![]() |
Nowy Dwór wiosenny - 01.04.2007
Quote:
Poznamy Malenstwo :) |
Gdzie? Jak? kiedy?
|
1 kwietnia, w Nowym Dworze Mazowieckim :) http://www.zkwp-legionowo.pl/index1....info&dr=07&go=
Rozumiem, ze bez Was ta wystawa sie nie ma prawa odbyc ?? :mrgreen: Tam w okolicy jest fajny teren do wybiegania psow wiec zarezerwujcie sobie wiecej czasu :) |
A w ogole to zaczynaj sie moze wdrazac co? Wystawa pod nosem a TY nic nie wiesz?? SKANDAL !!
jakis donos musze zrobic gdzie trzeba, albo co.... :) |
A można sobie przyjechać z nie wystawianym psem do towarzystwa?
|
Ja nigdy nic nie wiem :D
|
1
Quote:
Praktyka jest zupelnie inna :) Aczkolwiek czasem trzeba pokombinowac, ale skoro Aga wporwadzila Oskara jako wilczaka to z Sabatem nie bedziesz miala najmniejszego problemu ;) Sciagawka z miejsc spotkan na wyastawie jest na stronie Peornowki, w dziale "Terminarz", mniej wiecej masz tam zapisane plany gdzie kto bedzie . Na pocieszenie- na ogol tu tez jest to jakos anonsowane ;) |
O no to super!!! To juz sie przynajmniej wyjasnilo w jaki dzien jest wystawa :D Sssmok - obecnosc obowiazkowa :lol:
Aneta, czyli my bysmy was nawiedzili w nastepna sobote... jesli to nie problem. Ach to bedzie weekend pelen wrazen dla malego Anuka :wink: |
Muszę trochę Sabata przypudrować i postawić mu uszy :)
Zaglądałam w terminarz tam jest Legionowo :P |
Aaaaaaaaaaa no tak.. ok, oddzial legionowski organiozuje wystawe w Nowym Dworze Mazowieckim . Obie miejscowosci uzywane sa w kontekscie tej wystawy zamiennie ;)
Sabata pudrowac nie musisz, wpuszcajacy (o ile bedziesz musiaal obok nich przejsc z Sabatem) wpuszcza pudla na karte azjaty- o to badz spokojna ;) |
Quote:
|
Trejsi tez wchodzila na papiery od wilczaka
A Garuda na Swiatowce na papierach Dewi |
1
:D no to Wy bedziecie kombinowac, bo ja zielona jestem
|
Bedziemy kombinowac wspolnie hi,hi, bo my chcemy wejsc z Iowa i Anukiem a nie bierzemy udzialu w wystawie.
|
Trzeba w takim razie zsynchronizowac zegarki i umowic sie wczesniej w jakichs krzakach :)
|
Ale super, my z Norbertem też sie wybieramy w niedzielę do Nowego Dworu!
To sie widzę spotkanie w szerszym gronie szykuje... :mrgreen: Aniu w takim razie w sobotę o 11 (brukselkami i kalafiorkiem kieszenie sobie napakujcie :D ) Ciężką mieliśmy dziś noc, zaniepokoł mnie brak firanki w oknie kiedy po pracy wróciłam do domu, widok w domu jak po tajfunie, najgorsze były zdjęte z zawiasów drzwiczki od kuchennej szafki (zamknięcie z moich gumek do włosów zostało nienaruszone :D ) i pusyty worek karmy, było tam jakieś 3kg (ciekawe ze ta sama karma kiedy jest w misce nie jest tak atrakcyjna). Małe Licho wypiło "wiadro wody" napęczniało i trawiło całą noc przy akompaniamencie różnego rodzaju dźwięków, co godzinę na dużą qpę wychodzio a samochód nocował pod furtką na wypadek konieczności wizyty w lecznicy. Dziś nie było śniadania bo karma "wyszła"... :evil: |
a w Poznaniu ja zrobilam z kolezanka przemyt Gierki. t.z. pokazalam ksiazecki tylko Harki i Waidily a Gierka pod nogami pod nogami byl przyprowadzony do sali a dalej juz nikogo nie interesowalo co to za jieden (kolezanka Jurate od malamutow popracowala jak ta, ktora robila przemyt wilczaka za naszimi plecami).
a co do Litwy-prosze bardzo wszystkich w gosci bo na CACIB'owkach ja moge pol Wa-wy preprowadzic za darmo :) Perony, Gaga i Joana juz wiedza jak to wygliada :wink: Quote:
|
Quote:
|
we Wroclawiu bylo tak samo jak w Lodzi
Bylo pelno innych psow Wystarczy, ze wlasciciel kupil bilet i pokazal szczepienie na wscieklizne |
No coz - Warszawa to Warszawa (bleee). Ale zobaczymy....
|
All times are GMT +2. The time now is 17:07. |