![]() |
Wystawa w Nowej Rudzie 01.12.2007
Miedzy roznymi tematami ulotnie gdzieś przeiwjał się temat owej wystawy,pomyslalam ze moznabyloby to zebrac w jedno. Pierwsze pytanie jakie mnie interesuje,to kto tam zawita 8).. Ostatnio pewne zyciowe trudnosci nie pozwolily mi przyjechac do Kielc, ale zatesknilo sie za spotkaniem wiekszej ilosci burych.. no i malemu przydalaby sie znow taka socjalizacja;) wiec.. wywiedzialm sie miedzy znajomych i... transport sie znalazl,nawet pomoc do psiakow :D wiec.. Jedziemy cala watacha ;)
Ale..ale.. kogo moge sie spodziewac? Hmm swoja droga ciekawa jestem jak Ishtarka teraz wypadnie w oczach Jancika.. ponoc za granica inaczej ocenia,choc na klubowce w Lazne od niego dostala wybitnie obiecujaca i drugie miejsce.. hmm akle teraz to nas raczej nie pozna:twisted: |
Ja z Corą będę:)
|
Ja słyszałam również że maja być jacyś Czesi.. ktos moze cos wiecej słyszał? Ktoś wie czy Lucka się zdecydowała?
|
Jest już znana stawka:
Suki: kl. szczeniąt: CORA z Hvozdecke kotliny kl. młodzieży: PAIGE Eden Severu ISHTAR z Peronówki kl. otwarta: BETI Wilk z Polskiego Dworu BELLISA z Verne smecky Psy: null, zero, nic ... |
Quote:
|
Tak jakoś...mało... Czy nie będzie kogoś więcej???:?
|
Kasia teraz to i tak jest duzo,z tego co sie dowiedzialam o poprzednich latach.. choc myslam ze bedzie wiecej..
|
No to ja z Corą już w domciu:pLokata I, ale bez konkurencji to nie takie zwycięstwo...:(
|
ja nie zwycięstwo jak zwycięstwo GRATULACJE się należą:klatsch
|
Ishtarka otrzymała Zw. Młodzieży i Best Juniora, została bardzo wychwalona,że świetnie się rozwija,że z każda wystawą pięknieje.. A opis? Opis ma dosłownie doskonały,bo wszytko ma doskonałe i juz ani ssłowa o dłuższych uszach,który do tej pory zawsze się pojawiał przy ocenie u p. Kochan :D
Podczas wyoboru BOB-a sędzina dłuugo nie mogła się zdecydowac,na koniec wreczyła BOB-a Beti,a mi powiedziała,że Ishtarka to jeszcze młodzież więc ;) :twisted: |
Quote:
|
Corze napisała, że mogłaby być trochę dłuższa. Może się skuliła jak się wystraszyła:pAle ma piękny wyraz głowy, doskonałą akcję kończyn i przy opisie wyraźnie się uspokoiła;)
A dla Shaluki i Ishtar GRATULACJE!!!:):):) |
Dzieki, Kasia, a małej poprostu nie wzięłaś na poranną zabawe by na ringu była spokojniejsza ;)
Następnym razem napewno pójdzie lepiej ;) Wszystkim wieelkie dzięki,robimy postępy 8) |
Wiem:(Z auta od razu na ring. W Kielcach było o wiele lepiej:)Poznała inne CzW:) Znamy ich już coraz więcej:):):)
|
Kasia i oby tak dalej!!
Ale musisz małej porobic zdjecia,bo nawet nie sadzilam ze to taka ladna pannica! Tak wogóle to co nawet nie zostaliscie na BIS-y? Hmmm dla mnie ta wsytawa była owocna także w możliwośc spotkania dobrych znajomych,którzy hoduja i wystawiaja inne rasy,ale ronie temperamentne i pracowite jak czeweczki :D Poza halą psiaki mogły się wychasac i wybawic z nimi :D oj.. skzoda ze pogoda nie pozwoliła na fotki :( |
Rodzice się nie zgodzili:(Nie chcieli do 16 czekać...
|
Trza bylo powedziec,u nas pewnie znalazło by sie miejsce ;)
Pozatym moi zanajomi,choc z innej rasy psiakiem to tez sa z okolic Czestochowy.. Ehh szkoda,moze nastepnym razem.. |
W Kielcach było to samo...:(A mój tata stwierdził, że bardzo szybko mówisz i prawie nic nie zrozumiał:laugh2_2 Chociaż ja jak się rozgadam to potrafię mówić jeszcze szybciej;)
|
No jak zawsze,wtedy bylam jeszce nakrecona bo spotkalam sie z moja hodowczynia Balego i troche z nia pogadalam,o siostrze Baleusia,ale to inna sprawa. Poza tym przyznam ze spotkanie z tyloma juz od tak dawna niewidzianymi ludzmi tez mnie napewnilo pozytywna energia :D .. no a to robi swoje ;)
A szybkie mowienie weszlo mi w krew z pracy... ;) |
All times are GMT +2. The time now is 03:56. |