![]() |
PoŻegnanie Sfory
Cześć, to ja Foras z Peronówki
Chciałem się dzisiaj oficjalnie pożegnać z kolegami i koleżankami Wilczakami. Wreszcie udało mi się zakończyć ten kiepski spektakl jakim są wystawy. Już w Świętochłowicach poczyniłem pewne obserwacje i doświadczenia, które wykorzystałem dzisiaj z ogromnym sukcesem:lol:! Nareszcie dałem mojej Pańci, szanse zrealizowania obietnicy, że nigdy, przenigdy mnie nie będzie czołgać po wystawach. Ale cóż, uległa namowom i dane mi słowo złamała:cry:. Informuję, że od dziś można mnie tylko spotkać w lesie, na łące, w górach. Tak jak było kiedyś, w dzieciństwie, kiedy byłem chory ale jaki byłem wtedy szczęśliwy. Za chorobami nie tęsknię, ale za swobodą i luzem okropnie. TO JUŻ JEST KONIEC:sooo_hapy:sooo_hapy:sooo_hapy, NIE MA JUŻ NIC, JESTEŚMY WOLNI, BO NIE MA JUŻ NIC :sooo_hapy:sooo_hapy:sooo_hapy i teraz :boltidę na grzyby :laugh2_2:laugh2_2:laugh2_2:laugh2_2:roflmao:roflm ao Ps Decyzja została podjęta z pełną świadomością i tym razem słowa dotrzymam, a zgłoszenie do Kielc to niech se leży..... |
nooo..z wystawami to może się chcecie pożegnać ale od spotkań to tak łatwo się nie wywiniecie !!! Na II Galicyjskie stawić się MUSICIE.!!!
A grzyby są i to w dużych ilościach :) Pozdrawiam :) |
Jeśli wystawy mąca Foraskowi pełnie szczęścia to rozumiemy decyzje Pańci :) W końcu to pies ważniejszy niż ludzkie potrzeby "mania pucharków".
Życzymy zatem dużo frajdy z brykania po mchach i paprociach i cicho liczymy, że przy okazji jakiegoś spotkania będziemy mogli Was zobaczyć ;) Mizianka dla Foraska Malutkiego :bussi |
No mam nadzieje, ze odpuszczacie tylko wystawy - a nie spotkania :)
|
Kiedyś też to obiecałam Maxiowi i złamałam obietnicę, jak miały się urodzić jego szczeniaczki. Mam nadzieję, że spotkamy się gdzieś tam na trasie w góry. Spotkania mam nadzieję będą nadal dla Was miłym przerywnikiem po wędrówkach za sarenkami. Pozdrawiamy
|
Szkoda... milo bylo popatrzec na takiego futrzaka i miska na wystawach,jak mu sie mordka smiala.. No ale fakt,jesli ring nie jest mu mily,to gory,lasy,pola,laki sa dla niego;) Gratuluje decyzji i rzycze wytrzymalosci w postanowieniu,ja mam slaby charakter;) Mam jednak nadzieje iz spotkamy sie jeszcze na spotkaniach ;)
|
Wystawy wystawami, a tymczasem wczoraj nie mogliśmy się nacieszyć Foraskiem:
http://img257.imageshack.us/img257/7236/forasek1jm6.jpg http://img514.imageshack.us/img514/2088/forasek2as6.jpg Bardzo jesteśmy wdzięczni Ance oraz Madzi i Andrzejowi którzy odwiedzili na kilka tygodni temu za wspaniałą 'wilczakoterapię'... Największe podziękowanie należą się jednak Donce i Forasowi! :bussi |
aaa oooo ale wiadomosc :) mnie interesuje to :) czy fainiuszenki Forasik bedzie mial bonitacje HD i wpis pies reproduktor?
dzieeeeki :) a w spotkaniach bardzo czekam na Was :) |
Aniu,
Żal....:cry::cry::cry: Pozdrawiamy Danka, Krzysiek &Eury |
No Szkoda :) MiŁo ByŁo Forasa SpotykaĆ,
Fiona Jest Niepocieszona, W Zamian Musi ByĆ JakaŚ Prywatka Od Czasu Do Czasu :) |
All times are GMT +2. The time now is 22:02. |