![]() |
Jaka to rasa?
Klient w sklepie zobaczył Forasa
- To jest Husky? - pyta - Nie - odpowiadam Po chwili uradowany klient mówi - Wiem, wiem to jest ........YORK!!!:lol::roflmao |
żartujesz, prawda?! Ludzie nauczą się nazw kilku ras i udają ekspertów.. nie moge z takich ludzi
|
W sumie trudno sie ludziom dziwić za te porównania z hasiorami,.Sa bardzo popularne i mają jasna maske. Popularność wilczaków nie ma sie co równac ( na szczęście!!!) z huskimi - mnie tam takie pytania nie dziwia ;)
|
Niby tak, ale jak ja mam i sib i wilczaka, to dla mnie są calkiem inne. Jednak nie komentuje takich porownan, ale z yorkiem? :D:D Musialas miec Aniu niezly ubaw
|
Quote:
Porównania do siberianów, malamutow i onków to chleb powszedni, i to już nie robi wrażenia ale york! :shock: Powiem szczerze że mam poprawiony humor na najbliższe dni, czego i Wam życzę:lol: Pozdrawiam Anka |
York.....:blowingup
No rozumiem ze mozna pomylić wilczaka z wilczarzem ale york......:rock_3 |
Nam jak na razie trafil sie husky, malamut, uzytkowy owczarek niemiecki i wilczarz - ale to juz chyba kwestia podobnej nazwy. Jednak najczesciej ludzie myla z husky. Ostatnio jakis czlowiek probowal mi udowodnic, ze nie mam wilczaka - on sie zna i Jabber to na 100% husky :D
Ale i tak york jest nie do pobicia :roflmao |
Nam weterynarz chciał wmówić, że wilczaki nie istnieją i że mamy wilczarza.....rzeczywiście :p
|
Co?! York?! Nam się zdarza często, że ludzie twierdzą, że Cora to wilk, ale to mnie nie dziwi;-)
|
Niezle. Yorka jeszcze nie bylo.
Garuda teraz jest ciagle jako wilk. Jak byla mloda, to byl wilk, lis, szakal, kojot, hiena, ON, husky i... sarna :shock: |
U nas było:
-wilczarz -wilk z lasu -słabiutki owczarek -skundlony husky -wilczur a jak był mały to wszyscy się zachwycali, że jak lisek wygląda. |
No u nas byl jeszcze kot :D
|
No, no lisek też była nazywana jako szczeniaczek;)
|
Najciekawszy był wykład o "wilkach zza kaukazia, które polują na tygrysy".
|
u nas kazdy mysli zawsze ze eli jest mieszanka husky z owczarkiem.. a jak uslysza ze wilczak to ze strachem reaguja....a ona jest taka kochana i wrzystkich milosnie wita...
juz nazekli ze mam dobermana a teraz jeszcze wilka ( oni nie rozumia ze to wilczak nie wilk) |
Quote:
|
Klient sobie jaja robił że York a niektórzy to biorą do serca ;)
|
All times are GMT +2. The time now is 19:23. |