![]() |
Wrocław, 7.06.2008
Pytam wczesniej, kto bedzie, bo zgloszenia do 10.05.
Mnie sie nie chce tylka ruszac, ale mama mi kaze wystawiac Garude :shock: moze ja wygonie na ring... :twisted: Wystawa to krajowa pasterskich i zaganiajacych., czyli w sumie nic wielkiego. Sedziuje Igor Zizevskis (LT). |
My będziemy w baby, zgłoszenie już poszło :twisted:
|
I my bedziemy z moim pokurczem w Baby
|
I my :) I my!
|
wow!
no to sie zglaszam :) |
Wygląda na to, że największa konkurencja będzie w klasie baby :twisted:
|
My w młodzieży;)
|
Mam nadzieje, ze dobrze pojdzie i my tez wpadniemy w odwiedziny i moze na wystawe :)
|
Ja juz dawno dostalam potwierdzenie.
A Wy jak tam? Magda, jak bedziesz jechac do Wrocka? tzn od ktorej strony o ktorej chcesz wyjechac itd. |
Ja dostałam już daaawno temu:)
|
My chyba sobie darujemy, nie chce nam sie jechac na leb na szyje z Senec, a i denerwuje mnie "organizacja" tamtejszego zwiazku... Poza tym wolimy pokibicowac w Nitrze ;) Ale kto wie, jak coś to z góry powodzenia!
Jeśli byśmy mieli przyjechac to raczej tylko dla Enara, ale z cala ekipa rzecz jasna :D |
Ja jeszcze potwierdzenia nie dostałam, jeśli jutro nie przyjedzie to dzwonię do nich...
A jak bede jechać? No najprostrza i najszerszą drogą, czyli autostradą. (czy to jest autostrada czy droga szybkiego ruchu to ja nie jestem pewna :) ) |
a, fakt. Autostrada.
Po wystawie ruszasz od razu do domu? Shaluka, bawcie sie fajnie na Slowacji. |
Wykrusza nam się ekipa :(
My już też potwierdzenie dawno dostaliśmy ;) |
My się postaramy pojawić, choćby po to by zobaczyć taaaaką bande baby-kow :rock_3
Ale coś czuje, że to będzie tylko towarzysko ;) |
a dla nas jest to za daleko:(.... a chetnie bym was poznala....:(:(:(
|
Na wystawę parę osób nie dojechało, możliwe, że przez ten objazd, ale mimo wszystko była bardzo miła atmosfera, poznaliśmy nowe osoby(i wilczaki;)), no a moja Corusia została zwycięzcą rasy:) Gratuluję wszystkim, a zwłaszcza tobie Gia i twojej małej:p Na pierwszej wystawie mieć 3 lokatę w porównaniu Najpiękniejsze baby wystawy!!! GRATULACJE!!!;-)
|
No to zescie dziewczyny poszalalay ;) Gratulacje :fingers1:klatsch
|
Gratulacje!
|
Brawo dziewczyny :happySUPER
A kto był na wystawie i jakie oceny dostali tak z ciekawości pytam:lol: |
All times are GMT +2. The time now is 02:26. |