![]() |
Belka sie jednak zdecydowala... Dark & Merry Bell
Przed rokiem zaliczylismy mala wpadke, bo zalozylismy, ze Bela ma cieczke tak jak psy dwa razy do roku (bo tak bylo w pierwszym roku). Okazalo sie, ze jednak tak jak Jolly zapragnela nasladowac wilki i rozmnazac sie jedynie raz w roku (lepiej dla nas 8) , bo wiecej czasu na wyjazdy).
Przyszla wiosna i Belka wreszcie sie zdecydowala... ;) Tzn. specjalnie czekala, bo w ten sposob niezle skomplikowala nam plany na wakacje! Typowe dla suczysk! :evil: Tak wiec niedlugo wyjazd na Slowacje (akurat w terminie rozpoczecia wykladow :evil: ). Jedyny plus, ze choc pogoda teraz lepsza... :mrgreen: |
Super!
to w Lazne zrobimy od razu przeglad mlodych :lol: |
Quote:
:wink: |
Niooo..beda znowu sliczniutkie diabelki :D
Juz odliczamy ? Trzymamy kciuki i pozdrawiamy gaga & Co |
W sumie dzieki Belce nauczylismy sie jak przyspieszyc cieczke u wilczakow. Mianowicie: siadacie z jakims znajomym niedaleko lezacej suki udajac, ze jej nie widzicie. I zaczynacie opowiadac jakie to egzaminy chcecie z nia zaliczyc na obozie. Jesli nie ma efektu i nie widac szoku na jej pysku to wspominacie o wytrzymalosciowce (w razie potrzeby nawet dwoch). Wtedy pozostaje juz tylko poczekac dwa dni .... i mozna odliczac dni do krycia, bo suka w cudowny sposob dosteje cieczke, tak, aby miec wolne akurat na czas obozu... 8)
|
To woli trudy macierzyństwa niż wyczyny sportowe? :o No nie wiem, nie wiem.....taka banda rozbrykanych łobuziaków trudna do okiełznania..chyba że ciotka Jolly zaoferowała sie z pomoca wychowawczą :lol:
pozdrawiam Gaga z Giga |
Quote:
|
Margo, a jaki Wy macie patent na klon Amberka? Może byc "udoskonalony" czyli 2 x większy :shock:
Bo jak będziecie wykorzystywali akurat ten przepis to ja poprosze o info , tylko wiesz - musi byc kropka w kropke :P [pozdrawiam Gaga |
Po co caly 2xwiekszy???
wystarczy zeby mial 2x wieksze uszka i 2x wiekszy ogon :lol: |
Quote:
Quote:
|
Wydalo sie w jaki sposob "stworzyliscie" Bola !!!
wiedzialam ze to nie byla czysta sprawa :wink: |
Quote:
|
I co ? Bolo na za duze uszy? ogon? :shock:
Ja sobie wytne szablonik z kartonu i przyślę, OK? I jak będzie psowało - dzwońcie :D pozdrawiam Gaga z Giga |
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 02:01. |