Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Spotkania i podróże (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=31)
-   -   Spotkanie w Późnej - 24.-26. sierpnia 2007 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=5920)

z Peronówki 11-05-2007 13:08

Spotkanie w Późnej - 24.-26. sierpnia 2007

VI. Spotkanie właścicieli CzW & IV. Memoriał Hokiego - Późna (PL)

Jeszcze sporo czasu przed nami, ale pewne rzeczy trzeba ustalac wczesniej, aby kazdy mogl sie zdecydowac co chce robic, no i zarezerwowac sobie wolne... ;)

Szczegolowe informacje beda stopniowo dodawane na strone:
http://www.wolfdog.org/pol/events/168.html

Termin jest juz pewny na 100% - 24.-26. sierpnia 2007,
czyli mozna brac sobie urlop na piatek i ew. poniedzialek.. ;)

Sobota od rana to oczywiscie IV. Memoriał Hokiego. Udzial obowiazkowy bez ograniczen jesli chodzi o wiek i wyszkolenie - prosze sie nie stresowac.... bo i tak beda cwiczenia, ktorych nigdy w zyciu nie cwiczyliscie.... 8)

Na niedziele rano planujemy oczywiscie bonitacje (sedziowac bedzie Oskar Dora ze Slowacji - chyba nie trzeba go przedstawiac ;)). Udzial moga brac psy od 6 mies (moga one przystapic do przegladu mlodych), psy ktore skonczyly 18 mies moga zrobic "dorosla" bonitacje.
Kto nie bedzie chcial psa bonitowac tez moze isc na cwiczenia, ktore poprowadza szkoleniowcy z Czech.

Sariel 11-05-2007 13:12

Postaram się być na pewno, w końcu trzeba zrobić bonitacje choćby z ciekawości, zwykle suka tak się kręci że nie mogę jej obmierzyć, robie kreski na ścianie przykładając ekierkę , ale i tak jest zawsze poruszone ;)

Narvana 11-05-2007 14:49

ja z Garuda na pewno. Jak bedziecie miec wolne moge wpasc szybciej i pomoc w przygotowaniach :)
Moze jak sie uda Trejsi-obrony nie odpuscimy ;) Ale troche czasu, wszystko zalezy od transportu.

Ciekawia mnie te badania PRA.
Ale pewnie nie bedzie na to kasy :?

z Peronówki 11-05-2007 18:26

Quote:

Originally Posted by Narvana
ja z Garuda na pewno. Jak bedziecie miec wolne moge wpasc szybciej i pomoc w przygotowaniach :)

Alez oczywiscie... rece chetne do pomocy sa zawsze mile widziane. Bo ekipa szaszlykowa z tamtego roku ponownie na ich robienie raczej namowic sie nie da.... 8)

Quote:

Originally Posted by Narvana
Ciekawia mnie te badania PRA.
Ale pewnie nie bedzie na to kasy :?

Garuda sie jeszcze i tak nie lapie... za mloda jest... ;)

Quote:

Originally Posted by panodfiony
Postaram się być na pewno, w końcu trzeba zrobić bonitacje choćby z ciekawości,

Super. Mierzenie to jedno... inna ciekawa mozliwosc to spotkanie z rodzinka ;) Lucie i Lupus sa u nas co roku, wiec liczymy na ich obecnosc i tym razem.... :mrgreen:

Narvana 11-05-2007 20:08

Quote:

Originally Posted by Margo
Alez oczywiscie... rece chetne do pomocy sa zawsze mile widziane. Bo ekipa szaszlykowa z tamtego roku ponownie na ich robienie raczej namowic sie nie da.... 8)

spoko, to jeszcze sie zgadamy. Tyle, ze ja raczej nie gotuje-a na pewno nie szaszlyki :P

Quote:

Originally Posted by Margo
Garuda sie jeszcze i tak nie lapie... za mloda jest... ;)

i dobrze ;)

aneta1 11-05-2007 20:10

My też przyjedziemy Prosze nam zarezerwować miejsce na sianku o ile takie jest :wink: . Szkoda tylko że sie nie załapiemy na przegląd młodych :frown: w biegu też nie bedziemy brać udziału z wiadomych przyczyn, ale może na IV. Memoriał Hokiego sie wkrecimy :roflmao :smile-l Może zróbcie przegląd dla pieciomiesiecznych i mniejszych :cheesy: i bieg w koło stawiku :cheesy:

