Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Standard plemene a bonitace (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=114)
-   -   Svod a bonitace - Roudnice nad Labem 21.10.2006 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=4633)

Monika 26-10-2006 12:09

Svod a bonitace - Roudnice nad Labem 21.10.2006

Trošku mimo opět připomínám toho Eliga je P1 a nebo P3? Zajímá mne to nejen z chovatelského hlediska, ale i jako rozhodčí.
Počítám s tím, že na stránkách klubu by měl být výsledek správný. Chyba se však může vloudit kamkoliv a tak by mělo být i v zájmu tohoto serveru mít výsledky správně, pokud ovšem nebyla kód změněn záměrně. :(
Pokud je výsledek správně zde, stačí jednoduchá odpověď, prosím.

Romano, Romano…tobě ten přístup do fóra ustřihnout co nevidět a ani se to nedozvíme…. :0)))
Jinak já se bavím. Dík.

RadeKKK 30-10-2006 09:47

Quote:

Originally Posted by Monika
opět připomínám toho Eliga je P1 a nebo P3? .

Zdravím "Moláky"

Už se ví co má Elig za správný kód?

rocco 30-10-2006 10:36

No jasně že ví :cheesy: :cheesy: - přece P3, ale to je pro někoho neskousnutelné, protože kód P je v bonitačním přece ten nejzásadnější :cunao :help :scream_3 ....."již 4 generace předků mají P1......"

Monika 30-10-2006 10:54

ale no tak Radku a Rocco :wink: ……přeci nebudete někomu vyčítat, že si chce trochu vylepšit profil…pozměnit „kódek“ zesvětlit očička na foto…….taková neškodná „lžička“ :mrgreen: :mrgreen: Jiným profil zase trochu pokazíme…jsme přeci majitelé serveru a můžeme si psát a dělat co chceme !!! :0) hmm…. :roll:

rocco 30-10-2006 11:08

Tak a teď uzamknou toto forum a odstřihnou nám přístup k soukromému serveru :wink: :lol: :mrgreen: Já už jsem v současné době hodně podezřelá....a bude hůř :cheesy: :mrgreen: :lol:

Romano 30-10-2006 11:59

No teda

Quote:

ale no tak Radku a Rocco :wink: ……přeci nebudete někomu vyčítat, že si chce trochu vylepšit profil…pozměnit „kódek“ zesvětlit očička na foto…….taková neškodná „lžička“ :mrgreen: :mrgreen: Jiným profil zase trochu pokazíme…jsme přeci majitelé serveru a můžeme si psát a dělat co chceme !!! :0) hmm…. :roll:

To jsou věci! Vždyť je to ale tak směšné...Zesvětlit oči :lol: No a? Copak pes za to může? Copak ho budu mít méně rád? Copak to snižuje jeho hodnotu? :twisted: Vždyť je to logické, že se vyskytují zvářata s hnědýma očima! Vždyť je čsv ze 75% německý ovčák, tak vo co go? :cheesy: Já si vezmu svoje čsv bez PP, co mám, fotku upravím ve Photoshopu, krásně si upravím oči, barvu (aby nebylo moc italské!:o)))), ale více vlčí:-) a pošlu to sem!:o))))))Bude prča :cheesy: A hnedka uslyším....Jéééé, to je krásné čvčko..Z jaké chovatelské stanice ho máte ? Šedý Chlup? Eden Severu? A já řeknu: néééé, je to bezpapírák, ale díky bohu za něj...Je to blbost pes je pes a má zůstat takový, jaký je!

Romano 30-10-2006 12:01

Ale, ale

Quote:

Originally Posted by rocco
Tak a teď uzamknou toto forum a odstřihnou nám přístup k soukromému serveru :wink: :lol: :mrgreen: Já už jsem v současné době hodně podezřelá....a bude hůř :cheesy: :mrgreen: :lol:

to přece Pavel by neudělal, vždyť přece kromě mých debilů nic nemaže a nechává prostor i pro ostatní...Třeba pro Veselou Sněhurku! :lol: :cheesy: A z čeho jsi Rooci podezřelá? :shock:

CDaniela 30-10-2006 12:27

Quote:

Však na každého jednou dojde :wink:

Pavel 30-10-2006 13:35

Quote:

No jasně že ví :cheesy: :cheesy: - přece P3, ale to je pro někoho neskousnutelné, protože kód P je v bonitačním přece ten nejzásadnější :cunao :help :scream_3 ....."již 4 generace předků mají P1......"

Bez komentáře :

http://www.wolfdog.org/help/th_Eligo.jpg

Monika 30-10-2006 13:58

No toto trvalo, ale i tak děkuji. Holt slušně odpověď na slušnou otázku je hrozně těžké, že. Jindy je rekace briskní. Chyba je tedy na stránkách klubu.

