Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Hodowla (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=30)
-   -   To juz rok!! Miot I (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=7039)

shaluka 13-11-2007 10:52

To juz rok!! Miot I

:blowingupMiot I z Peronówki obchodzi swoje pierwsze urodziny, piekne okroglutkie 365 dni na tym swiecie!!!:thumbs Z tej okazji wszyyyyyystkiego najlepszego i najsmaczniejszego,podbijania jeszcze wiekszej liczby serc i zadowolenia z wlascicieli ;)

Mam nadzieje ze kazdy wlasciiel psiaka z tego wspanialego miotu juz cos naszykowal dla sojego szczescia ( ja juz o to zadbalam ;) ).
Mam nadzieje ze przy najblizszym spotkaniu bedziemy mogli wszyscy wypic ( oczywiscie soczkiem) zdrowie psiakow ;):sooo_hapy

Gaga 13-11-2007 11:00

Ściskamy urodzinowo wszystkie roczne puchatki i zyczymy wszystkiego najpsiejskiego :)

wolfin 13-11-2007 11:06

JUZ rok:shock:nie wieze, dla mnie Ishtarka i Imbusik jiescze sa takimi szczieniaczkami :)

to serdecznie pozdrawiami i czekami w grudniu zeby moglam osobis cie pomizac jubiliatow.

Shaluka, a jaki prezencik dostanie Ishtarka?

igienator 13-11-2007 11:08

no to wszystkiego naj :D Wymiziajcie wasze wredoty ode mnie :)

konek 13-11-2007 11:32

Ale ten czas leci. Wszystkiego najlepszego I-nteligentom z Peronówki.:happy

aneta1 13-11-2007 12:44

O rany a nie wyglądają :) Wszystkiego naj i dużo smakołyków

shaluka 13-11-2007 13:58

Specjalna wyżerke,same smakolyki,dzis robie napad na prywatna mala masarnie :twisted:

No ale jutro bedzi espalanie bo juzi tak mi sie skubana zaokraglila( no one to naprzemian z Balim, Wilk nadal tylko w jedna stronę).
Igi,a ty nie podpadaj i przyjezdzaj sam mała wymiziac,jej nigdy tego za wiele ;-);-)

Oj I-nteligentne i I-nspirujace to one sa bez dwoch zdan, na[ewno ishtarka i Imbulek,bo je dobrze znam,wiec moge stwoerdzic 8)

Aneta ściemniać to nie nas jaśnie panie szlachta :P :P

Jej mi sie wciaz wydaje jakby dzien wktorym trafila pod moj dach,do mego serca byl dopiero wczoraj.. to juz prawie dorosla sunia.. :shock:aaa jak tez czas przerazliwie szybko leci...

szasztin 13-11-2007 14:43

Dziękujemy w imieniu Imbusika za życzenia i składamy je innym I-nteligentom :cake:tardi ich właścicielom:love. To był całkiem udany rok a przed nami następne i nastepne spotkania, wystawy i imprezy:drinka:chaos.
Imbus świętować zaczął w zeszłym tygodniu: dostał olbrzymie legowisko z poduszeczką i jak na dużego chłopca przystało zaczął sam zostawać w domu( bez kojca). Było kilka szkód Ale były one do przewidzenia:
- pozstawione śmieci rozsypane po kuchni - "bo to coś ladnie pachnie":rock_3
- drzwi wejsciowe obgryzione z pianki i obicia - " bo tam gdzieś jest Pani i Pan":bigcry2
i wysypane wszystkie makarony, ryże i kasze - " jak już zgłodnieję to nawet kolorowy makaron zjem na sucho":evil_lol.

Dziś natomiast Mały dostanie ogromnego steka wołowego z kością, misiaczka do gryzienia i 2h godziny zabawy z kumplami na plaży ( po zmroku).

secki 13-11-2007 15:10

Do zniszczeń dodał bym jeszcze moje nowe słuchaweczki, ehhh
a tak fajnie się słuchało muzyki :(
Zerwana bambusowa zasłonkę z okna.

Aha i tonę kłaków wszędzie bo pudzian....gubi wlochy i robi się ....malutki :)

Narvana 13-11-2007 17:06

sto lat
i zdrowie :)

Huan 13-11-2007 18:21

w dniu urodzin nalezaloby wybaczyc te wszystkie dotychczasowe zniszczenia ;) Wszystkie naj i szczegolnie wielkiej wyzerki, bo chyba szczeniory "I" z tego najbardziej sie uciesza ;)

Joanna 13-11-2007 18:39

Ściskamy "maluszki" urodzinowo. Szczególnie Imbuska Dewi ściska. I czule tarmosi za resztki futrzycha...

Agnieszka 13-11-2007 19:44

Najlepszego! Rośnijcie zdrowe :)

Louve 13-11-2007 19:53

wszystkiego naj naj najlepszego dla miotu "I":tard
Wymiziać ode mnie!!!

Galicja 13-11-2007 21:33

Aga, rosnąć to oni juz nie muszą ;) ale wszystkiego naj, naj naj życzymy :)

AngelsDream 13-11-2007 22:08

Ja proszę o specjalne buziaki dla Imbusa ode mnie... On będzie wiedział za co :rock_3

Dla całego miotu: zdrowia, pociechy z właścicieli i samych sukcesów8)

Agnieszka 13-11-2007 23:29

Quote:

Originally Posted by magdalena (Bericht 111030)
Aga, rosnąć to oni juz nie muszą ;) ale wszystkiego naj, naj naj życzymy :)

Ale zdrowe muszą być! :)
To inaczej....

Obrastajcie w zdrowie! ;)

Konrad:) 14-11-2007 01:19

Drodzy Solenizanci,:tard:tard:tard
dużo kości:ffod i innych tłustości (dla Imbusika malutkiego - razy dwa, no ...., niech będzie trzy:ffod:ffod:ffod), a może być też torcik:cake. Dla Właścicieli - raz w tygodniu dnia wolnego od towarzystwa tych
Inteligentnych bestyjek:tard.

szasztin 14-11-2007 07:47

Tak, Tak jednego dnia w tygodniu - no niech bedzie jeden dzień raz na dwa tygodnie bez Imbusa :) Tak dla zdrowotności!!!!

Rona 14-11-2007 09:30

Wszystkiego najlepszego!!!:tard:cake:ffod dla wszystkich "Inteligentnych Importków", as szczególnie serdeczne uściski dla ulubionego Imbuska, którego miałam okazję poznać i osobiście miziać i dla Ishtarki, co to jest jedną z najjaśniejszych gwiazd tego forum.... ;-):)

All times are GMT +2. The time now is 14:13.