Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Wystawy (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Ostatnia w tym roku...KIELCE 18-19.11.2006 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=4644)

Gaga 31-10-2006 20:22

Ostatnia w tym roku...KIELCE 18-19.11.2006

Mamy juz podana stawke na wystawe w Kielcach (18-19.11),
Wilczaki ida w sobote, na ringu 26, sedziował bedzie Zsolt Lokodi.

PSY
klasa młodzieży
- EURY z Peronówki
- ENVY z Peronówki

klasa pośrednia
- CHEITAN z Peronówki

klasa weteranów
- CLIF od Bulizniku

SUKI
klasa młodzieży
- BELIT Wilk z Polskiego Dworu
- ERESH z Peronówki
- ARSA z Hvozdecke kotliny

klasa pośrednia
- DEWI z Peronówki
- BRENDA z Verne Smecky

klasa otwarta
- DAPHNE Maly Bysterec

klasa championów
- ADHARA Wilk z Polskiego Dworu

Joanna 31-10-2006 23:48

No proszę i znów zmierzymy się z Brendą!

konek 01-11-2006 04:14

Czy Arsa jest w bazie wolfdoga bo nie umiem znaleźc a może pomylone jest jej imię na wykazie związku kynologicznego w Kielcach?

Gaga 01-11-2006 16:33

Tak Bozenko, Kielce wpisaly ARSA a tymczasem jest to ARZA http://www.wolfdog.org/pol/dbase/d7076.html

Ola 18-11-2006 20:42

Gratulujemy!
Jak wrażenia? Eurego też nie było? Aman niestety brzydko rozciął łapę. Kuleje i wyraźnie unika chodzenia. Więc chcąc, nie chcąc powiedziałam pas i ciągle mi żal :cry: .

Gaga 18-11-2006 22:01

Ola,, zalujemy, ze Was nie bylo.. Aman z lapka a Eurys.. no niech sie Danusia z Krzysiem usprawiedliwiaja :)
Tym samym zobiliscie mi Cheya bezkonkurencyjnym w psach :cheesy:
Mimo wszystko wolalabym powalczyc a nie tak z automatu dostac co dostalismy :)
Ale co sie odwlecze...
Ereshka zakonczyla w pieknym stylu MLodziezowy Championat Polski, ozdabiajac go zajeciem pierwszego miejsca na BIS Junior Igr, (wybrana tam przez p. Manie)
GRATULUJEMY !

Rase wziela Brenda... sucz jak Sophia Loren- im starsza tym ladniejsza:) Nalezalo jej sie, rowniez za styl wystawiania . Widac bylo juz od jej wejscia na ring, ze to ona wezmie BOBa... wpadla sedziemu w oko:)
Nawet nie mielismy po co wychodzic na porowanie .. a nie ! Przepraszam.. mielismy po co: Cheitan stwierdzil , ze takie bieganie po ringu to jest fantastycza zabawa, podczas ktorej mozna pobrykac, poprowadzic mnie zebami za reke i w ogole sie powyglupiac :D
Podobny numer wykrecil mi na ringu honorowym, gdzie poszlismy odebrac pucharek za CACIB-a.. pani oglosila przez mikrofon, ze oto ten "wilczek czeski" zaprezentuje sie w ruchu, bo to perelka wsrod psow.... no i owa perelka sie zaperlila...wlozyl w to cala swoja dusze i po zrobieniu ladnego pol kolka, druga polowe podskakiwal, podgryzal mnie w rece, nogi i w ..... :oops:
Zabawe mielismy przednia.. przynajmniej nie bylo tak sieriozno i nudno :cheesy:

Z innych "perelek" wystawy: przy wjezdzie przez brame zhaltowaly nas dwie panny i sprzedaly bilet na parking, po przejechaniu 10 metrow zatrzymalo nas dwoch mlodziencow w celu....przerwania biletu :o

I najlepsze... na terenie wystawy bylo kilka doslownie malutkich trawniczkow....(caly teren beton i bruk), na kazdym z nich powieszono wielka tablice " ZAKAZ WPROWADZANIA PSÓW" :D :D :D

Narvana 18-11-2006 23:27

Gratulujemy!
No no, Brenda zaczyna szalec :Rose

Ola 19-11-2006 00:23

To fajnie, że nastrój i pogoda dopisały. Ja też bardzo żałuję, że nas nie było. I straciłam taki widok :evil: Cheya podgryzającego pewną część ciała swojej pani :evil: , może za wolno biegłaś?
Aman jak się ciutkę nudzi to też lubi podszczypnąć, albo dźgnąć kufą kogoś w siedzenie. Zaatakowany podskakuje, z reguły coś tam wykrzykuje, coś się dzieje i jest zabawa. Może to rodzinne? :cheesy:

