![]() |
Nowe tytuły
Bożena podsunęła pewien pomysł, a mianowicie by na każdej wystawie był nagradzany tytułem największego słodziaka i awanturnicy (bądź na odwrót) ;) Medale nie były by może jakieś super.. cóż budżet.. jego stan jeszcze nie wiadomy, więc medale mogły by być choćby z papieru :lol:;-) Sędziego moglibyśmy zawsze losować z ekipy wilczakowej, bądź w inny sposób. Co wy na to?8)
|
Po co jeszcze wyróżniać i tak właściciele na ringu rywalizują ze sobą Chcesz by się nie lubieli Wszystkie psy są słodkie i wystarczy jak sędzia będzie je oceniał ;-)
|
Osobiscie mam wrazenie, ze obserwuje apogeum swoistego targowiska proznosci i zaczynam sie niepokoic czym sie to skonczy :twisted:
I coraz mniej w tym wszystkinm samych psow.... |
No co ty Anetko, to właśnie miałaby być zabawa i nie zawsze dawane bylyby te tytuly tylko od wyjatkowego awanturnika badz slodzika ;) Choc fakt slodzikow jest za duzo ;D:lol:
|
Quote:
Quote:
Im i tak to .....:shiny D.K.:gent |
Quote:
|
A może ordery z ziemniaka? :rock_3;-)
|
Quote:
|
Quote:
|
No ja nie rozumiem czemu to mialoby sluzyc.
I tak kazdy wie, ze jego pies jest najlepszy :D A zabawa przeciez jest - sa spotkania przed i po wystawach :twisted: |
Quote:
|
Dziękuję za wypowiedzi, liczyłam na poczucie humoru, dowiedziałam się o targowisku próżności. |
:shock:Po co reagować aż tak poważnie na coś, co z założenia poważne jednak nie jest? :|
|
Bożenko, nie gniewaj sie ale przy medalach z papieru i najwiekszego slodziaka serio odpadlam :)
Ale moze faktycznie mam nieodpowiednie poczucie humoru - noo moge miec :P Tylko tak mi zabraklo tego wszystkiego co kiedys bylo a juz nie ma... moze ja juz za stara jestem na slodziaczki :roll:? Moze nie o to mi chodzi w wilczakach? |
Pomysł czy dobry czy zły, i tak nie do zrealizowania , bądzmy obiektywni.
|
All times are GMT +2. The time now is 14:56. |