Sariel 11-05-2007 21:19

Quote:

Originally Posted by panodfiony
Super. Mierzenie to jedno... inna ciekawa mozliwosc to spotkanie z rodzinka ;) Lucie i Lupus sa u nas co roku, wiec liczymy na ich obecnosc i tym razem.... :mrgreen:

OOO, tego bym sobie nie odmówił, Fionie tym bardziej :)

igienator 11-05-2007 21:43

Ja też wpadnę - nie mogę przepuścić takiej okazji :)

wolfin 11-05-2007 22:38

Ja bede z kolzenka oraz min 3 psow.
Jiesli nic nie zmienilo sie...zrobimi nie ktorym niespodzianke :)
PRA chetne zrobimi (tylko czy Gierka nie za mlody?) a co do biegu-nie moge gwarantowac, wencej bede wiedziala kiedy sama pogadam z Oskarem o biegu na Litwie.

Narvana 11-05-2007 22:42

Gierek za mlody na PRA, tak samo jak Garuda... rodzenstwo w koncu :P

Deima 11-05-2007 22:46

Hello,
yes, i am plus to PRA test:) and i have question, mybe will it be possible to make heart test too?

Galicja 14-05-2007 11:34

Margo, ja będę na 80 %, muszę jeszcze uzgodnić kto zajmie się moim Tomkiem, bo tam gdzie tyle psów brać go nie mogę (jest zbyt ufny i kompletnie pozbawiony instynktu samozachowawczego ;) )I w takim razie pisałabym się z Doną na bonitację i na bieg na 40 km.

maria_i_wilk 14-05-2007 15:47

Quote:

Originally Posted by Deima
Hello,
yes, i am plus to PRA test:) and i have question, mybe will it be possible to make heart test too?

what is "heart test"?

(usg? echo? ekg? heart worms?)
maria and wulfy

Sebastian 14-05-2007 16:23

Wg mnie badanie oczu warto zrobić. Zrobiliśmy to Taro i było pieknie zresztą nic nie boli. A wg mnie im bardziej przebadany pies tym świadomiej możemy hodować sukę lub reproduktora.
Ja już mam urlop i na piatek i na poniedziałek. Generalnie interesują nas tylko coursing i jajka :twisted: . Do biegu nie zbierzemy kondycji i techniki chociaz to nasze marzenie.

Ciekawe Daiva co to za niespodzianka???
I czy będą jakieś dzieci Taro_
Sebastian

wolfin 14-05-2007 19:33

Quote:

Originally Posted by Sebastian
Ciekawe Daiva co to za niespodzianka???
I czy będą jakieś dzieci Taro_

o niespodzianke muszimi poczekac dopoki Gosia bedzie online :)

a dziecziaki-nies tety nie bo maja na Litwue zjazd starych zwyczajow i tam beda z rodzinami wilkow grac i okolo ogniska wyc. :)
ale jak to...nawet na Litewski bieg nie bedzies przygotowany?
:evil:

z Peronówki 10-06-2007 22:04

No to w Zagrzebiu moglismy wreszcie porozmawiac z Sonia Bognarova i mamy dobre wiesci - potwierdzenie, ze moze stawic sie na spotkaniu, aby sedziowac bonitacje... :p

Wyglada tez na to, ze mozecie sie przygotowywac na badanie na PRA, bo jesli nic nie wypadni to i ono sie odbedzie...

Wrath 11-06-2007 09:05

Na 99.9% przybede z Guardem - ale ale... jak co rok - 24.08 to ja mam urodziny!

Prosze juz pomyslec o prezentach, zeby pozniej... w Poznej nie bylo nieprzyjemnie - kiedy okaze sie, ze ktos nie ma dla mnie podarunku ( za minimum 19.99pln) :evil:

AngelsDream 21-07-2007 15:57

Zostaliśmy skutecznie namówieni na wpadnięcie :) Mam nadzieję, że nie będziemy przeszkadzać, a zawsze zdjęć będzie więcej ;)

igienator 09-08-2007 16:01

kiedy coś będzie wiadomo n/t ostatecznych zapisów, zgłoszeń itd? :)

anetawron 09-08-2007 16:31

Chętnie byśmy z Alutkiem pojechali na przegląd młodziaków;), ale niestety pozbawieni czasowo środka transportu nie bardzo mamy jak. :cry:
Chyba, że coś się uda wykombinać...;)

All times are GMT +2. The time now is 12:05.