Konrad:) 21-11-2006 12:38

Gratulujemy wszystkim występów w Kielcach, zwłaszcza Eresh, Brendzie i bezkonkurencyjnemu Cheyowi :D .
Jeżeli chodzi o nas, to po ostatnich wyczynach Eurypidesa zdajemy sobie sprawę, że teraz może być tylko gorzej :wink: . Dlatego też rozważamy zakończenie kariery wystawowej nie dając już nikomu satysfakcji z pobicia naszego mistrzunia :wink: :mrgreen: :wink: . To by było coś - odejść w chwale i zostać żywą legendą. 8)
Pozdrawiamy.

Gaga 21-11-2006 14:23

Niestety, z zalem ale musze Wam nieco oskrobac te zlote ramki, ktorymi sie zaczeliscie otaczac :lol:
Otoz na razie Eurys ma MŁODZIEZOWEGO Zwyciezce Swiata, wiec to nie konec kariery a rewelacyjny poczatek.. przed Wami do zdobycia Dorosle Zwyciestwo Swiata.. wiec uprasza sie o nie spoczywanie na laurach tylko kontynuowanie celnie obranej sciezki .
Ku chwale Eurypidesa:)
o!

Konrad:) 21-11-2006 14:33

:mrgreen: Nie wspominaliśmy, że jedziemy na urlop do Meksyku w przyszłym roku? :mrgreen:

wolfin 21-11-2006 14:41

a ja co z Harka? odpuszcze ten Meksyk, niech inne psy wygraja WW :cheesy:

Gaga 21-11-2006 14:46

Quote:

Originally Posted by Konrad:)
:mrgreen: Nie wspominaliśmy, że jedziemy na urlop do Meksyku w przyszłym roku? :mrgreen:

Ano nie.. ale mam nadzieje, ze Eurysiowi nie mowiliscie? Bo gotow jeszcze futro zrzucic na okolicznosc panujacych tam temperatur... :harhar

Konrad:) 21-11-2006 15:10

Daiva, jakoś się zmieścimy w tej łajbie :D Nie trenuj z Harką biegów na 40 km tylko zaczynaj "boatjoring" na 4000km :mrgreen: Jeżeli w taki sposób przepłyniemy Atlantyk to z podziwu dla tego osiągnięcia dadzą tytuły od ręki, nawet jeśli napęd szalupy będzie bez futra. :cheesy:

wolfin 21-11-2006 15:15

oki zrozumialam, nacznemi poszukiwac miejsce na trening :)
Quote:

Originally Posted by Konrad:)
Daiva, jakoś się zmieścimy w tej łajbie :D Nie trenuj z Harką biegów na 40 km tylko zaczynaj "boatjoring" na 4000km :mrgreen: Jeżeli w taki sposób przepłyniemy Atlantyk to z podziwu dla tego osiągnięcia dadzą tytuły od ręki, nawet jeśli napęd szalupy będzie bez futra. :cheesy:

Konrad:) 21-11-2006 18:49

Quote:

Originally Posted by Gaga
Niestety, z zalem ale musze Wam nieco oskrobac te zlote ramki, ktorymi sie zaczeliscie otaczac..

Złote ramki ? W jakiej to ja widziałem galerii ?
Najważniejsze, żeby był to dobry piesek, posłuszny, do roboty chętny i żeby wszystko... zjad! ... czy to kraszone, czy z postem., a reszta ..... marność, marność i jeszcze raz marność! Zwłaszcza, że to wszystko tylko w imaginacji ludzi jest złote (złotem, złotówką).

Gaga 21-11-2006 19:36

Oj jak filozoficznie z tej okazji pierwszego jubileuszu sie porobilo :P

Co do zyczen to wiekszosc macie juz chyba spelnione? - jesc lubi, grzeczny jest, jakos specjalnie nie narzekacie na niego wiec wnioskuje, ze w pracuje chetnie.. ech.. no aniol nie pies :wink:

To sie nazywa pelnia szczescia :mrgreen:

Konrad:) 21-11-2006 21:19

Quote:

Co do zyczen to wiekszosc macie juz chyba spelnione? - jesc lubi, grzeczny jest, jakos specjalnie nie narzekacie na niego wiec wnioskuje, ze w pracuje chetnie.. ech..

Rzekłaś!

Quote:

.. no aniol nie pies

"Od chwili gdy zaczęli czarci z nieba spadać,
Kłócą się dotąd, kto z nich ma niebo posiadać."
[/i]

All times are GMT +2. The time now is 18:15.