgreen:

na yorka to zlapie sie chyba "mencizna" :)

Rona 17-07-2006 14:56

Quote:

Święta prawda. Odniosłam jednak wrażenie, że przynajmniej w kurortach było więcej tych, co podrywali na yorki :cheesy: Tymczasem mają na miejscu takie fajne psy jak dalmatyńczyki i zupełnie nie potrafią tego faktu turystycznie zdyskontować :roll: :mrgreen:

Quote:

na yorka to zlapie sie chyba "mencizna"

To zależy od yorka! Wśród nich też bywają niezykłe psie osobowości! :mrgreen:

z Peronówki 17-07-2006 16:38

Quote:

Dobra... Margo, Przemku - juz nie chce wilczaka!
Zmarnowalem tylko kilka lat czekajac na szarego, nieciekawego psa.

A kto powiedzial, ze Bury musi byc Bury.... :mrgreen: Nie tylko pudle da sie strzyc i farbowac.... :mrgreen: Oj, nie takie rzeczy sie widywalo przy ringu wilczakow na wystawach w "zachodnich i bardziej cywilizowanych" krajach.... Czasem CzW nawet pazurki lakierem maluja.... :mrgreen:

Rona 17-07-2006 17:48

Quote:

Oj, nie takie rzeczy sie widywalo przy ringu wilczakow na wystawach w "zachodnich i bardziej cywilizowanych" krajach.... Czasem CzW nawet pazurki lakierem maluja.... :mrgreen:

PROTESTUJĘ :D Za takie barbarzyństwo powinna być automatyczna DYSKWALIFIKACJA :gunsfiring
Że też niczego nie potrafia uszanować, nawet wilka w wilczaku!:twisted:

z Peronówki 17-07-2006 18:06

Quote:

Ale zobacz, ze dzieki temu moze nawet Wrath da sie przekonac i nie zrezygnuje z nabycia wilczaka... :twisted: :wink: :mrgreen:

Joanna 18-07-2006 09:17

Quote:

Quote:

Ale zobacz, ze dzieki temu moze nawet Wrath da sie przekonac i nie zrezygnuje z nabycia wilczaka... :twisted: :wink: :mrgreen:

Od kiedy to namawiamy na wejście w posiadanie CzW?
I na jaki kolor malować pazurki Dewi? Przejrzałam szufladę z lakierami i mamy tak:
8 rodzajów czerwonego (od bardzo ciemnej wiśni po czerwony mieniący się na złoto i malinowy)
3 rodzaje "cielistych" do frencha
4 różowe: jasny ciemny (oba w wersji mat i perła)
2 niebieskie
5 białych i kremowych perły i mat
1 czarny
1 zielony
1 żółty
1 pomarańczowy (te ostatnie do malowania spławików)
5 brązów różnych.

z Peronówki 18-07-2006 16:08

Quote:

Originally Posted by Joanna
Od kiedy to namawiamy na wejście w posiadanie CzW?

JaK to od kiedy??? :shock: Od zawsze. :grins Bedac komercyjnym hodowca nie moge pozwolic, aby Wrath swoje pieniadze wydal na jakiegos pudla zamiast na szczeniaka od nas...... :rofl3

Quote:

Originally Posted by Joanna
I na jaki kolor malować pazurki Dewi? Przejrzałam szufladę z lakierami i mamy tak

To zalezy.... 8) Wersja wystawowa to oczywiscie kolor czarny poprywajacy biale, niepigmentowane pazury. Ale od swieta mozesz Czarnemu Zlu zrobic pazury na krwistoczerwony.... :cheesy:

Wrath 18-07-2006 18:22

A ja myslalem, ze to Wy placicie ludziom zeby od was te biedne pieski zabierali...

Slyszalem, ze z nimi to tylko klopoty sa... wiec wyszedlem z zalozenia, ze kiedy juz przez wasza nieuwage i brak odpowiedzialnosci, ktoras psica zaskoczy to oddajecie z doplata :/
Dobra, moja strata dam Wam piec zlotych polskich za psa- bylebyscie topic nie musieli. Serce mam na dloni.

Wrath 18-07-2006 18:27

Aha !

... i mojemu pieskowi prosze pomalowac pazurki na majtkowy roz z polyskiem i brokatem. Mam nadzieje, ze lakier dodajecie w kompecie?
W Geancie i w Tesko czesto dostaje w promocji dwa towary zlepione tasma klejaca - zamiast jednego... Nie widze zadnych preciwskazan, by i u was wprowadzic podobne, jakze mile widziane gratisy.

Kup Wilczaka - lakier gratis.

Gaga 18-07-2006 22:14

Eeeee Adrian, jakies luki w lekturze forum masz :|
Od lat w hodowli trwa promocja, jak dotad byly do wilczaka dodawane:
- toster
- kot
- koza

koz, jak widac na fotach maja pod dostatkiem to uwazaj! Bo upragniony gratis moze Cie niezle zaskoczyc :mrgreen:

Darek5 19-07-2006 09:27

Quote:

Originally Posted by Gaga
Eeeee Adrian, jakies luki w lekturze forum masz :|
Od lat w hodowli trwa promocja, jak dotad byly do wilczaka dodawane:
- toster
- kot
- koza

No Ciekawy jestem jak wyglada toster, kot, koza i wilczak sklejone razem tasma klejaca http://manu.dogomania.pl/emot/rotfl.gif

igienator 22-07-2006 10:18

http://img141.imageshack.us/img141/9568/1se1.jpg

Gaga 22-07-2006 10:30

:rofl3 No to teraz sie juz na pewno nie opedzicie od chetnych :mrgreen: , spoleczne kolejki powstana albo co.... :wink:

igienator 22-07-2006 11:03

Z okazji święta 22 lipca reaktywujemy kolejki :)

(dla młodszych wiekiem:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Manifest_PKWN
)

All times are GMT +2. The time now is 18:24.