![]() |
wystawa championow w Leszne
Moze ktosz dokladne we o tym jak zrobicz registracie na tu wystawu ile to kosztuje i bede mozno to robicz jeszly moja Harka ma LT JCH?
|
Chyba mozesz tam jechac jak masz JCH LT.
Ja mam JCH PL i tez chce jechac. Ale gdzie zgloszenie i za ile to jeszcze tez nie wiem. Licze na Margo :) Moze dasz namiary Margo? Ela |
Cytat z regulaminu tej wystawy: ""W wystawie Championów biorą udział psy i suki z tytułami Miedzynarodowego i Krajowego Championa oraz z tytułem Młodzieżowego Championa zdobytym w roku poprzedzającym wystawę". Z tego co wiem, to nie ma znaczenia jakiego kraju jest dany championat, ale wazne jest to, by Ml.Ch. byl najpozniej z roku 2003. Nie mozna zglosic psa na wystawe w 2004 jesli Ml.Ch uzyskal np. w roku 2002. :)
|
Jesli dobrze pojdzie w Nowej Rudzie to i Pinki pojedzie do Leszna. :D
|
Ale kiedy, ile i jak tam zaplacic? I jak sie zglosic?
|
Quote:
|
Margo dasz cynka co z tym Lesznem? bo bedzie za pozno....
|
Juz podaje. Ale mamy jeszcze czas.... :)
Data wystawy: 22.02.2004 Termin przesylania zgloszen: 31.01.2004 Sedzia: Krystyna Lukasiewicz lub Piotr Slowka Cena za psa: 70 ZL Miejsce wystawy: Hala "Trapez" Al Jana Pawla II Adres oddzialu: ZKwPL O/Leszno ul Srednia 9 64-100 Leszno http://www.zkwp.leszno.pl/ |
PIEKNIE DZIEKUJEMY
czekamy jeszcze na dyplom |
Dyplom juz jest!
czy duzo tam przyjezdza pieskow w klasach mlodziezowych? czy sa osobno oceniane? |
Quote:
Quote:
Nie wiem jak Pinky, czy sie wyrobi. U nas szykuja sie obie baby - jedna, bo sie nalezy. Druga, bo juz ma powyzej uszu odgrywania roli gospodyni domowej i przykladnej matki.... 8) |
Quote:
Wystawa Championów - Champion's Show. Po raz pierwszy w Polsce. Nowa formuła organizacji wystawy. O lokacie psa/suki decyduje werdykt trzech sędziów. Przyznawane na wystawie CWC jest rangi wystawy międzynarodowej. Ciekawe, czy rzeczywiście każdą rasę będą sędziować aż trzej sędziowie? |
ha, czyli 3 razy pokaz zabki, 3 razy badanie i z 10 koleczek!!!fajnie :roll:
|
Quote:
|
Kierowca juz zamowiony, nie zostawie im przeciez tego szampana :wink:
|
Jest już dostępna stawka wilczaków zgłoszonych do Leszna:
FCI 332 - Ceskoslovensky Vlcak - Tschechoslowakischer Wolfshund Psy - Rüden 10. AMBER WOLF Z PERONÓWKI Ch.Mł., 02-11-26, PKR.I-50686 (Milo Ruskov Dvor-Ch.Jolly z Molu Es), hod. Małgorzata Peron, wł. Elżbieta Wojtko Suki - Hündinnen 11. BEATRIS VLCI NADEJE Ch.Pl., 99-11-23, PKR.I-35127 (Hasso z Kladenske Zare-Cira Volani Rodu), hod. Hana Vranova, wł. Ewa Bednarska 12. JOLLY Z MOLU ES Ch.Pl, Ch.CZ, Mł.Pl, Cz.Mł, Zw.Św, Zw.Kl. PL CZ DE, 00-05-15, PKR.I-36575 (Ali Reolup-Ch.Cz.Mł.Zw.Św.Amalka od Bulizniku), hod. Monika Soukupova, wł. Małgorzata Peron 13. MERRY BELL Z MOLU ES Ch.Pl, Ch.Mł., 01-10-18, PKR.I-48561 (Amur z Dablova Kanonu-Ch.Cz.Ajbix Mrazive Ticho), hod. Monika Soukupova, wł. Małgorzata Peron |
To Amberek musi sie ladnie zaprezentowac jak bedzie tyle dziewczyn :wink:
do zobaczenia :hand |
Quote:
Choc jedno w sumie drugiego nie wyklucza - jak bedzie paradowal przed suczyskami, to pewnie bardziej sie postara, niz gdyby byl sam... :wink: |
fiuu, fiuu, fiuu ....... nasze gratulacje dla Amberka za CWC :cake :ylsuper :thumbs :sweetCyberM :klatsch
Kornelia, Sebastian i psiaki |
Dzieki, dzieki :cheesy:
ale to tylko zasluga ZIMY :o ktora nam "zalatwila" ladne futerko :) |
All times are GMT +2. The time now is 14:48. |