![]() |
Aman wkracza... Zabrze, 15.10.2006
Widze, ze Aman (Envy) zadebiutowal na wystawie? I od razu poszedl jak burza zdobywjac BOBa :klatsch
Ola-gratulacje! A jak wrazenia z debiutu ? :wink: |
Bardzo się cieszymy, że kolejny braciszek Eresh znalazł uznanie w oczach sędziów. Super debiut. Oby tak dalej. Mam nadzieję, że Ola złapałaś bakcyla :cheesy:
|
Ola - wielkie gratulacje dla jednego z moich ulubionych wilczaków - BRAWO :D
|
My Amanowi gratulowaliśmy na miejscu jak i jego właścicielce, tutaj jest kilka zdjęć z wystawy http://www.galicyjski.wilk.wolfdog.o...zu+15_10_2006/
niestety tylko kilka, Andrzej nie jest urodzonym fotografem ;) |
:oops: dziękuję bardzo za gratulację. Na wystawie było bardzo miłe, chociaż kameralne grono wystawców :) ( pozdrawiamy wszystkich którzy dojechali i tych którym coś wypadło).
Co do wrażeń. Aman chyba nie czuje awersji do tego typu spędzania wolnego czasu, ale musimy popracować nad prezentacją. Polecenie "stanąć do opisu" jest obecnie poza naszymi umiejętnościami. Do wystawy w Kielcach jest jednakże jeszcze miesiąc więc może uda się nam trochę podciągnąć. W innym przypadku nasza dobra passa może się szybko zakończyć. Sędzina wyraźnie dała do zrozumienia, że zachowanie na ringu nie jest mocną stroną Amana. Nawet w opisie dostał dopisek "duży temperament". A jeśli chodzi o mojego bakcyla to chyba jeszcze za wcześnie aby kategorycznie się wypowiadać. Ta wystawa odbywała się w odległości 20min dojazdu od mojego domu. Co pozwoliło mi na krótki odpoczynek i obiad przy własnym stole w środku wystawy. Nie wiem jakie będę miała odczucia kiedy będę musiała cały dzień spędzić w samochodzie i na terenie wystawowym. Odpowiem po Kielcach. Jeszce raz bardzo dziękujemy za gratulację i wsparcie w trakcie wystawy. Dzięki Magda, przy następnym spotkaniu stawiam coś dobrego. :wink: |
Serdecznie pozdrawiamy Olę i Amana. :bussi Wiemy, jak "smakuje" SUKCES, i takich przeżyć życzymy Wam jak najwięcej. :bigok
|
A czy obydwaj mlodziency "E" po zasmakowaniu w tych sukcesach nie wybieraja sie przypadkiem do Kielc? :wink:
|
Głodni my tych sukcesów,głodni :lol: - więc się wybieramy!
|
HURRA! To pozamiatamy za Wami w ringu :mrgreen:
To sie formuje ekipka: Aman, Erys, Dewi i Chey.. ktos jeszcze ? |
Dajcie szansę, idźcie sobie na światówkę :evil:
|
My jedziemy z Eresh do Kielc, tak więc miot E silnie będzie reprezentowany. Zabrze mieliśmy zgłoszone, jednak siła wyższa zmusiła nas do pozostania w domu. A z tym temperamentem to coś w tym miocie jest. Eresh dostała w opisie "doskonały temperament" co w dowolnym tłumaczeniu znaczy 'ogromny, trudny do okiełznania...." Spotykamy więc dwóch braciszków. Może wspólnymi siłami poskromią Ereshkę i nie będzie szczerzyć ząbków jak ostatnio. Dzięki Romanowi i Gadze mamy dowód uśmiechu Eresh do Eurego w Legionowie :mrgreen:
http://cheitan.zperonowki.com/galeri...33/Eresh_1.jpg |
Quote:
O niedobra.... :chainsaw2 A do Kielc jedziemy bo MUSIMY sie z Wami spotkac, skoro Wam za daleko do Polski centralnej :diablotin O charalter si enie martw.. Aman idzie chyba jeszcze w mlodziezy wiec male brykanko uchodzi plazem, a sedziowie chyba wola psy z temperamentem, w koncu widac ze to mlode,zdrowe, pelne zycia psiaki. Bedziemy Was wspierac zza tasmy :) Bozneko.. o Ereshke sie nie martw.. chlopaki lubia ostre dziewczyny :twisted: |
Nie wiem czy to zachęta czy przestroga :wink: , ale nie damy się zastraszyć i w Kielcach staniemy :) .
|
Quote:
Quote:
|
Ola: gratulujemy i już nie możemy doczekać się ponownego spotkania :cheesy:
|
Brat bratu wilczakiem będzie. Aman burczy na Eligo i vice versa, Eresh na Eurego. Za dobrze to nie brzmi, miot E trochę temperamentny Peronówce wyszedł. Z wilczakowego rachunku prawdopodobieństwa wynika że Aman i Eury będą pięknie na ringu uzębienie prezentować ( i to nie koniecznie na polecenie sędziego ) i pozostaje mieć nadzieję, że z zazdrości kryz sobie nie wytrymują. Poza tym Eury ma ładniejszą od Amana maskę więc może przerwać nasz pochód po championat.
|
Quote:
|
No to szykuje sie calkiem atrakcyjna wystawa , lece ladowac baterie do aparatu:)
|
Quote:
jesli tak to poprosze o szybkie info bo tu juz spotkania biznesowe w toku, wiec dobrze by bylo znac nowe wersje planu gry :mrgreen: |
Euryś na nikogo nie burczy bo jeszcze Amana nie zna :evil: A jak świat światem byle kto ( a już facet to nie do pomyślenia) porządnego psa za klejnoty łapać nie powinien :wink:
|
All times are GMT +2. The time now is 03:17. |