![]() |
Nie Zostawiajcie Wiczaków Samych W Domu
BO PO PRZYJŚCIU Z PRACY ZASTANIECIE TAKI WIDOK ;-)
http://www.galicyjski.wilk.wolfdog.o...1/P1010395.JPG |
Robisz remoncik dla szczeniaków?
|
Madzia! Zmarzniecie!! Wsiadajcie w pociag i przyjezdzajcie !!
|
|
Gaga obawiam się że jk całkiem wpadnę w depresję to nawet z zaproszenia do Warszawy skorzystam ;)
|
Zupelnie jakbysmy u Was Imbusa na tydzien zostawili ;)
Kurcze trzymajcie sie! |
Quote:
|
No i szczury będzie można poznać ;)
|
No nieźle,nieźle,a tak na serio to co jest grane ;> Bo co jak co ale Donak chyba sama tego nie dokonała ;) No chyba,że jej nie doceniam ;)
|
jejku nie myślałam że to tak strasznie wygląda :shock:
|
Wymiana dachu ;)
Ja też nie sądziłam, że to tak wygląda. |
Quote:
A tak na serio to samą mnie ten widok przeraża więc chciałam się nim podzielić. Czuję sie jakbym mieszkała w jakiejś fabryce z dwoma kominami. Ale oczywiście psy baaaardzo pomagają w demolce, nagle maja tyle patyków do aportowania |
Mój Michał zachwycił się zdjęciami. On ma spaczone podejście - nie ma co.
|
Magda a ten dach dwuspadowy zachowacie czy zmienicie?
|
Quote:
|
To moze i ja się przekonam o tym jak tam jest przy drugim spotkaniu...
|
To super, bo piekny dach! Powiem Pawlowi, bo juz sie zasmucil ;-)
|
W związku z faktem, że nie mogłam zabrać głosu w temacie Rony, to zabiorę głos teraz. Mój dom jest (a może był) bezpieczny dla szczeniaka.
No bo tam gdzie mieszka małe dziecko musi być bezpieczeństwo. No cóż okazało sie, że oprócz rodowodu, to Uni pokazała też, że jest wilczakiem :evil: Nie żeby demolowała, bo i po co, skoro wokół pełno pluszaków, które można w ulubiony sposób wybebeszać;-), może też zmęczyć się zabawą z Sarim - zajęć wiele.... No ale kiedyś wyszłam z domu dość nieoczekiwanie (w sensie nie planowane wyjście) i zostawiłam Unkę w łazience. Po jakimś czasie przyszłam, patrzę........... a tu pełno wody....... "Co jest k.........?" - pomyślałam, bo woda właśnie pod drzwiami wydostawała się na przedpokój.... Otwieram drzwi i....... nie wiedziałam czy mam się śmiać czy wk:evil: W związku z tym, że mam lekki próg w łazience, a woda wylała się już z wanny...., to wyobraźcie sobie co zastałam..... Unka zrobiła sobie basen (brodzik) i wesoło w nim łapkami taplu, taplu.... Okazało się, że sprytny wilczak umie podnosić baterię w łazience (bo mam taką podnoszoną do góry). Podsumowując: znaj wilczaka swego jak siebie samego. |
Historia w stylu Dony ;)
|
:) ......................:)
|
All times are GMT +2. The time now is 21:19. |