Helenasotis 30-10-2006 15:19

Dana Matušincová napsala:

"Byla jsem upozorněna na diskuzi kolem hodnocení psa Eligo z Peronówki na svodu v Roudnici 21.10.2006. Margo bylo přímo na místě umožněno opsání výsledků (které bohužel z časových důvodů nebyly zkontrolované). Teprve až při kontrole jsem zjistila, že pes nemůže být hodnocen jako P1, neboť má test povahy hodnocen Oc. Toto hodnocení povahy mu snižuje celkovou známku v v kódu na P3. Bohužel při vyhodnocení psa na místě došlo k chybě, což není omlouvou, ale pouze vysvětlením.
Následně jsem kontaktovala Margo, omluvila jsem se jí za vzniklou chybu a požádala o opravu výsledků podle klubových stránek."

Monika 30-10-2006 15:47

I tady děkuji za odpověď. Zase trochu jiné světlo do celé záležitosti kolem Eliga. Holt každý chápeme věci po svém :frown:

rocco 30-10-2006 15:48

Ale no tak, přece P1 může být jen za povahu hodnocenou Of, Og nebo Oh, tedy alespoň u bonitace. Svod sice není tak důležitý, ale snad to funguje stejně (tedy mělo by logicky...).

Pavel 30-10-2006 16:16

Quote:

Ale no tak, přece P1 může být jen za povahu hodnocenou Of, Og nebo Oh, tedy alespoň u bonitace. Svod sice není tak důležitý, ale snad to funguje stejně (tedy mělo by logicky...).

Svod skutečně není důležitý ? Ale vlastně ano, i pes s rozštěpem patra nemusí dostat P14 ... :cry:

CDaniela 30-10-2006 16:37

Pavle,kdyby se jednalo o psa "Z Molu" všimneš si té chyby okamžitě a sám na ni upozorníš.To jsem si víc než jistá.Jistým směrem jsi kritický velmi,jistým směrem jsi úplně slepý.

Pavel 30-10-2006 16:48

Quote:

Originally Posted by sedivak
Pavle,kdyby se jednalo o psa "Z Molu" všimneš si té chyby okamžitě a sám na ni upozorníš.To jsem si víc než jistá.Jistým směrem jsi kritický velmi,jistým směrem jsi úplně slepý.

O čem to mluvíš ? Já jsem v Roudnici nebyl a protože se tu rozproudila diskuze, tak jsem požádal chovatelku aby mi poslala naskenovanou kartu a tu jsem zveřejnil. Je mi úplně jedno, kdo kde udělal chybu a jak vidíš, tak jsem v tomto případě poukázal na naprosto zásadní chybu chovatelské komise, která nebyla schopna zadat správný kód. Kterým směrem mám být tedy slepý a kterým ne ?

CDaniela 30-10-2006 17:22

Kterým směrem mám být tedy slepý a kterým ne ?
...že by nějaká souvislost s hvězdičkama? :rabit

Hanka 30-10-2006 19:24

Pavle, nikoliv chovatelské komise, ale bonitační komise. :wink:

Pavel 30-10-2006 20:02

Omlouvám se, samozřejmě jsem měl na mysli bonitační komisi.

Monika 30-10-2006 20:53

Quote:

Originally Posted by Pavel
O čem to mluvíš ? Já jsem v Roudnici nebyl a protože se tu rozproudila diskuze, tak jsem požádal chovatelku aby mi poslala naskenovanou kartu a tu jsem zveřejnil. Je mi úplně jedno, kdo kde udělal chybu a jak vidíš, tak jsem v tomto případě poukázal na naprosto zásadní chybu chovatelské komise, která nebyla schopna zadat správný kód. Kterým směrem mám být tedy slepý a kterým ne ?

Prosím tě Pavle, nedělej z nás idioty (a ze sebe si ho dělej, jak uznáš za vhodné!)
O jaké "chovatelce" mluvíš?? Ano, čistě náhodou je majitelkou tohoto serveru, výsledky si opisovala, výsledky na wolfdog vkládala, diskusi sledovala a členkou bonitační komise byla upozorněna na chybu. Prostě se jí odpovědět nechtělo. Musela požádat tebe. :? :D :D Pardón, ty jí :roll:
Mohli jsme si všichni ušetřit dost času a nesmyslné diskutování, kdyby se jednoduše odpovědělo na jednoduchou otázku již zhruba před týdnem. O nic nešlo a nejde. Pes je slušný, kvůli povaze byl hodnocen tak jak byl.

All times are GMT +2. The time now is 18:03.