![]() |
Międzynarodowka-Wrocław, 29.09.07r
Termin zgloszen-juz po.
Szkoda, ze Igi sie nie zapisal... :nonono2 My bedziemy, ale tylko dlatego, ze na miejscu :P Wiem, ze bedzie Margo i Przemek, Ania z Jabbem. Ktos jeszcze? Klara z Luna i Camio-blisko macie! moglibyscie chociaz wpasc... moze nawet ktos z Czech bedzie? Margo, zadzwon do Macka-moze wpadnie z Basterem? Marta z Irma tez moglyby sie pokazac... :P Kibicowac bedzie Macia :) Zakladam, ze odwiedzi nas tez Maria, wiec w sumie calkiem spora grupka, jak na Wroclaw... Sedzia: p. Sliwka :) |
Hehe, a znowu nikogo mialo nie byc :D
Ja juz potwierdzilam zgloszenie w ZKwP we Wroclawiu, wiec na 100% bede. |
Ja z Ishtar tez sie stawie,z tym ze bedziemy jeszcze z jednym przystojniakiem,a jakim napewno sie domyslacie,takim rudym,z zakrecona kita ;) ..hmm teraz to bardziej czekoladowy :D Sami ocenicie..
Oba zgłoszone i potwierdzone :p |
Quote:
|
To musisz sie zrewanzowac choc przyjazdem ;)
|
o, Igi, slyszales? Slyszales?! Wez Kasona i wpadaj :P
|
Quote:
|
tak tez myslalam ;)
w kazdym badz razie-my i tak niedlugo sie widzimy... :P |
zatem bedzie:
PSY szczeniaki 1 posrednia 1 otwarta 1 SUKI otwarta 3 championow 1 START: godzina 10 Gdzie w sukach mlodziez? :shock: Chyba sie Wroclaw pomylil... Przeciez Ishtar do mlodziezy, my jeszcze tez... A wychodzi na to, ze my w otwartej z kims jeszcze... :? |
No wlansie,wlasnie,zglaszac napewno zglaszam,a jeszcze nawet nie przyslali zgłoszenia,cos mi tu nie gra.. a tak na marginesie z tego co spotkanie na wystawie zielonogorskiej pewnej milej Czeszki przynioslo,to wiesci ze i z tegoz kraju ktos bedzie:);)
|
:x:x no to to ! Dla ceho vy nejste v klase mladych !! :roll::roll:
V klase otwarte to JA s Lotou !!!:p:p A my nechceme konkurenci :oops::oops: Vy zvonili do Wroclawy kde chyba, a vy v otwarte ??? Prosim, prosim!!;) Lucka :p |
Lucka, tak myslalam, ze moze bedziesz :)
W niedziele w Czechach na klubowce tez wystawiasz swoje psy? Z klasa mlodziezy musi byc pomylka, wiec konkurencji miec nie bedziesz :p Do Wroclawia nie dzwonilam, ale chyba tak zrobie... |
Tak v Jevisovicich taky budu!;)
Tam mam v mladych Paige a v otwarte Lota. V klase mladych je 11 sucek ! :shock::shock: Ja tesi se na tebe i na vsecky peronowaky!!! Lucka |
Oj Lucka,przeciez wiesz kto sedziuje,a wynik statnio w Bartyslawie przychylny ci byl ;) Wiec sie nie boj ;)
Swietnie ze przyjezdzasz do Wroclawia,to sie spotkamy :) Marzena daj znac co tam sie dowiedzialas a propo Wrocka i czy bedziesz dzwonic,bo to nie glupi pomysl |
My będziemy Wam kibicować ;)
|
dzwonilam i nie mam zadnych dobrych wiesci.
Lucka-w klasie otwartej masz siostry-Aste i Amalke Agarův les Nie ma zadnej suki 'z Peronowki' Nie ma czegos takiego jak Garuda i Ishtar a pani powiedziala, ze nawet nie musimy przywozic suczek, bo w katalogu ich po prostu nie ma. Wiec wystawiane nie beda. Pytala o zgloszenia: wiem, ze Margo miala Garude brac "na siebie" Shaluka, wiem, ze Ty tez przeciez wszystko mialas ok. Wiec w ogole nie rozumiem... Na pocieszenie-z czarnego humoru-to jest wlasnie Wroclaw. |
Hmmm
No ja mam nadzieje, ze ten szczeniak to Jabber. |
No bez jaj!!!!! Przeciez nawet potwierdzenie zgloszenia przyszlo mi na meila!!!!!!!! W dodatku to obu i Ishtar, i Balego!!!!!!!
To znaczy ze zaden pies z peronowki nie jest zgloszony? ZARAZ SIE WSCIEKNE!!!! |
Czy ktos sie wogole orientuje kiedy ebdzie najblizsza miedzynarodowka? Kurcze zalezy mi... :(:(
|
Shaluka, spoko, na zrobienie championatu masz sporo czasu! :D
Ale odpowiadajac na Twe pytanie, to Poznan najszybciej z miedzynarodowych Wiem, ze w championach jest Jolly Nie pytalam sie o psy w ogole Wiec nie wiem jak tam sprawa wyglada, ale chyba wszystko inne jest normalnie zgloszone |
All times are GMT +2. The time now is 03:47. |