![]() |
Poszukuje szczeniaka wilczaka
Witam!
Na wstepnie pragne sie z Wami goraco przywitac, poniewaz jest to moj pierwszy post tutaj. A teraz do rzeczy. Jestem zainteresowany kupnem szczeniaka wilczaka i jak na razie nie potrafie sobie poradzic ze zdobyciem takiego. Dlatego bardzo prosze o wszelka pomoc. Moze teraz sprecyzuje swoje oczekiwania co do szczeniaka. Chcialbym aby to byla suczka. Nie zalezy mi na tym aby to byl czempion, bo dla mnie i tak bedzie, dlatego jesli bedzie troszeczke odbiegal od wzorca to mi to nie bedzie przeszkadzalo. Liczy sie dla mnie tylko jego inteligencja, charakter i zdrowie. Jeszcze raz bardzo prosze o wszelkie wskazowki. Jesli pomylilem dzialy to prosze o przeniesienie do odpowiedniego. Pozdrawiam serdecznie! mieczus |
Quote:
To, że jesteś na tej stronie i pytasz - to bardzo dobry początek :roll: Myślę, że dasz sobie radę z wyborem, będziesz wiedział czego chcesz i pdejmiesz właściwe decyzje, jeżeli troszkę "z nami" tzn. na stronach wolfdoga pobędziesz, poczytasz forum, może spotkasz się z którymś z właścicieli wilczaka i będziesz miał sposobość na spotkanie na żywo z psem. Samo kupno szczeniaka nie jest problemem, jest wiele hodowli, które spodziewają się miotów, ale warto jest wybrać świadomie. Napisz gdzie mieszkasz, może odezwą się hodowcy z Twojej okolicy, będziesz mógł wtedy zobaczyć rodziców szczeniaka, poznać charaktery i pobyć z wilczakiem. W ten sposób przekonasz się, czy wybór rasy jest trafny i czy odpowiada Ci wilczak jako towarzysz życia na dłuuuugie lata. Pytaj, poszukuj, a chętni do pomocy zawsze się znajdą.:p |
Witam Cię Mieczus
Na głównej stronie z prawej strony masz Plan Miotów zajrzyj tam wybierz sobie hodowlę i skontaktuj się z nią to że ktoś jest z zagranicy to nie znaczy że szczeniak będzie bbbbardzo drogi po prosty pukaj i pytaj po hodowlach które spodziewają się miotu a na pewno znajdziesz może uda ci się znaleść polską hodowlę to jeszcze lepiej. Wydaje mi się że i tak będziesz musiał trochę poczekać na szczeniaka życzę Ci powodzenia i poczytaj jeszcze na temat charakteru i zdolności kombinatorskich CZW od razu mówię nie wszystkie są takie :evil: ale można trafić na takie :twisted: i takie :oops: życzę ci takie :lol::lol::lol::p:roll: jak już się zdecydujesz to napisz;) |
Quote:
maria i wufi |
Quote:
Dla zainteresowanych jestem z Wroclawia. Pozdrawiam mieczus |
AAAAAAAAAAA
Wroclaw! :D ja jestem 50 km od Wrocka :p |
I powiedz mi jeszcze, ze masz dla mnie szczeniaka.
|
Quote:
najpierw kontakt spotkanie, poznanie ich nie na wystawe a w domu, na spacerze, a TYLKO potem juz mozna .....(na 40 %) mowic ze das rade :) |
Quote:
kontaktowałeś z kimś kto ma najbliżej termin miotu ? Quote:
co do tych:evil: to miałam namyśli psiaki które zachowują się tak jak Halka ( może pomyliłam imię psa ale chodzi mi o psa który już nie żyje a był własnością Asi) co do tych :twisted: to psy które są podobne do Hali lecz dają się ogarnąć i da się mimo tego wytrzymać co do tych :oops: to miałam namyśli psiaki które są płochliwe , strachliwe, panikary itp. bo takie też się zdarzają ja mam na razie takie :lol: kochaniutkie i do rany przyłóż , ale to się podobno zmieni między 6-7miesiącem lub po 12 miesiącu :cry: Ja w to niewierze i mam głęboką nadzieje że tak nie będzie:lol: A ty Maria jesteś przebiegła bestia :twisted: bo dobrze wiesz że nie lubię się rozpisywać , a ciągniesz mnie za język :lol::wink: To Jest Rozwlekle jak tylko umiałam :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: |
Quote:
Dopiero za 2 lata, za rok... Co do reszty to zgadzam sie z wolfin. Z jakiej czesci Wroclawia jestes? Wpadnij na wystawe w sobote, wilczaki wystawiane sa o 10 |
Quote:
|
Quote:
Jakis milusi miot (z wyjatkami oczywiscie). Quote:
|
Ojjj było psiaków i głaskania :) Musi mi wystarczyć na jakiś czas, ale można było nacieszyć oczy :)
|
All times are GMT +2. The time now is 17:40. |