![]() |
Następna galeria
No cuż, mozna powiedzieć że ostatnio to jakaś plaga :wink: ,idąc w slady innych forumowiczów i ja postanowiłam założyć galerię. Można ja oglądać pod adresem www.galicyjski.wilk.wolfdog.org proszę jednak o wyrozumiałość :oops: troszkę nie jestem w tematach zdjęciowych, tak więc jakość ich pozostawia wiele do życzenia, sumiennie obiecuję poprawę :roll: jak również zamieszczanie tam aktualnych (bardziej) zdjęć.
|
a mnie się bardzo podoba i chcemy więcej, piękna panienka
|
Re: Następna galeria
Quote:
Quote:
http://manu.dogomania.pl/emot/mush.gif Pozdrawiam |
I bardzo dobrze, ze powstala nastepna galeria :)
bedziemy do niej czesto zagladac :) A ja tymczasem zapraszam do obejrzenia najnowszych fot Mlodych Burkow z Warszawki : WILCZAKOWE HARCE ...jutro bedzie reszta ;) |
Quote:
Quote:
|
Super, że mamy następną pozycję w "ulubionych"!
|
Quote:
|
Nowa strona www - Galicyjski wilk
Chciałabym wszystkich zaprosić do odwiedzania nowej strony Galicyjskiego Wilka. Narazie jest tylko strona główna ale w przeciągu tygodnia mam nadzieję żę już będzie działała cała.
Zapraszam na www.galicyjski.wilk.wolfdog.org Jeśli mielibyście jakiekolwiek uwagi,czy rady to bardzo na nie liczę, jako że jestem baaardzo początkująca w tej swerze :) |
zapowiada się bardzo fajnie :)
|
stronka fajnie sie zapowiada, z niecierpliwością czekam co będzie dalej
|
Magda, jest dobrze :)
jest o wiele lepsza od mojej ;) w czym robisz? |
dzięki... ee w czym robie? html, jeśli o to pytałaś.
|
a masz jakiś program do tworzenia stron w html, czy robisz w wordzie?
kiedyś bawiła się html'em, i przyznam, że nie potrafiłam wczuć się w tworzenie w programie :oops: wszystko pisałam sama :) |
Quote:
a jakim progiem? |
All times are GMT +2. The time now is 01:00. |