![]() |
Łódź 05.2007
Zapraszam na Łódzką majówke bo warto przyjechać i jest oco powalczyć.Sędzią jest pan Stefan Stefik :)
|
My oczywiście jak co roku będziemy.
|
Ja sie zgłosiłem już :D
|
My z Maxem i Ereshką strasznie żałujemy :cry: ale niestety pracuję i sobotę i niedzielę :banghead
|
My tez bedziemy (?)
|
Daniel, jak masz jakieś wpływy to wpłyń proszę aby ktoś wreszcie coś zrobił z oddziałową stroną. To jest jakis KOSZMAR! Do zgłoszenia tylko pdf-y, reszta jakiś skan z folderu.... bleeee.
Na szczęście Wasze wystawy są dokładnie odwrotne do Waszej strony. :wink: Ale serio.. niefajnie się korzysta z tej stronki... |
To dobrze, ze w ogole jest strona :) Jeszcze niedawno strona oddzialu w Lodzi byla tylko marzeniem ;) Moze za 3-4 lata doczekamy sie tez zgloszen on-line :twisted:
|
Hmm cóż moge powiedzieć natemat strony Łodzi :lol:
dziesie sie z tą stroną takie.... pst niemoge pisac tego otwarcie na forum... |
Mimo, że szlag mnie trafił na stonę, Ciemne Zło zgłoszone. Zupełnie towarzysko, bo nastał czas burzy i zamieci kłakowej. Oczywiście w otoczeniu psa, nie na nim. :evil: Ale co tam, spotkanie się miło zapowiada. Daniel, wystawiasz swoje baby?
|
A ja sie zastanawiam, zastanawiam.. ech....
|
Ja jesli przyjade to tylko dla towarzystwa, ale wiecie ja bede miec od kilku dni Jabba, wiec nie wiem czy bede chciala jezdzic, zeby ogladac jakies obce wilczaki :P
|
No jasne ! Zamknij sie z nim w domu, zarygluj drzwi i okna i NIGDZIE nie wychodz!! Jeszczez Ci sie na niego zapatrza :twisted:
Chcialam tu zacytowac Rone : " Wilczaki sa wspolnym dobrem" i nie wolno ich ukrywac :P |
Za mlody dziad na wystawy.
Jeszcze sie najezdzi, az bedzie uciekal z krzykiem :D |
Nie bedzie :) Wystawa= wilczaki w duzej ilosci. Bedzie uwielbial wystawy!! Zobaczysz, ze jak bedziesz pakowac ringowke to mlody bedzie pierwszy pod drzwiami :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Auć. To będzie niezła konkurencja w sukach :twisted: Pozdrawiamy i czekamy miłego spotkania.
|
Quote:
|
sie doczekac nie moge :)
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 20:58. |