![]() |
Wystawa w Czestochowie 20.04.2008
Krótko i na temat:
Kto będzie 8) ? A tak coś więcej to dodam, że z bandą będę, napewno z Ish, Bali.. zobaczymy jak futerko ;) Dodam, że wystawa przyniesie niespodziankę, ale jaką to już się dowie ten kto będzie :rock_3 z tego też powodu nie jedziemy w rodzinne strony Lublina ( dokładnie chodzi o Biłgoraj, ale wystawa w Lublinie) i tam stawimy się dopiero na następną. Pora wyjść do ludzi, bo my już tu w lesie dziczejemy :lol: |
Jak nie zapomnę się zgłosić to my będziemy :p
|
Ja i Cora powinnyśmy być;)
|
A co do niespodzianki to się chyba domyślam;)
|
Kasia, szczerze wątpię:shiny
|
No może się mylę, ale chyba o to chodzi...i z tego powodu nie mogę się doczekać wystawy:)
|
To proszę napisać o co chyba chodzi i czego nie możesz się doczekać:p
|
Doczekać to się wystawy nie mogę, a co do tego co chyba o to chodzi to nie powiem, bo się jeszcze okaże, że oto chodzi;)
|
kaska napisz bo cos naciagasz
|
kaska zupelnie nie o to chodzi. To calkiem inna niespodzianka
|
No i tak myślałam, że to dalsza niespodzianka będzie;)
A to teraz tej się doczekać nie mogę:p |
Wystawa w Czestochowie 20.04.2008
A kto będzie??? Ja z Corą jakby jej się cieczka skończyła, bo już jesteśmy zgłoszone;) Termin jest do 31 marca 2008r.
|
Uf ja zgłosiłam dzisiaj mało brakło a bym przegapiła :)
|
Ja z Lichem będę, Norbert i April chyba też.
|
My z Ish tez.. ale na nic nie liczymy, teraz wrocilam po dwutygodniowym leczeniu i się przeraziłam.. Chyba za bardzo wziełam sobie przesytrogi o psiakach głodujących podczas nieobecności Pana i moja dobra znajoma wzięła to za bardzo do siebie -czytaj mam szafe trzydrzwiową zamiast Ishtarki.. A że dziś wróciłam to od jutra biegi, ale raczej będziemy jako kibice ;)
|
No i beda jeszcze goscie ze Slowacji.... :) Przywiaza ze soba Enara i Gryza spod Dumbiera... Wiec zwiedzajacy beda mieli szanse zobaczyc jednego z czolowych slowackich psow tej rasy. A niektorzy przekonac sie na wlasne oczy, jak powinien wygladac samiec wilczaka... :D
|
To przeciez o tej niespodziance mowilam :P Jeszcze ja zgłaszałam :D I Prócz Milana będzie również jego kamrat, jednak z inną już rasą. Także znów mini spotkanie Duchowo Wilczakowe w Sulejowie ;)
|
Quote:
|
W to nie wątpię (bure to choroba, która jak raz nas dopadnie to na zawsze!-ja się tam z tego ciesze), jeszcze po, choćby takim mini spotkaniu, to napewno ;)
|
Jest już ustalone, że sędziować będzie Grzegorz Robak.
|
All times are GMT +2. The time now is 19:09. |