![]() |
Katowice
To kto sie wybiera na wystawe do Katowic? bo zamierzam sobie znowu poogladac cudowne wilczaki :))
|
Jak nic nie stanie na przeszkodzie to pokażę się tam z Fioną, to będzie jej debiut :)
|
Moze my?
Ale to zalezy od Margo i Przemka, a nie ode mnie ;) |
Wybieram sie z Eresh i Maxem.
|
wygląda na to że konkurencja w Katowicach będzie mała :)
szkoda by było |
My Katowice na pewno odpuszczamy...jakos obiekt i mozliwosci brykania po wystawie nie takie.. a szkoda...
|
A kto jedzie do katowic ??
Czy ktoś wybiera się na wystawe do Katowic?
|
Re: A kto jedzie do katowic ??
Quote:
PSY Klasa Championów 75 Ch.PL. MAX z Litavske Kotliny Klasa Weteranów 76 Ch.PL. CLIF od Bulizniku SUKI Klasa Pośrednia 77 ASTA Agaruv Les 78 Mł.Ch.PL. BELIT Wilk z Polskiego Dworu 79 ERESH z Peronówki Klasa Otwarta 80 AMALKA Agaruv Les 81 BRENDA z Verne Smecky 82 DAPHNE Maly Bysterec 83 FIONA spod Dumbiera 84 MENDY Eden Severu Klasa Championów 85 Ch.PL. BEATRIS Vlci Nadeje |
Margo a tak chcialam Was zobaczyc.. no nic ja bede na pewno obserwowac jak zobaczycie takie male cos z opaska w grochy to to ja :))) Narvana mam nadzieje ze bedziesz
|
Marzenka jest chyba z Garudą w Nitrze... 8)
|
Zgadza sie:) Odstawiaja szalenstwa slowackie na wystawie :D
|
Nie bylo tak zle choc suka kladla sie na ringu na plecach :)
|
Tak, my bylismy w Nitrze
Wlasnie wrocilismy i idziemy spac |
Quote:
|
Quote:
nie zdyskwalifikowała, a nawet dała medal. dodała że mała powinna startować w młodszej grupie , gdzie medal mógłby być inny :) pozyjemy zobaczymy 8) |
Quote:
|
Gratulujemy debiutu, ale Rona zauwazyla takie male cos, co niebawem, mam nadzieje, urosnie do porzadnej akcji.
Chodzi oczywiscie o ewidentne lamanie zasad, wytycznych, regulaminow, brak profesjonalizmu i zwyklego szacunku dla wystawcow. Jak juz wszystko bedzie ubrane w calosc to pojdzie do publikacji i tu na forum:) I mam nadzieje, ze cos sie wreszcie zmieni... bo co uchodzi szczeniakom, mlodziezy i debiutantom to kompletnie nie uchodzi "wystawowym wyjadaczom".. wiec wypowiadamy wojne ..... :twisted: |
cóż preferuje wychowanie bezstresowe
na co dzień sie nie kładzie, uwielbia za to gonić mnie gdy jadę terenówką po bezdrożach, kto by wtedy miał w głowie trenowanie ringu :mrgreen: a jak by wywalili z ringu to koniec świata by nie nadszedł, trochę przykro by było ale za to szybciej by suka zjadła coś pysznego :) |
ja do wyjadaczy nie należę więc wojnę mam ..... :wink:
|
Alez to nie chodzi o to jak to wyglada. rzecz w tym, ze takie zachowane jest wynikiem CZEGOS. To tylko znak, ze cos sie dzieje. Jesli pies kladzie sie, siada, nie daje dotknac itp to oznacza ze jest spanikowany. I oczywiscie panika moze byc wynikiem albo braku obycia (rzecz absolutnie do naprawienia) albo spapranej psychiki- i tu juz umarl w butach, klops. :evil:
Jesli moj pies nie ma obycia wystawowego, tak silnie stresuje sie atmosfera w ringu a mnie sie nie chce tego prostowac poprzez cwiczenia to pytanie po co swojego ulubienca narazam na takie traumatyczne przezycia.. w koncu to moj przyjaciel i skoro mi ufa to nie powinnam mu fundowac takich stresow... Jesli jestem przekonana o wybitnej jakosci hodowlanej swojego psa to oczywiscie takie wystawy maja sens tyle ze w celu zaoszczedzenia zdenerwowania psa- przyzwyczajalabym go do takich sytuacji. Innego wyjscia nie widze 8) Dlatego warto, chocby i dla innych sytuacji psiaka oswoic (zsocjalizowac) z okolicznosciami niecodziennymi dla naszego stylu zycia;) |
All times are GMT +2. The time now is 17:52. |