![]() |
Legionowo/Nowy Dwór
6 kwietnia w Nowym Dworze (zk oddział Legionowo) będzie krajówka. Przypuszczam, że w hali...mieliś,y nie jechać, bo oddział znów przydzielił sędziego, który twierdzi, że wilczak powinien być kątowany jak ON oraz robi różne inne dziwne rzeczy na ringu :) Ale nastąpiła zmiana. Nie wiem czy nie z deszczu pod rynnę bo teraz wilczaki sędziować ma p. Marek Czernaikowski - spec od ONów właśnie. Ja jednak bardzo chetnie do niego pojadę bo wiele razy widziałam jego sędziowanie, bardzo podoba mi się to, że głosno opisuje kazdego psa i uzasadnia ocenę. Mam nadzieję, że przy wilczakach nie odstapi od reguły i bez względu na jego preferencje z dużą ciekawością i przyjemnoscią pójdziemy pod jego topór :)
No i mamy nadzieję na spora frekwencję :) W końcu całkiem nas sporo, zwłaszcza w okolicach :) Oczywiście dla wilczaków zdecydowanie lepiej aby oceny były na boisku ale zawsze możemy sobie powetowac ścisk w hali wybieganiem burych po wystawie:) |
Szkoda, że tak daleko.
W marcu w Katowicach wystawa tradycyjnie w hali. Jeszcze można się zgłaszać. |
Ja raczej odpadam z wiadomej przyczyny.. ehh maj niby tak daleki,a tak bliski :cry: buuu
Ale jeśli uda mi się z prawkiem... To się z Ishtarką może zjawimy,wkońcu nie byłaby w młodzieży :rock_3 Gaga, a do kiedy są zgłoszenia? P.S. Może poszczęści nam się tak jak ostatnio :lol: |
chyba do 25 lutego ;)
|
My będziemy na 99% z Lichem i Gapą :)
|
A my bedziemy za Was wszystkich trzymac mocno kciuki... :rock_3
|
Jeśli do 25 to może my się załapiemy....? Gaga w jakiej będziecie klasie?
|
Nie w otwartej, spox :)
|
Quote:
A czy stawka jest znana ogólnie? (Chciałabym poznać "przeciwników", czy może będzie jakiś jeszcze pan w klasie otwartej). |
Quote:
maria i wufi |
Quote:
|
Nie :) Wyjaśniam: nauczone doświadczeniem wraz z Agą, staramy się unikać stawania obok siebie w tej samej klasie :) I zupełnie nie chodzi o konkurencję :P
Dobrym obyczajem jest ułatwiać sobie zamiast utrudniać :) Ja zgłaszam Cheya na tę wystawę ze wzgledu na sędziego- zawsze chciałam pójść pod jego ocenę :) A do ugrania nie mamy kompletnie nic, bo wszystko już mamy :) Więc Aga! Do boju! :cool3 |
Potwierdzam słowa Gagi :p
Mario :oops: heh, miło nam! A wystawa..... fajnie by było znów pojechać i zobaczyć się. Jak zwykle nigdy nic nie wiadomo, muszę wszystko ustalić. Dam znać :-) |
No i my prawdopodobnie wybierzemy się. Imbus w pośredniej.:twisted:
|
My już też zgłoszeni
|
No my jestesmy w mlodziezy.
Zobaczymy co Jab wymysli tym razem :twisted: |
Sssmoku to znów nam bedą razem "chłopcy" brykać na ringu jak w Wawie;-)
|
Aneta, to licho jeszcze w młodzieży? A Gapcia?
Super będzie się znów spotkać.. My wogóle teraz często Legionowo/Nowy Dwór będziemy odwiedzać. bo zgłosiliśmy się także na klubową wystawę szpiców i psów pierwotnych, Baluś mi wkońcu troszku schudł. |
No pewnie, że w młodzieży! Przecież my jeszcze gluty! ;-)
|
no ale wy przecie tylko miesiac mlodsi.. Ale Licho wydaje sie taakie duze, ze na mlodziez to mi sie juz nie widzi :P
Czyli Gapcia tez :( ? To jakie beda dorosłe suki prócz Ish? |
All times are GMT +2. The time now is 01:51. |