![]() |
STO (lat?), STU (lecie?) - NIE, 100 CzW w Polsce....!!!
Teraz juz oficjalnie chce powitac na forum nowego wilczaka - suczke importowana z Czech - Core z Hvozdecké kotliny, ktora wraz ze swoja wlascicielka zamieszkala w Czestochowie...
Zyczymy milej zabawy na forum i liczymy na szybkie spotkanie... :) |
|
Hmm Czestochowa? To bardzo blisko mnie,w dodatku czasem tam jezdze na reningi z Balim :D
Zatem witamym,witamy! |
spotkanie na wlasna odpowiedzialnosc :)(ze spotkania z Cora nikt nie wraca w jednym kawalku). W mieszkaniu nie moze sie wyszalec, a na spacery jeszcze nie moze chodzic bo wczoraj miala ostatnie szczepienie i musi miec 2 tygodnie kwarantanny. Na szczescie za miesiac przeprowadzam sie do domku jednorodzinnego z ogrodem. Obecnie biega po calym domu z kotem niszczac po drodze wszystko:help:chainsaw2(biedny kotek:cry: ma pazurki obciete)
|
Quote:
|
A jej rodzenstwo bylo takie spokojne...
tylko ona skakala na reszte i gryzla: po uszach, ogonach i lapach:twisted: to szaleniec ale za to lubie ja najbardziej;) |
A tak wogule to zkociala mi:lol: i wydaje jej sie ze jest kotem :
http://www.wolfdog.org/forum/D:%5CZD...007%5C100_1395 |
Nie ma problemu chetnie wyskocze do Czestochowy i sie mala troche zsocjalizuje ;) Moze tez wezme swojego haszczaka to uwierz ze bedziesz miala spokoj przynajmniej jeden dluugi dzien ;) To jak cos daj znac,meil tu moj jest,g tez jak chcesz telefon to nie problem,dla wilczakowych maniakow,zawsze ;)
|
All times are GMT +2. The time now is 18:38. |