![]() |
Powitanie: witam jestem Zygzag (Ilmarinen Girios dvasia)
Quote:
|
Quote:
musza sie udzielac na forum, zeby byl znak, ze zyja :D |
A ja musze spytac, to jest jak Juzio ? ZygzaG? Czy normalnie Zygzak ? ;)
|
No,no,ludziska tu naprawde trzeba otworzyc nowy temat! Ja jak sie o tym dowiedzialm jestem w szoku i zycze powodzenia!! Bo bedzie sie dzialo,oj bedzie :D:D:D:D
|
Witam jestem Zygzag
Cześć :lol: dla tych którzy jeszcze nie wiedzą to właśnie w Póżnej zostaliśmy posiadaczami kolejnego psa tym razem samca
To był zakup spontaniczny po prostu spodobał nam się i tyle nie myśleliśmy z jakiej hodowli jacy rodzice itd po prostu pełna olewka A w ogóle to mieliśmy w planach zakup kolejnego szczeniaka suki ale dopiero za rok no ale wyszło inaczej i jak na razie nie żałujemy po za tym że mały wywołał istne piekło w naszym domy i poprzewracał nasze życie do góry nogami Mieszkamy u mojego dziadka ,a raczej po tym zakupie mieszkaliśmy bo dziadek dostał białej gorączki i teraz mieszkać będziemy ?????????? to się jeszcze okaże Mało tego Herunia ma już poważną pamiątkę :cry: Mimo to jest jak na razie spoko przespał całą podróż , noc w domu bez wycia , nie zasrał nas i nie zasikał TRZYMAJCIE ZA NAS KCIUKI;) Co do imienia to powstało ze względu na zygzaki i chyba tak zostanie tylko z pisownią nie możemy się zdecydować może podrzucicie jakieś propozycje |
Gratulujemy nowego domownika i życzymy dużo radości, a przede wszystkim cierpliwości... ;) Chyba czeka Was ambitne zadanie wychowawcze, ale patrząc na Herę i Wasze wspaniałe dzieciaki jestem pewna, że dacie radę. :)
Quote:
|
No to witamy oficjalnie:) Dodam moze, ze Zygzag (bez wzgledu na to jaka finalna forme przybierze jego nowe imie) to Ilmarinen Girios Dvasia czyli chlopak Harmonii i Cheitana. W zwiazku z powyzszym proponuje aby zaprzyjaznic Dziadka z mlodym, jesli cokolwiek odziedziczyl po ojcu to maluch powinien byc przytulasny.. i podbic serce seniora rodu :)
Zyczymy duuuuzo cierpliwosci i dla Was i dla suk :) Niech popkaza chlopakowi kto tak naprawde rzadzi ;) A jakby co, jako wlascicielka ojca reklamacji nie przyjmuje :D |
pozdrawiam nowa rodzine Zygzaga :)
pisze krotko bo znowu nie jiestem w domu. Maly Zmija -jak jiego nazywaja slowaccy jiest po prostu piesek z charakterem, ktory najbardzej na swiecie kocha swoja rodzine oraz jiest baaardzo kontaktowym i zabawnym maliuchem. trzymam kciuki i daj cie znac jak tam idzie z malym. p.s. kiedy wroce, opisze wecej :) |
Witamy malucha i oby rósł tak wielki jak Cheitan! :)
|
Noo ja nie wiem czy Aneta na pewno by tego chciała ;)
Może lepiej niech urosnie taki jak ma byc :D |
My tez gratulujemy nowego domownika, przewaznie ze maly jest naprawde rewelacyjny!!!! Podbil serca wszystkich obecnych w Poznej! Na pewno to bedzie ( sorry, juz jest ) piesek z charakterem:twisted: he,he
|
Zaś ja mu życzę, żeby był równie sympatyczny i serdeczny jak Chey. W sumie wielkość psa ma znaczenie tylko dla (sfrustrowanej?) konkurencji na wystawach, a dobry charakter i fajną osobowość ma się na co dzień w domu...:lol:
Z opowiadań Zygzag vel Zygzak wydaje się być wyjątkowo charakternym szczeniakiem, najlepszy dowód że tak szybko "uwiódł" swoją nową rodzinę :) Gdy pisałam o zagryzaniu, miałam raczej na myśli 'białą gorączkę' dziadka , a nie wyczyny Zygzaka....;) Zresztą znając życie senior rodziny lada chwila będzie "trafiony - zatopiony"... To tylko kwestia czasu i paru liźnięć ozorem! :lol: |
Quote:
|
Quote:
Mnie przykładowo bardzo podobają się i Alinka i Donka i Brenda, a z psów i Chey i Varg i Juzio i Taro, choć są to psy bardzo różniące się od siebie! Po prostu każdy z nich ma fajną 'osobowość', choć każdy z nich zupełnie inną! PS. Na szczęście nie muszę ich oceniać na wystawach!!!8) :p |
Bo pies to charakter a nie futro ! ;)
Teraz w Warszawie jest kampania outdoorowa finansowana przez organizacje unijne " Matki w pracy" , ilustrowana twarzami kobiet i dziecmi w tle. Twarze maja pokazywac skupienie, koncetracje, umiejetnoscji twardych negocjacji itp.. mysle sobie, ze Aneta za chwile powinna byc tez uwieczniona na jakims takim billboadzie, tylko w tle nalezaloby uwiecznic jej czterolape stado :lol: Wlasciwie to nie wiem czemu pomijamy tu milczeniem wychowawcza role ojca rodziny - meza Anety..ale skoro kobiety gora to niech tak bedzie ;) |
Cieszymy sie, ze Hera ma nowego kolege... ;)
Zygzak jest swietny. Odwazny :) I jest milak jak Chey. Kiedy mialam go na zawodach, czekalam na swoja kolej, maly rozpaczliwie szczekal, piszczal, miauczal ;) ale kiedy wzielam go na kolana, zeby sie polozyl od razu milknal... Swietny jest :) |
Powstało pewne niedopowiedzenie- oczywiście charakter to podstawa i nawet najpiękniejszy pies może być, nieładnie mówiąc, niczym w porównaniu z psem, który nie ma za grosz urody, ale cudowną osobowość; ale gdy fajny charakter idzie w parze z urodą.... (mi się podobają duże psy), no to ekstra ;)
|
|
Ooooopadla mi szczeka... alez on sie zmienil !!!
Na tych zdjeciach wyglada jak Chey ! |
Pozdrawiamy Anetę i Rodzinę, w którą szerokimi zakosami wkroczył mały zbój. Jeśli prawdą jest, że jacy właściciele, taki pies, zygzaki Zygzaga niedługo się wyprostują :twisted: Ściskamy wszystkich Was serdecznie i podziwiamy odwagę, bo my to na myśl o drugim psie :bolt
|
All times are GMT +2. The time now is 15:24. |