Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Wystawy (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   2007.03.18 - Katowice (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=5082)

diabelkowa 12-01-2007 14:00

Katowice

To kto sie wybiera na wystawe do Katowic? bo zamierzam sobie znowu poogladac cudowne wilczaki :))

Sariel 14-01-2007 19:07

Jak nic nie stanie na przeszkodzie to pokażę się tam z Fioną, to będzie jej debiut :)

Narvana 14-01-2007 23:18

Moze my?
Ale to zalezy od Margo i Przemka, a nie ode mnie ;)

konek 15-01-2007 14:55

Wybieram sie z Eresh i Maxem.

Sariel 16-01-2007 20:16

wygląda na to że konkurencja w Katowicach będzie mała :)

szkoda by było

Gaga 16-01-2007 22:52

My Katowice na pewno odpuszczamy...jakos obiekt i mozliwosci brykania po wystawie nie takie.. a szkoda...

Sariel 21-02-2007 14:01

A kto jedzie do katowic ??

Czy ktoś wybiera się na wystawe do Katowic?

z Peronówki 03-03-2007 18:02

Re: A kto jedzie do katowic ??

Quote:

Originally Posted by panodfiony
Czy ktoś wybiera się na wystawe do Katowic?

Nam niestety w tym roku Katowice koliduja z Nitra, wiec bedziemy na Slowacji, ale na brak wilczakow narzekac nie bedzie mozna :) :

PSY

Klasa Championów
75 Ch.PL. MAX z Litavske Kotliny

Klasa Weteranów
76 Ch.PL. CLIF od Bulizniku

SUKI

Klasa Pośrednia
77 ASTA Agaruv Les
78 Mł.Ch.PL. BELIT Wilk z Polskiego Dworu
79 ERESH z Peronówki

Klasa Otwarta
80 AMALKA Agaruv Les
81 BRENDA z Verne Smecky
82 DAPHNE Maly Bysterec
83 FIONA spod Dumbiera
84 MENDY Eden Severu

Klasa Championów
85 Ch.PL. BEATRIS Vlci Nadeje

diabelkowa 17-03-2007 21:41

Margo a tak chcialam Was zobaczyc.. no nic ja bede na pewno obserwowac jak zobaczycie takie male cos z opaska w grochy to to ja :))) Narvana mam nadzieje ze bedziesz

Rona 17-03-2007 22:12

Marzenka jest chyba z Garudą w Nitrze... 8)

Gaga 17-03-2007 22:14

Zgadza sie:) Odstawiaja szalenstwa slowackie na wystawie :D

Sariel 18-03-2007 23:18

Nie bylo tak zle choc suka kladla sie na ringu na plecach :)

Narvana 19-03-2007 00:41

Tak, my bylismy w Nitrze
Wlasnie wrocilismy i idziemy spac

Rona 19-03-2007 12:23

Quote:

I co? Zdyskwlifikowali Was zgodnie z regulaminem, czy sędzia przymknął oko na wyczyny debiutantki i dał jej fory? :wink: :mrgreen:

Sariel 19-03-2007 12:33

Quote:

Originally Posted by Rona
Quote:

I co? Zdyskwlifikowali Was zgodnie z regulaminem, czy sędzia przymknął oko na wyczyny debiutantki i dał jej fory? :wink: :mrgreen:

nie zdyskwalifikowała, a nawet dała medal. dodała że mała powinna startować w młodszej grupie , gdzie medal mógłby być inny :)

pozyjemy zobaczymy 8)

Rona 19-03-2007 12:48

Quote:

nie zdyskwalifikowała, a nawet dała medal. dodała że mała powinna startować w młodszej grupie , gdzie medal mógłby być inny :)

No to 'ludzka' z niej sędzina w takim razie... Ale z sunią lepiej popracuj, bo podobno na wystawie pies powinien jednak stać albo biegać, a nie kłaść się na którejkolwiek części ciała :wink: :mrgreen:

Gaga 19-03-2007 12:49

Gratulujemy debiutu, ale Rona zauwazyla takie male cos, co niebawem, mam nadzieje, urosnie do porzadnej akcji.
Chodzi oczywiscie o ewidentne lamanie zasad, wytycznych, regulaminow, brak profesjonalizmu i zwyklego szacunku dla wystawcow.
Jak juz wszystko bedzie ubrane w calosc to pojdzie do publikacji i tu na forum:)

I mam nadzieje, ze cos sie wreszcie zmieni... bo co uchodzi szczeniakom, mlodziezy i debiutantom to kompletnie nie uchodzi "wystawowym wyjadaczom".. wiec wypowiadamy wojne ..... :twisted:

Sariel 19-03-2007 12:52

cóż preferuje wychowanie bezstresowe

na co dzień sie nie kładzie,

uwielbia za to gonić mnie gdy jadę terenówką po bezdrożach,

kto by wtedy miał w głowie trenowanie ringu :mrgreen:

a jak by wywalili z ringu to koniec świata by nie nadszedł, trochę przykro by było ale za to szybciej by suka zjadła coś pysznego :)

Sariel 19-03-2007 12:54

ja do wyjadaczy nie należę więc wojnę mam ..... :wink:

Gaga 19-03-2007 13:00

Alez to nie chodzi o to jak to wyglada. rzecz w tym, ze takie zachowane jest wynikiem CZEGOS. To tylko znak, ze cos sie dzieje. Jesli pies kladzie sie, siada, nie daje dotknac itp to oznacza ze jest spanikowany. I oczywiscie panika moze byc wynikiem albo braku obycia (rzecz absolutnie do naprawienia) albo spapranej psychiki- i tu juz umarl w butach, klops. :evil:
Jesli moj pies nie ma obycia wystawowego, tak silnie stresuje sie atmosfera w ringu a mnie sie nie chce tego prostowac poprzez cwiczenia to pytanie po co swojego ulubienca narazam na takie traumatyczne przezycia.. w koncu to moj przyjaciel i skoro mi ufa to nie powinnam mu fundowac takich stresow...
Jesli jestem przekonana o wybitnej jakosci hodowlanej swojego psa to oczywiscie takie wystawy maja sens tyle ze w celu zaoszczedzenia zdenerwowania psa- przyzwyczajalabym go do takich sytuacji. Innego wyjscia nie widze 8)

Dlatego warto, chocby i dla innych sytuacji psiaka oswoic (zsocjalizowac) z okolicznosciami niecodziennymi dla naszego stylu zycia;)

All times are GMT +2. The time now is 17:52.