![]() |
Zagadka ;-)
|
Vlk?
|
Manu- gdzie jest haczyk ? :mrgreen:
|
haczyk musi być.. może nie wilk, tylko wilczyca? :wink:
|
No dobra, nooo.... :roll: Owszem, wilk, nawet nie wilczyca, ale czy on naparawde według Was wygląda jak nasz typowy wilk ? :shock: Bo mnie tak nie wygląda....A tą kolorystyką to wręcz bliżej mu do niektórych wilczaków :wink:
Wilk jest w małym zoo w Bydgoszczy, wraz z wilczycą tworzą parę alfa, która w tym roku miała młode. Zostały jeszcze u nich trzy, reszta poszła w ręce prywatnych właścicieli zoo :shock: - nawet nie wiedziałam, że są już prywatne zoo... :shock: Pracownik, z którym rozmawiałam, nie wie, skąd on jest, pracuje tam krócej niż ten wilk mieszka. Jak myślicie, może ma jakichś przodków z Hiszpanii ? - tamtejsze wilki, o ile pamiętam, mają bardziej zdecydowane brązowe barwy ? Nie jestem jednak tego wszystkiego pewna, może głupoty jakieś opowiadam...? :roll: Ale naprawdę wydaje mi się, że ma bardzo nietypową kolorystyke... Poza tym ma duże uszy. Na innych zdjęciach to bardziej widać, pokażę Wam potem. No i kiedys widziałam i sfotografowałam fajnego psiaka, mieszańca husky z innym psem - zobaczycie, jak wrzucę na serwer zdjęcia, jaki podobny 8) |
Oczywiście ten psiak ma krótszy pysk...
http://manu.dogomania.pl/coppermine/...album=12&pos=8 Ale dość podobny prawda...? 8) |
Quote:
i te niebieskie oczka... |
ależ on jest przeboski!!
a te ślepka to ma takie troche psychodeliczne, o dziwnym spojrzeniu (pogardliwo-olewczym, ale trakim co sprawia wrażenie, że za chwilę może być groźne i zdecydowane) nadaje sie do robienia mu zdjęć na klimatyczne plakaty :D |
Manu na swojej stronie masz boskie zdjecia Amonka z Kcyni, czy zgodnie z tym co piszesz moge je capnac na swoja strone? :wink: (z Twoim podpisem oczywiscie)
bylas w Kcyni? |
Hej Ori, pewnie, że możesz ! :cheesy:
|
Piękny pies-Manu, a jaki ma charakter, wiesz?
|
http://manu.dogomania.pl/coppermine/...album=8&pos=67 - a co to za piesek?
|
Quote:
|
Quote:
PS. Mam już załadowane wszystkie nowe zdjęcia wilków w mojej galerii 8) |
Quote:
za rzadko sie widujemy :wink: poznac go mozna po trzasnietym prawym nietoperzu :mrgreen: Manu dzieki za fotki! juz porwalam :D |
|
Ach Amonek! Teraz widzę ;-)
|
All times are GMT +2. The time now is 04:35. |